Nathaliekriek.nl

BN-ers

BN-ers

Regelmatig krijg ik de vraag of er wel eens BN-ers bij mij komen. En ja, dat klopt. Naast leerkrachten, therapeuten, juristen, huisvrouwen, zakenlieden, werkzoekenden en allerlei andere mensen uit alle lagen van de bevolking, vragen ook BN-ers mij wel eens om hulp en advies.

Uiteraard noem ik hier alleen de namen van degenen die dit in de spotlights hebben gedaan. Wie achter de schermen bij mij komt blijft ook achter de schermen.

Let wel, de VIP Tarot Salon is zeker niet alleen voor BN-ers en mensen met veel geld. VIP staat hier voor het feit dat iedereen belangrijk is en ertoe doet. Iedereen is op zijn eigen manier speciaal en dus een Very Important Person!

Dit gezegd hebbende, volgen hier een aantal namen van BN-ers die voor het oog van de camera bij mij op consult zijn  geweest.

Bastiaan Ragas schoof samen met VROUW journaliste Sabine Leenhouts bij mij aan voor een uitgebreide tarot sessie. Niet alleen aan tafel durfde hij redelijk ‘open kaart’ te spelen; in zijn column deed hij het nog eens dunnetjes over!

Geraldine Kemper vroeg zich af of zij met de koop van haar huis in Amsterdam de juiste keuze heeft gemaakt.

Chantal Janzen amuseerde zich kostelijk tijdens haar persoonlijke tarot consult waarbij ze graag wilde weten wat het nieuwe jaar haar brengen zou.

Kim Querfurth en Fiona Hering waren zo enthousiast over hun gezamenlijke  tarotreading dat ze ter plekke besloten om zelf ook een tarot cursus te komen volgen!