Maandhoroscoop (lunaar)

maanhoroscoop

De maandhoroscoop besteedt aandacht aan de thema’s die komende maand belangrijk voor u worden en wat u kunt verwachten op de verschillende levensgebieden. Een maandhoroscoop wordt ook wel lunaar genoemd. Luna is de Romeinse godin van de maan.

Eens per maand staat de maan op precies dezelfde graad als waar deze stond tijdens uw geboorte.

Wanneer dit het geval is, kan ik voor u een maandhoroscoop berekenen waarmee de belangrijkste invloeden voor de komende vier weken worden blootgelegd.

Wat kunt u verwachten van de maandhoroscoop?

Ascendant

Uw lunaar ascendant laat zien in welk thema de komende vier weken staan. Hierbij is het ook belangrijk om te kijken in welk Huis de heersende planeet van uw lunaar ascendant zich bevindt. In dat levensgebied staat mogelijk iets bijzonders te gebeuren de komende vier weken. Vooral wanneer uw lunaar-ascendant in hetzelfde Huis staat als uw geboorte ascendant kunt u deze maand iets speciaals verwachten op dit levensgebied.

Maan

Uw lunaar maan onthult waar u deze maand extra behoefte aan heeft. In welk Huis staat de maan? Is het een volle maan, een wassende maan, een afnemende maan of een nieuwe maan? En… staat de maan ‘aan’ of ‘uit’? Alles bij elkaar vertelt de maan u waar uw deze maand extra aandacht aan dient te besteden.

Maanknopen (Drakenkop en Drakenstaart):

Waar in uw lunaar bevinden zich de maanknopen? Deze laten zien waar u deze maand vooruitgang zult boeken, maar ook wat uw valkuil is met betrekking tot het terugvallen in oude gewoonten.

Zon

De locatie van de zon in uw lunaar laat zien waarin u wilt (en kunt) opvallen deze maand, waar het mogelijk is om te ‘shinen’.

Aspecten

Alle aspecten tussen de maan en de zon en de maan en de overige planeten zijn van belang om een accurate maanhoroscoop te maken. Werken ze in elkaars voordeel of werken ze elkaar juist tegen?

Maandhoroscoop

  • Om en nabij 30 volledig geschreven pagina’s in A5 of 15 pagina’s in A4
  • Inclusief de volledige geboortetekening én lunaartekening.
  • PDF bestand
  • De mogelijkheid tot het aanleveren van persoonlijke foto’s
  • Binden als softcover of hardcover boekje (kleur of zwart wit) in overleg tegen meerprijs

Prijs: € 250,00 incl. 21% BTW.

Is dit tarief u iets te gortig?

Wellicht is het een optie om in dat geval een deelhoroscoop aan te vragen waarbij ik slechts het onderwerp van uw keuze belicht.

Ook is het misschien een aardig idee om zelf uw horoscoop te maken met behulp van de handige stappenplannen in het Astrologie Blog.

 

De horoscoop aanvragen is mogelijk via:

 

VIP Astro >HOME.