Relocatiehoroscoop

Op deze pagina kunt u een relocatiehoroscoop leren maken.

Relocatiehoroscoop stap voor stap

Gaat u verhuizen of emigreren en wilt u weten of u hier goed aan doet en/of wat u hier eventueel van kunt verwachten op bepaalde levensgebieden? Dan biedt de relocatiehoroscoop uitkomst.

Wanneer u overweegt om te emigreren is dit natuurlijk een enorme stap waar u zich zo goed mogelijk op wilt voorbereiden. Een relocatiehoroscoop is hierbij een behulpzaam instrument!

Wat kunt u van een relocatiehoroscoop verwachten?

Tijdens het maken van een relocatiehoroscoop concentreert u zich niet op uw geboorteplaats, maar op de plaats waar u naartoe wilt emigreren.

Dit met het achterliggende idee dat u indien u in deze omgeving zou zijn opgegroeid, u hoogstwaarschijnlijk te maken zou hebben gehad met andere omgevingsfactoren waardoor u zich ook op het persoonlijke vlak anders zou hebben ontwikkeld.

Door nu alsnog met terugwerkende kracht te bekijken hoe u zich in het betreffende land zou hebben ontwikkeld – en hoe u zich dus mogelijk alsnog zult ontwikkelen wanneer u besluit om hier te gaan wonen – krijgt u zwart op wit alle voors en tegens van deze emigratie te zien.

Een relocatiehoroscoop is dus niets meer dan een reguliere geboortehoroscoop, waarbij u alleen de geboorteplaats wijzigt.

 

Fijne gebruiksvriendelijke en gratis astro software zijn de programma’s van:

 

Planetdance

Aquarius to go

 

  1. Open Planet Dance op uw PC of laptop
  2. Klikt u vervolgens linksboven op ‘Bestand’
  3. Selecteer ‘Radix’
  4. Vul in het vignet uw geboortedatum plus de gewenste locatie in
  5. Klik op OK
  6. Uw geboortetekening is klaar.

 

Duiding van de relocatiehoroscoop

Huis 1

Het Eerste Huis toont hoe u zichzelf zult laten zien, hoe u op anderen zult reageren en anderen op u.

Huis 2

Het Tweede Huis laat zien hoe u een stabiele situatie voor uzelf kunt creëren op het gebied van materieel bezit en financiën.

Huis 3

Het Derde Huis onthult wat u zult leren en op welke manier u zult communiceren.

Huis 4

Het Vierde Huis toont hoe u zich thuis zult voelen in uw nieuwe woning in het andere land en hoe u zich kunt voorbereiden op uw oude dag.

Huis 5

Het Vijfde Huis laat zien waar u in de nieuwe situatie veel plezier aan zult beleven en hoe u zich optimaal kunt vermaken en ontspannen.

Huis 6

Het Zesde Huis laat zien wat u nodig zult hebben om fit en gezond te blijven, waar u extra aandacht aan dient te besteden om u lekker in uw vel te blijven voelen.

Huis 7

Het Zevende Huis laat zien wat u kunt verwachten op het gebied van liefdesrelaties, vriendschappen, compagnons of zakenrelaties. Hoe stelt u zich hierin op en is dit ook daadwerkelijk de juiste manier om goed met elkaar om te gaan? Elke vorm van partnerschap komt hier aan bod.

Huis 8

Het Achtste Huis onthult op welk gebied u behoefte zult hebben aan diepgang en aan welke (onderdrukte?) emoties u meer aandacht zult moeten besteden. Wat verdient nader onderzoek en waar zult u zelf naar willen graven?

Huis 9

Het Negende Huis laat zien op welke manier u uw horizon wilt verbreden, of u meer wilt reizen, leren en welke dromen u zult proberen te realiseren in de nieuwe situatie.

Huis 10

Het Tiende Huis onthult wat uw positie zal zijn in de maatschappij in de nieuwe situatie. Hoe presenteert u zich, hoe zult u respect en aanzien verdienen (of niet), welke reputatie bouwt u op en… zult u zichzelf zijn?

Huis 11

Het Elfde Huis laat zien of u in de nieuwe situatie behoefte zult hebben aan (veel) nieuwe vriendschappen en het tijd doorbrengen met gelijkgestemden of juist niet. Ook onthult dit Huis de manier waarop u met anderen om zult gaan of geeft u nuttig advies hieromtrent.

Huis 12

Het Twaalfde Huis laat zien of u in de nieuwe situatie behoefte zult hebben om uzelf terug te trekken en op welke manier u interesse zult hebben aan het spirituele, aan religie of op een andere  manier aandacht zult besteden aan zelfreflectie.

Planeten en Huisheren:

Zowel de plaatsing van de planeten in de Huizen als de locatie van de heersende planeten van de Huizen geven duidelijke aanwijzingen over wat er te verwachten is.

Meer uitleg over planeten en Huisheren vindt u >HIER.

Aspecten van de horoscoop:

De manier waarop de planeten met elkaar in verbinding staan geeft veel extra informatie over uw persoonlijke ontwikkeling op uw nieuwe woonadres.

Meer uitleg over het interpreteren van de aspecten vindt u >HIER.

Wellicht is het interessant om naast de relocatiehoroscoop op basis van uw reguliere geboortehoroscoop een transithoroscoop te maken.

Meer uitleg over de transithoroscoop vindt u >HIER.

 

De boeken waarin u  vervolgens alles gemakkelijk kunt opzoeken zijn:

Planeten in Teken, Huis en Aspect

Planeten & Aspecten in de Horoscoop

Wanneer wordt het nu leuk?

Handboek voor de beginnende astroloog

The only astrology book you’ll ever need

 

Astrologie blog >HOME.