Gezichtsanalyse kind

Wat kunt u verwachten van een gezichtsanalyse voor een kind? (Een consult aanvragen voor particulieren is helaas niet meer mogelijk. Gezichtsanalyses doe ik alleen nog voor zakelijke aangelegenheden, excuses voor het ongemak.)

Gezichtsvorm

De gezichtsvorm verraadt direct de persoonlijkheid, interesses en behoeften van het kind

Haargrens

De haarlijn/haargrens vertelt iets over de lessen die het kind in de jeugd zal leren.

Voorhoofd

Het voorhoofd bevat informatie over het intellect, het denkvermogen en de intuïtie van het kind.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen onthullen informatie over de fysieke gezondheid, de lichamelijke conditie, de persoonlijke instelling, de wilskracht en het al dan niet aanwezige doorzettingsvermogen van het kind.

Ogen

Niet alleen de blik in de ogen verraadt veel over het karakter, ook de vorm en de stand van de ogen zeggen alles over de persoonlijkheid. Tevens bevatten ogen – en de oogleden en het gebied rondom de ogen – veel informatie over de gezondheid.

Neus

De neus vertelt alles over de intelligentie en fitheid van het kind.

Mond

De mond zegt alles over de diepere emoties, de gezondheid en het karakter van het kind.

Tanden

Het gebit bevat informatie over de gezondheid, lichamelijke conditie, sociale contacten en de  persoonlijkheid van het kind.

Kin

De kin verraadt hoe het kind met tegenslag omgaat, of het kind over voldoende wilskracht en doorzettingsvermogen  beschikt.

Oren

De oren onthullen alles over het intellect en of het kind voorbestemd is een lang (en gelukkig) leven te leiden. De vorm van de oorschelp daarentegen toont de moeilijke periodes in de jeugd.

gezichtsanalyse kind

Persoonlijke gezichtsanalyse kind

Wanneer u een persoonlijke gezichtsanalyse per e-mail heeft aangevraagd en u mij de foto’s van het  gezicht van het kind op de juiste manier heeft toegezonden, zal ik deze uitprinten en beginnen met alle belangrijke punten en lijnen te kleuren.

Op deze manier krijgt u een duidelijke en overzichtelijke afbeelding waarop u exact kunt zien welke opvallende gezichtskenmerken het kind bezit en wat deze voor hem of haar betekenen.

In het verslag zal ik duidelijk aangeven welke kleur bij welke beschrijving hoort zodat u een compleet document in handen heeft waarop u alles op uw gemak zelf kunt terugvinden.

Heeft u interesse in een gezichtsanalyse per e-mail of heeft u hier vragen over? Stuurt u mij dan een berichtje via het contactformulier op deze website of een mailtje via: info@nathalie-kriek.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Open Kaart Producties >HOME.

gezichtsanalyse kind