Fotoreading

Een fotoreading doe ik enkel nog voor zakelijke doeleinden. Een fotoreading aanvragen voor particulieren is helaas niet meer mogelijk, excuses voor het ongemak. Wat is een foto reading en moet je paranormaal begaafd zijn om dit te kunnen doen? Om een foto reading te kunnen doen, hoef je alleen maar op het eerste gevoel af te gaan dat je krijgt wanneer je de persoon op de foto ziet. De zogeheten ‘eerste indruk’.

Het gevoel dat je bij iemand krijgt wanneer je hem in levenden lijve tegenkomt, krijg je ook wanneer je iemand op een foto ziet. De blik in iemands ogen, de trek om de mond en de gezichtsuitdrukking spreken boekdelen.

Verreweg de meeste – zo niet alle – paragnosten werken tijdens een fotolezing op basis van hun eigen intuïtie. Intuïtie waar dus iedereen over beschikt; hier komt geen paranormale gave of zesde zintuig aan te pas. Tevens is het mogelijk een foto te lezen op basis van gelaatkunde.

Intuïtieve foto reading

Bij een intuïtieve fotolezing kijk je vooral naar hoe iemand op je overkomt. Hoe is iemands uitstraling, hoe is de blik in iemands ogen? Hoe is zijn lichaamshouding? De intuïtieve foto reading is met name geschikt voor het maken van een karakteromschrijving en/of het doen van toekomstvoorspellingen, al dan niet in combinatie met tarotkaarten en/of astrologie.

Fotolezing op basis van gelaatkunde

Bij een foto reading op basis van gelaatkunde wordt voornamelijk gekeken naar (aangeboren) lichamelijke kenmerken als haarinplant, vorm en locatie van de rimpels, de stand van de ogen, de vorm van de neus, de grootte van de lippen, en ga zo maar door. Je kunt hiermee behalve karaktereigenschappen, ook achterhalen wat iemands talenten, valkuilen en eventuele fysieke ongemakken  zouden kunnen zijn.

Gelaatkunde is geen vaststaande wetenschap. Desondanks kan het ook niet zomaar weggezet worden als flauwekul. In ‘perceptual psychology’ zoals tegenwoordig de gelaatkunde wordt genoemd, zit wel degelijk een kern van waarheid.

Voor Flair maakte ik voor één lezer en twee lezeressen een uitgebreide foto analyse op basis van gelaatkunde.

 

OKP >HOME