Lenormand Grand Tableau, de grote legging

Lenormand Grand Tableau legging

Bij  de Lenormand Grand Tableau legging, oftewel de grote legging, leg ik alle 36 Lenormand waarzegkaarten voor u op tafel in vier rijen van acht. Onderaan dit legpatroon leg ik de overgebleven vier kaarten.

In het kaartspel zitten twee persoonskaarten. Een vrouw en een man. Bent u een vrouw, gebruik ik voor deze kaartlegging de vrouw als persoonskaart, bent u een man, gebruik ik de man.

Bent u transgender of non-binair wordt in overleg bepaald welke persoonskaart we kunnen gebruiken, er zijn wat dat betreft meerdere opties.

De Lenormand Grand Tableau legging wordt nogal eens verward met het Lenormand Huizen consult. Echter, dit is een compleet ander soort kaartlegging.

 

Mystisches Lenormand (Köningsfurt-Urania)

Lenormand Grand Tableau kaartlegging

 • Nadat ik in de legging de persoonskaart heb gevonden bekijk ik eerst de kaarten links van deze kaart. Deze staan voor uw verleden.
 • De kaarten rechts van uw persoonskaart vertegenwoordigen de toekomst.
 • De kaarten die in een verticale lijn recht boven uw persoonskaart liggen laten zien waar u zich bewust van bent.
 • De kaarten die in een verticale lijn recht onder uw persoonskaart liggen geven een kijkje in uw onderbewustzijn.
 • De kaarten die zich links diagonaal (boven en onder) van uw persoonskaart bevinden, zijn de  tonen wat van invloed is geweest op het heden.
 • De kaarten die zich rechts diagonaal (boven en onder) van uw persoonskaart bevinden laten zien waar het heden naartoe kan leiden.
 • De kaarten die horizontaal onder de persoonskaart liggen laten zien wat u inmiddels onder controle heeft.
 • De kaarten die horizontaal boven uw persoonskaart liggen laten zien wat u nog ‘boven het hoofd hangt’.
 • De vier kaarten die zich in het hart van de legging bevinden laten zien wat het thema is van deze legging en waar u dit jaar het beste aandacht aan kunt besteden.
 • De vier kaarten die zich in de hoeken van de 32 kaarten vatten samen wat komend jaar belangrijk voor u is.
 • De vier kaarten die onder de 32 kaartenlegging liggen, zijn de kaarten van het lot en laten zien wat u binnen 8 tot 12 weken kunt verwachten.

Hiermee is de kous echter nog niet af. Elke kaart wordt omringd door andere kaarten, die allemaal iets vertellen over de kaarten die met hen verbonden zijn. Deze hele legging zit dus vol met verhalen over alle mogelijke levensthema’s met het oog op heden, verleden en toekomst.

De Lenormand Grand Tableau kaartlegging betreft een jaarvoorspelling. Het is daarom aan te raden deze niet meer dan eens per jaar te doen.

Als u wilt kunt u bij uw aanvraag enkele vragen meesturen zodat ik hier tijdens de reading extra naar kan kijken voor u.

De kosten voor de uitgebreide Lenormand Grand Tableau kaartlegging bedragen € 200,00 incl. 21% BTW.

Het Lenormand Grand Tableau consult aanvragen is mogelijk via: