Electiehoroscoop

Op deze pagina kunt u een electiehoroscoop leren maken.

Vindt u het toch nog lastig om zelf te doen, dan kunt u de electiehoroscoop door mij laten berekenen. Het tarief voor een door mij persoonlijk geïnterpreteerde, volledig met de hand uitgewerkte horoscoop bedraagt € 150,00 incl. BTW. Voor dit bedrag ontvangt u:

  • om en nabij 4 pagina’s in A4
  • compleet rapport
  • de geboortetekening (van de datum van uw feest, festival, evenement of andere gebeurtenis)
  • PDF bestand

De electiehoroscoop stap voor stap

De electiehoroscoop wordt ingezet wanneer u wilt weten of een bepaalde datum geschikt is voor het organiseren van bijvoorbeeld uw bruiloft, tuinfeest of evenement. Ook is een electiehoroscoop handig bij het bepalen van de dag waarop u iets wilt kopen, verkopen of wanneer u een bedrijf wilt beginnen.

Indien u mij één of meerdere data geeft waarop u uw feest of andere activiteit wilt organiseren, kan ik met behulp van electie astrologie bekijken of dit een geschikte datum zal zijn en hoe uw onderneming zal gaan verlopen.

Wat kunt u verwachten van een electie horoscoop?

Bij het maken van een electiehoroscoop bekijk ik met mijn astrologie programma hoe de zon, de maan en de planeten staan op de dag dat u van plan bent om uw feest te geven.

Is het mooi weer? Is iedereen in een goede bui of ligt er ruzie op de loer? Staan de planeten gunstig met het oog op uw financiën of dreigt er verlies?

Uiteraard besteed ik hierbij extra aandacht aan de Huizen die betrekking hebben op uw vraag, de planeten die zich in dit huis bevinden en de positie van de heersende planeten van de betreffende Huizen (de Huisheren).

Electiehoroscoop maken

 

Electiehoroscoop duiden

 

onder constructie, wordt vervolgd.