Spiritueel entertainment

Regelmatig krijg ik de vraag of er wel eens BN-ers bij mij komen voor een consult. En ja, dat klopt. Naast leerkrachten, therapeuten, artsen, juristen, huisvrouwen, zakenlieden, werkzoekenden en allerlei andere mensen uit alle lagen van de bevolking, vragen ook BN-ers mij wel eens om hulp en advies. Soms komen zij bij mij, soms ga ik naar hen. Zoals dit ook bij niet-BN-ers het geval is.

Uiteraard noem ik hier alleen de namen van degenen die mij in de spotlights om raad hebben gevraagd. Wie achter de schermen bij mij komt blijft ook achter de schermen.


Dit gezegd hebbende, volgen hier een aantal namen van BN-ers die voor het oog van de camera een reading van mij hebben gekregen. Soms bij mij thuis, soms bij hen en soms in de studio of op een andere locatie.

 

 

In deze setting spreek ik niet van een consult, maar van spiritueel entertainment. Zowel voor de kijker/lezer als de BN-er in kwestie zelf.

Bastiaan Ragas schoof samen met VROUW journaliste Sabine Leenhouts bij mij aan voor een uitgebreide tarot sessie. Niet alleen aan tafel durfde hij redelijk ‘open kaart’ te spelen; in zijn column deed hij het nog eens dunnetjes over!

Geraldine Kemper vroeg zich af of zij met de koop van haar huis in Amsterdam de juiste keuze heeft gemaakt.

Chantal Janzen amuseerde zich kostelijk tijdens haar persoonlijke tarot consult waarbij ze graag wilde weten wat het nieuwe jaar haar brengen zou.

Kim Querfurth en Fiona Hering waren zo enthousiast over hun gezamenlijke  tarotreading dat ze ter plekke besloten om zelf ook een tarot cursus te komen volgen!

De jongens van Super Gaande waren aanvankelijk wat sceptisch maar ontdekten na ons gesprek dat ze er toch meer voor open stonden dan ze dachten.

 

Spiritueel entertainment >HOME

Open Kaart Producties >HOME