Spiritueel entertainment

open kaart met ....

Spiritueel entertainment

spiritueel entertainment

Regelmatig verzorgt Open Kaart Producties in samenwerking met de VIP Tarot Salon spiritueel entertainment voor diverse media.

Een tarot reading, pendelsessie, horoscoop, droomanalyse of een creatieve combinatie van meerdere disciplines; alles is mogelijk.

Juist omdat het verschijnen in een TV programma of het geven van een interview voor BN-ers zelf vaak gewoon werk is, is het des te leuker als zij op die momenten zelf ook geëntertaind kunnen worden.

Bijvoorbeeld met een gezellige doch spannende, spirituele sessie die hen iets over hen zelf vertelt. Immers, iedereen vindt het leuk om iets over zichzelf te horen.

Middels een tarotreading, horoscoop, psychologische droomduiding of numerologische berekening worden er vaak onverwachte onderwerpen aangesneden, die tijdens een regulier interview niet aan bod komen.

Op deze manier leert niet alleen de BN-er zichzelf beter kennen, maar het publiek/lezer/kijker de BN-er ook!

Enkele voorbeelden van media spiritainment vindt u onderaan de pagina.

nb. Uiteraard noem ik hier alleen de namen van degenen die mij in de spotlights om raad hebben gevraagd. Wie achter de schermen bij mij komt blijft ook achter de schermen.

Lees hier meer over spiritainment...

Open Kaart met...

De Bankzitters

De Bankzitters

YouTubers/Infuencers Matthyas, Raoul, Koen en Milo (Robbie was er niet bij) laten in de VIP Tarot Salon hun toekomst voorspellen. Kort en bondige readings onder het mom van spiritainment voor de doelgroep jongeren 12-18 jaar, vooral snel en luchtig dus.

Bekijk het filmpje...
Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas

Zingen, acteren, presenteren en produceren, Bastiaan Ragas is een duizendpoot die alles kan én ook nog alles even leuk vindt om te doen. Maar is dit allemaal wel vol te houden en hoe kun je een en ander op een goede manier combineren met thuis?

Lees verder...
Chantal Janzen

Chantal Janzen

Twee jaar nadat Chantal Janzen haar eigen mediamerk &C op de markt bracht, vindt ze het tijd om de balans op te maken. Wat kan ze zoal verwachten in het nieuwe jaar? Wat zijn eventuele struikelblokken waar ze op moet letten?

Lees verder...
Geraldine Kemper

Geraldine Kemper

Geraldine heeft een huis gekocht in Amsterdam en wil graag weten of ze hier goed aan heeft gedaan. Wat is Amsterdam voor stad, welke sfeer hangt er in de wijk en de straat en vooral: in haar huis! De tarot en de pendel vertellen het haar.

Lees verder...
Kim Querfurth & Fiona Hering

Kim Querfurth & Fiona Hering

Modejournalisten Kim Querfurth en Fiona Hering zijn al dertig jaar de beste vriendinnen en willen graag een gezamenlijke BFF-tarotlegging om te kijken hoe ze nu eigenlijk écht tegenover elkaar staan.

Lees verder...