Nathaliekriek.nl

Tarot consult via WhatsApp

tarot consult via whatsapp

Het tarot consult via WhatsApp, wat houdt dit in? Voor wie even een snelle vraag wil stellen of behoefte heeft aan een beknopt advies, is het tarot consult via WhatsApp perfect. Even appen met uw eigen tarotist en u weet direct wat u te doen staat.

De chats gaan op afspraak en zijn te boeken per half uur. Als we tussendoor niet teveel kletsen, kan ik binnen het half uur meestal drie vragen beantwoorden.

Tijdens onze chat maak ik direct een foto van de kaarten die ik voor u trek en leg ik u duidelijk uit wat deze voor u betekenen. Op deze manier bootsen we zo goed mogelijk een echt live-consult na. Daarbij is het fijn om de reading achteraf op uw gemak na te kunnen lezen.

Als u tijdens het consult liever typt op een toetsenbord, kunt u >HIER WhatsApp installeren op uw computer of laptop.

De kosten voor een tarot consult via WhatsApp bedragen € 35,00 per halfuur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

Let op de Tientjesdag!

In de VIP Tarot Salon is het elke woensdag ‘tientjesdag’. Dit betekent dat het elke woensdag tijdens de openingsuren mogelijk is om een tientjesconsult te boeken: tien minuten vragen stellen voor € 10,00. ook via WhatsApp! In tien minuten kunnen we zeker één tot twee vragen beknopt beantwoorden.

Heeft u meer tijd nodig? Boekt u dan gerust twee of meerdere tientjesconsulten achter elkaar. Let wel: dit kan alléén op woensdag! Op de overige dagen is het alleen mogelijk om een half uur  of uur consult te boeken.

Wilt u aan afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Een appje sturen naar 06 25201845 kan natuurlijk ook.

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.