Droompsychologie uitleg

droompsychologie

Droompsychologie is ontzettend interessant en wordt vandaag de dag helaas nog te vaak afgedaan als zweefmolerij, terwijl de werking ervan eigenlijk heel logisch is. Om deze reden heb ik het droompsychologisch consult in het leven geroepen. Een uitgebreid consult op basis van  de verhalen uit uw eigen brein.

Alles wat we overdag ervaren wordt opgeslagen in ons onderbewustzijn. Niet alleen de dingen die we lezen, zien, horen, proeven, ruiken, maar ook onze onzekerheden, angsten, twijfels, plannen en wensen.

Wanneer we slapen worden alle nieuwe indrukken die we overdag hebben opgedaan vermengd met de scala aan informatie die al in ons onderbewustzijn zat opgeslagen. 

Tijdens onze slaap, wanneer ons onderbewustzijn in rust is, komt bij wijze van verwerkingsproces het onderbewustzijn naar boven. Dit zijn onze dromen.

Onze dromen bestaan dus eigenlijk uit nieuw opgedane indrukken, vermengd met onze eigen hoop en vrees en een scala aan herinneringen van onze kindertijd tot nu.

Dat is de reden waarom onze dromen aanwijzingen bevatten over wat ons bewust en onbewust bezig houdt. 

Een persoonlijke droomanalyse is daarom een zeer goede manier om uzelf middels droompsychologie een spiegel voor te houden om erachter te komen waarom u droomt wat u droomt en vooral: welke boodschap u hier voor uzelf kunt uithalen.

Wanneer u bij mij een droomanalyse bestelt zal ik u vragen om uw droom beknopt – maar wel voorzien van de meest belangrijke elementen – voor mij uit te typen. De meest belangrijke elementen van een droom zijn de gebeurtenissen die het meest indruk op u maakte en wat u zich het beste kunt herinneren.

Vervolgens interpreteer ik uw droom en lees daarbij ook uw foto, zodat ik de boodschappen uit uw droom ook exact op u kan betrekken.

Middels uw foto krijg ik een goede indruk van uw karakter, uw talenten en valkuilen. Geloof het of niet, een foto zegt echt meer dan 1000 woorden. Juist in combinatie met uw droom – een kijkje in uw onderbewustzijn – kan ik hiervan een goede analyse maken van wat juist nu belangrijk voor u is.

Wilt u weten hoe ons brein werkt en wat we al dan niet registreren als we slapen? Klikt u dan >HIER voor de leukste vragen over slapen en dromen.

Heeft u interesse in een persoonlijke droomduiding? Klikt u dan >HIER.

 

VIP Dreams >HOME.