Numerologie

Wat is numerologie en hoe werkt het eigenlijk? Alles is terug te brengen tot een getal en elk getal heeft een speciale betekenis. Veel mensen zouden best willen weten wat hun geboortedatum betekent in numerologisch opzicht. Of hun trouwdatum. Of wellicht hun huisnummer, postcode of het nummerbord van hun auto.

Zelfs letters zijn om te zetten in getallen. Zo is het super leuk om te berekenen hoe iemand bij zijn geboorte is (doopnaam) en hoe diegene zich later ontwikkelt (roepnaam). De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook met het oog op algemene voorspellingen leent de numerologie zich als handige tool. De berekeningen kan ik maken op basis van de reguliere numerologie of – om één en ander wat speelser en visueler te maken – op basis van de numerologie in de tarot.

Eerder deed ik op basis van de numerologie voorspellingen voor ParaVisie en VROUW.

Een voorbeeld :

Dit jaar, 2017, is volgens de numerologie in de tarot een 10-jaar (2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 10). Dat betekent dat de tiende kaart in de tarot – in dit geval het Rad van Fortuin – de sfeer bepaalt en zijn invloed uitoefent op vriendschap, liefde, financiën, werk en welzijn. Wat is herkenbaar voor jou?

Het Rad laat ons zien dat het leven soms hetzelfde werkt als het Rad van Fortuin. Het leven is soms een risico durven nemen, en soms erop hopen dat het Rad (het ‘Lot’) op precies het goede moment stopt met draaien, zodat je geluk hebt. Maar wat ook heel belangrijk is, is juist niet af te wachten wat het Lot ons brengt, maar het lot zelf te bepalen!

Houd zelf het heft in handen. Wacht niet af waar het Rad stopt met draaien, maar durf er zelf op een juist moment vanaf te springen om jouw eigen geluk te bepalen en hiermee jouw eigen Lot een handje te helpen, voordat je jaar in jaar uit met het Rad in hetzelfde kringetje meedraait!

Lees meer…

 

OKP >HOME

numerologie