Gesponsorde content, advertorials

Ook voor gesponsorde content c.q. advertorials kunt u terecht bij open Kaart Producties. Als ‘Spiriblogger’ blog ik graag en veel over ‘het sirituele’ in de breedste zin van het woord.

Mindfulness, de menselijke psyche, psychologisch afslanken, droompsychologie, tarot, astrologie, de zin en onzin van waarzeggen, mijn eigen ervaringen op spiritueel gebied en alles wat ook maar enigszins riekt naar spiritualiteit.

Gesponsorde content c.q. advertorials zijn op mijn blog te herkennen aan het woord ‘ADVERTORIAL’ dat ik in de uitgelichte afbeelding heb verwerkt.

Let wel, ik schrijf alleen in opdracht over onderwerpen of producten wanneer ik er zelf ook daadwerkelijk achter sta.

Mijn blog is en blijft mijn blog en geen vergaarbak voor allerhande willekeurige reclame. Het is absoluut fijn om als blogger iets te kunnen bijverdienen maar niet als dit ten koste gaat van mijn integriteit of mijn lezers.

Gunt u mij desondanks (of misschien wel juist daarom) uw opdracht en spreekt uw product mij aan? Wanneer we tot een overeenkomst zijn gekomen kunt u er van op aan dat ik mijn voor de volle 100% voor u zal inzetten.

In dat geval kan uw advertorial (op verzoek) worden geschreven als SEO tekst en kunt u desgewenst zelf ook één of meerdere zoekwoorden opgeven waarop het artikel gevonden dient te worden in Google.

Staat u open voor een eerlijke samenwerking met Open Kaart Producties, dan wil ik u van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op www.spiriblogger.nl

Mijn mediakit, tarieven en de meest actuele statistieken vindt u >HIER.

 

OKP >HOME