Gelukshoroscoop

Een gelukshoroscoop laat niet alleen zien waar de geluksplaneet Jupiter zich tijdens uw geboorte bevond, maar ook waar schaduwplaneet Saturnus zich ophield op dat moment. Deze wetenschap zorgt ervoor dat met behulp van deze horoscoop uw zeven geluksweken zijn te berekenen.

Deze gelukkige weken vinden niet alleen dit jaar plaats, maar… élk jaar! Dit omdat de zon elk jaar weer  uw geboorte Jupiter verwarmt en in het licht zet waardoor u op deze momenten telkens weer de kans krijgt om te shinen.

Saturnus is de planeet van de tegenwerking die een schaduw over uw geluk kan werpen.

Dit is echter geen reden tot paniek. Zie Saturnus als een tegenstander in de boksring die u een stap voor kunt blijven door op voorhand zijn werkwijze te analyseren en zijn zwakke plek te ontdekken. Op die manier kunt u zijn streken wellicht voor blijven.

Wat kunt u verwachten van uw persoonlijke gelukshoroscoop?

In uw gelukshoroscoop valt o.a. te lezen:

  • waar Jupiter zich bevond tijdens uw geboorte
  • waar Saturnus zich bevond tijdens uw geboorte
  • wat elk jaar opnieuw uw geluksweken zijn
  • wat elke geluksweek u adviseert
  • hoe u de invloed van Saturnus kunt minimaliseren

Een gelukshoroscoop is niet alleen interessant om voor uzelf te maken maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven aan een familielid of vriend(in) die wel wat meer geluk kan gebruiken, bijvoorbeeld als boekje met persoonlijke foto’s erin.

Maak de gelukshoroscoop zonder enige kennis van astrologie

Om zelf een zeer uitgebreide gelukshoroscoop te maken is het niet nodig om u te verdiepen in astrologie. Sterker nog, zelfs zonder enige kennis op dit gebied kunt u alle informatie gemakkelijk opzoeken in het boek: Het mysterie van je geluksdag (Gary Goldschneider)

Achterin het boek zoekt u in de overzichtelijke tabellen op basis van uw geboortedatum uw Jupiter én Saturnus periode op. Daarna leest u de bijbehorende informatie in het boek en weet u exact wat uw zeven geluksweken zijn, hoe Saturnus invloed op u uitoefent en wat u hieraan kunt doen.

 

Astro blog >HOME.