Astrologische tarot legging

tarot astrologische legging

Bij de astrologische tarot legging worden twaalf tarotkaarten in een cirkel gelegd. Elke kaart staat voor een Huis in de astrologie en vertelt wat u dit jaar op dit levensbied kunt verwachten. De astrologische tarot legging is een jaar geldig.

In het midden van de cirkel wordt een dertiende kaart gelegd, deze kaart geeft de energie van het komende jaar weer.

Huis 1

Het Eerste Huis laat zien wat belangrijk is om naar buiten uit te dragen. Waar staat u voor? Waar wilt u bekend om staan? Hoe komt u op anderen over?

Huis 2

Het Tweede Huis onthult de financiële situatie met het oog op de inkomsten en de uitgaven. Is alles in balans? Waar is tegenslag te verwachten en waar voorspoed? En… wat kunt u zelf doen om alles (weer) in goede banen te leiden?

Huis 3

Het Derde Huis laat zien wat meer organisatie nodig heeft en waar u meer informatie over dient in te winnen. Wat kunt u zelf leren en welke informatie kunt u uitdragen naar anderen? Waar dient aandacht aan te worden besteed met betrekking tot de communicatie?

Huis 4

Het Vierde Huis staat voor de thuissituatie. Wat is hier de sfeer en wat verdient eventueel wat extra aandacht?

Huis 5

Het Vijfde Huis staat voor sport, spel, ontspanning en entertainment. Gaat u een creatief, plezierig jaar tegemoet?

Huis 6

Het Zesde Huis geeft uw gezondheid weer. Wat heeft u nodig om fit te blijven? Wat heeft u hiervoor nodig, waar kunt u prima zonder en waar moet u per direct vanaf? Zijn de werkomstandigheden oké? Hoe kunt u zich nuttig maken voor anderen?

Huis 7

Het Zevende Huis staat voor relaties. Wat kunt u verwachten op het gebied van de liefde? Wat gaat goed en wat heeft verbetering nodig?

Huis 8

Het Achtste Huis onthult geheimen met betrekking tot zingeving. Wat verdient een diepgaand onderzoek en waar zou een algehele transformatie geen overbodige luxe zijn? Ook vertelt dit Huis iets over andermans geld in de vorm van een gift of erfenis.

Huis 9

Het Negende Huis bevat informatie over eventuele internationale contacten, reizen of een studie die u verder kan brengen. Ook vinden we hier niet zelden informatie over advocatuur of rechtspraak.

Huis 10

Het Tiende Huis toont uw positie in de maatschappij. Wat is belangrijk om uzelf op te focussen of naar buiten toe de nadruk op te leggen. Wat heeft u al bereikt en wat kunt u nog gaan bereiken? Waar staat u om bekend en is dit helemaal top of is dit juist iets wat u niét moet willen?

Huis 11

Het Elfde Huis staat voor groepen mensen, bijvoorbeeld uw sociale netwerk, collega’s, compagnons, het verenigingsleven, kortom: alles wat gekenmerkt wordt door een onderlinge gelijkwaardigheid. Wie heeft u nodig, bij voelt u zich goed, wie kunt u vertrouwen en met wie zou u graag nieuwe ideeën willen uitwisselen?

Huis 12

Het Twaalfde Huis is het Huis van terugtrekking, stilte, stilstand en zelfreflectie, maar ook van geheimen. Wat wordt voor u verborgen gehouden en waar mag u zelf niet over praten?

De astrologische tarotlegging kan op elk moment van het jaar worden aangevraagd. Het is niet nodig om te wachten tot uw verjaardag of oudejaarsavond. De voorspelling gaat in op het moment dat ik deze voor u doe.

Vraagt u bijvoorbeeld de jaarlegging aan in april, dan gaat deze voor u in mei van start. Deze jaarlegging is dan geldig tot en met de maand april volgend jaar.

Hoe gaat de astrologische tarot legging in zijn werk? Eigenlijk heel simpel.

  1. U stuurt mij uw vraag met foto (close-up, bij voorkeur kijkend in de camera en zonder zonnebril) per e-mail naar: info@nathalie-kriek.nl
  2. Ik bevestig uw aanvraag en geef u de datum waarop u uw astrologische tarot legging in uw mailbox kunt verwachten.
  3. Nadat ik uw betaling heb mogen ontvangen ga ik voor u aan het werk.

U ontvangt het antwoord op uw vraag per e-mailbijlage in PDF bestand, inclusief de foto van de kaarten die ik tijdens het consult voor u heb getrokken, zodat u ook daadwerkelijk ziet wat elke kaart voor u betekent.

Tarief astrologische tarot legging

  • dertien kaarten (één voor elke maand, de dertiende kaart toont de energie van het jaar)
  • inclusief kwintessens (extra numerologische boodschap op basis van de getallen van de kaarten)
  • inclusief zeer uitgebreid verslag
  • inclusief foto van uw legpatroon
  • PDF bestand
  • € 100,00, incl. 21% BTW.

 

Cadeau idee

Een tarot consult is ook een mooi cadeau om te geven.

Interesse? Klik voor meer informatie op de cadeaubon.

 

 

 

 

 

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.