Geboortehoroscoop laten maken

Als u een geboortehoroscoop wilt laten maken kunt u bij VIP Astro kiezen tussen een astrologisch advies op maat of een volledig uitgewerkte geboortehoroscoop.

Astrologisch advies

Wat kunt u verwachten van een astrologisch advies op basis van uw geboortehoroscoop? Ik leg het u graag uit.

Heeft u een vraag over slechts één onderwerp (liefde, vriendschap, werk, wonen, geld, gezondheid, gezin, studie, reizen, etc.), dan kijk ik middels een astro consult alleen naar het levensgebied dat voor u van belang is.  Ik maak dus wel uw horoscooptekening, maar werk alleen schriftelijk de gebieden uit waar u een vraag over heeft. Minder werk voor mij, voordeliger voor uw portemonnee. En niet onbelangrijk: een duidelijk, helder antwoord op uw vraag.

Een astrologisch advies op basis van uw geboortehoroscoop is geschikt voor bijna alle vragen over uw eigen persoonlijke ontwikkeling.

De kosten voor een astro consult op basis van uw geboortehoroscoop bedragen per vraag € 78,65 incl. BTW.

Geboortehoroscoop laten maken

Wilt u liever uw hele horoscoop laten uitwerken, dan is dit ook mogelijk.  Voor summiere informatie of kant en klare computeruitdraaien bent u bij VIP Astro aan het verkeerde adres. Om vergissingen te voorkomen wordt met de computer uw horoscooptekening gemaakt. De interpretatie wordt volledig met de hand uitgewerkt. Een complete geboortehoroscoop telt +/- 30 pagina’s in A4.

Middels de geboortehoroscoop is het mogelijk om uzelf beter te leren kennen. Maar ook om te ontdekken wat uw talenten, kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Ik zie een geboortehoroscoop vooral als een leidraad voor het leven.

De kosten voor een complete geboortehoroscoop bedragen € 907,50 incl. BTW. U ontvangt de horoscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs in een gebonden boekje (ringband, lijmrug of geniet).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de geboortehoroscoop vindt u onder de afbeelding.

 

De horoscooptekening begrijpen

Omdat u bij het astro consult of de geheel uitgewerkte horoscoop ook uw geboortetekening ontvangt is het leuk als u begrijpt hoe deze in elkaar zit. Niet noodzakelijk, want de interpretatie wordt uiteraard in voor iedereen begrijpelijke taal voor u uitgetypt, maar voor het geval u het leuk vindt zal ik u dit aan de hand van onderstaande illustratie uitleggen hoe de radix in elkaar zit.

De binnenste cirkel van de horoscooptekening laat het bovenaanzicht van de aarde zien.

De buitenste cirkel van de horoscooptekening betreft de kosmos waar zich de sterrengroepen bevinden. De sterrengroepen zijn beter bekend als onze sterrenbeelden. Deze ‘cirkel’ beslaat 360 graden en is verdeeld in 12 ‘taartpunten’; de 12 Huizen.

De middelste cirkel is de baan om de aarde waarin de planeten zich door de Huizen voortbewegen en hierdoor telkens in een andere sterrengroep (sterrenbeeld) komen te staan.

De gekleurde lijnen in het midden van de horoscoop zijn de aspecten, de geometrische hoeken die laten zien hoe de planeten ten opzichte van elkaar staan (in een driehoek, vierkant, sextiel, etc.). Deze geven extra informatie over u.

Naast de planeten spelen ook de Huizen een belangrijke rol in de horoscoop. Elke Huis staat namelijk voor een levensgebied. De stand van de planeten in de Huizen is dan ook heel belangrijk bij het interpreteren van de horoscoop.

De planeten in de geboortehoroscoop

Laten we beginnen met bekijken waar de zon, de maan en elke planeet voor staat.

Zon

Toont uw meest zichtbare karaktertrekken.

Ascendant

Geeft inzicht in uw gedrag naar de buitenwereld toe en hoe u op anderen overkomt.

Maan

Laat uw voornaamste behoeften op emotioneel gebied zien (die kunnen leiden tot bepaalde gewoonten waar u telkens weer in vervalt).

Mercurius

Toont de manier waarop u leert en communiceert.

Venus

Laat zien waar u blij van wordt, wat belangrijk voor u is.

