Maandhoroscoop (lunaar) laten maken

Bij VIP Astro is het mogelijk om een persoonlijke maandhoroscoop te laten maken. Een maandhoroscoop wordt ook wel lunaar genoemd. Luna is de Romeinse godin van de maan.

Uw persoonlijke maandhoroscoop telt 10 pagina’s in A4 en licht een tipje op van wat u in een bepaalde maand te wachten staat. De kosten voor een lunaar bedragen € 211,75 incl. BTW

U ontvangt de maandhoroscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs als gebonden boekje per post (ringband, gelijmde rug of als booklet met geniete rug).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de geboortehoroscoop vindt u onder de afbeelding.

Planeten in de maandhoroscoop

Ascendant

Uw lunaar ascendant laat zien in welk thema de komende vier weken staan. Hierbij is het ook belangrijk om te kijken in welk Huis de heersende planeet van uw lunaar ascendant zich bevindt. In dat levensgebied staat mogelijk iets bijzonders te gebeuren de komende vier weken. Vooral wanneer uw lunaar-ascendant in hetzelfde Huis staat als uw geboorte ascendant kunt u deze maand iets speciaals verwachten op dit levensgebied.

Maan

Uw lunaar maan onthult waar u deze maand extra behoefte aan heeft. In welk Huis staat de maan? Is het een volle maan, een wassende maan, een afnemende maan of een nieuwe maan? En… staat de maan ‘aan’ of ‘uit’? Alles bij elkaar vertelt de maan u waar uw deze maand extra aandacht aan dient te besteden.

Maanknopen (Drakenkop en Drakenstaart):

Waar in uw lunaar bevinden zich de maanknopen? Deze laten zien waar u deze maand vooruitgang zult boeken, maar ook wat uw valkuil is met betrekking tot het terugvallen in oude gewoonten.

Zon

De locatie van de zon in uw lunaar laat zien waarin u wilt (en kunt) opvallen deze maand, waar het mogelijk is om te ‘shinen’.

Aspecten

Alle aspecten tussen de maan en de zon en de maan en de overige planeten zijn van belang om een accurate maanhoroscoop te maken. Werken ze in elkaars voordeel of werken ze elkaar juist tegen?

Huizen in de maanhoroscoop

Huis 1

Uw uiterlijk, uw gedrag, houding en reacties naar anderen toe, hoe anderen u zien.

Huis 2

Geld, materieel bezit, waardepapieren, aandelen maar ook uw uitgavepatroon, spaarzaamheid, waardering en genot op dit gebied.

Huis 3

Communicatie in elke vorm, lezen, praten, schrijven, informatie verzamelen, onderwijs, leervermogen, korte reizen per auto of openbaar vervoer, uw naaste omgeving, buren, broers, zussen.

Huis 4

Uw woning, thuis, maar ook het huis waar u bent opgegroeid. Uw ouders, uw roots. Tradities, zorgzaamheid, gevoelsleven, verleden, maar ook uw oude dag en de omstandigheden rond uw levenseinde.

Huis 5

Romantiek, flirten, erotiek, speelsheid, kinderen, plezier, creativiteit, hobby’s, individualiteit, zelfexpressie, sport en spel.

Huis 6

Gezondheid, dienstverlening, werk, analyserend vermogen, kritisch denkvermogen, specialisme, perfectionisme, hygiëne.

Huis 7

Huwelijk, liefdesrelaties  maar ook zakelijke partnerschappen, contracten, gevoel voor schoonheid, kunst, woninginrichting, harmonie, bereidheid tot het sluiten van compromissen.

Huis 8

Dood, mystiek, het verborgene (zowel in anderen als in uzelf), het geheimzinnige, andermans geld, transformatie.

Huis 9

Studie, hoger onderwijs, reizen, idealen, overtuigingen, religie, juridische kwesties, recht.

Huis 10

Loopbaan, carrière, status, reputatie, roem, autoriteit, het masker dat u soms bewust opzet.

Huis 11

Vrienden, groepen, sociale contacten, partijen, verenigingen, gelijkgestemden, uw functioneren in groepsverband, doelstellingen, verwachtingspatroon.

Huis 12

Afzondering, terugtrekking, inkeer, geheimen, zelfvernietiging, verborgen vijanden, spiritualiteit, instellingen en instituten als ziekenhuizen, gevangenissen, bejaardenhuizen, inrichtingen, etc.

 

VIP Astro >HOME.