Mars

Onthult uw activiteit en assertiviteit.

Jupiter

Laat zien waar uw geluk en kansen liggen.

Saturnus

Toont waar uw verantwoordelijkheid ligt en wat uw geduld soms op de proef stelt.

Uranus

Toont waar u behoefte heeft aan nieuwe inzichten maar ook aan originaliteit en vrijheid.

Neptunus

Laat zien waar u alert moet zijn op bedrog, maar ook waar uw creativiteit en/of spiritualiteit ligt.

Pluto

Wijst u op grote ingrijpende veranderingen, vaak gepaard gaand met chaos of ten gevolge van crisis.

De Huizen in de geboortehoroscoop

Nu u weet waar de zon, maan en planeten voor staan is het belangrijk om te bekijken waar deze zich bevinden in uw geboortetekening. Elk Huis (taartpunt) staat voor een specifiek levensgebied.

Eerste Huis

Het Eerste Huis is het Huis waar je identiteit wordt gevormd en hoe je op anderen overkomt.

Tweede Huis

Het Tweede Huis is het Huis van bezit en je eigen houding ten opzichte van materiële zaken als geld en spullen. Of het geld makkelijk verdient wordt en of je geluk of hulp krijgt op dit gebied.

Derde Huis

Het derde Huis is het Huis van zelfexpressie, communicatie en broers en zussen. Maar ook van korte reizen als bijvoorbeeld woon-werkverkeer, alles wat zich afspeelt in de directe omgeving.

Vierde Huis

Het Vierde Huis is het Huis van de thuisbasis. Je ouderlijk huis, maar ook het huis waar je later woont met je eigen gezin.

Vijfde Huis

Het Vijfde Huis is het Huis van zelfexpressie, creativiteit, plezier, hobby, sport en kinderen (ook je eigen innerlijke kind) maar ook van liefdesaffaires.

Zesde Huis

Het Zesde Huis is het Huis van gezondheid, maar ook van dienstverlening, liefdadigheid, onbaatzuchtigheid, werk, collega’s en je roeping.

Zevende Huis

Het Zevende Huis is het Huis van het huwelijk en andere partnerschapsrelaties, zowel romantisch als zakelijk.

Achtste Huis

Het Achtste Huis is het Huis van dood, transformatie en andermans geld.

Negende Huis

Het Negende Huis is het Huis van hoger onderwijs, reizen, godsdienst, spiritualiteit, filosofie, levensvragen en recht.

Tiende Huis

Het Tiende Huis is het Huis van onze loopbaan, van de manier waarop we onszelf ontwikkelen in de maatschappij. Hieronder vallen o.a. onze carrière, onze ambities, maar ook de invloed van onze ouders hierop.

Elfde Huis

Het Elfde Huis is het Huis van groepsactiviteiten, vrienden, hoop, verlangens, idealen, maatschappelijk bewustzijn, sociale gebeurtenissen.

Twaalfde huis

Het Twaalfde Huis is het Huis van alles wat verborgen is, van familiegeheimen tot vijanden, van illusies tot hersenschimmen, maar ook het mystieke, spiritualiteit en religie. En instellingen als bijvoorbeeld gevangenissen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, internaten etc. En… Karma!

Ook belangrijk

De manier waarop de planeten met elkaar in verbinding staan (welke aspecten deze onderling maken) geeft veel extra informatie over uw persoonlijkheid.

Planeten en Huisheren

Zowel de plaatsing van de planeten in de Huizen als de locatie van de heersende planeten van de Huizen geven duidelijke aanwijzingen over u als persoon en wat er extra aandacht verdient.

Zwarte Maan

Geeft de meest duistere, verborgen kant van uzelf bloot en u laat zien welke spirituele les u dient te leren om hiermee om te gaan.

Cheiron

Onthult welk deel van uw persoonlijkheid heling nodig heeft en waarom.

MC en IC

Laten zien waarom u geschikt bent voor welke loopbaan en hoe daarentegen uw houding is ten opzichte van de thuissituatie.

De maanknopen (Drakenkop en Drakenstaart):

De noordelijke knoop (kop) toont uw persoonlijke groei en laat zien wat u in dit leven probeert te bereiken. De zuidelijke knoop (staart) toont overblijfselen uit het verleden die in het heden nog steeds van invloed op u zijn.

 

VIP Astro >HOME.