Relocatiehoroscoop

Als u een relocatiehoroscoop wilt laten maken kunt u bij VIP Astro kiezen tussen een astrologisch advies op maat of een volledig uitgewerkte relocatiehoroscoop.

Astrologisch advies

Wat kunt u verwachten van een astrologisch advies op basis van uw relocatiehoroscoop? Ik leg het u graag uit.

Heeft u een vraag over slechts één onderwerp (liefde, vriendschap, werk, wonen, geld, gezondheid, gezin, studie, reizen, etc.), dan kijk ik middels een astro consult alleen naar het levensgebied dat voor u van belang is.  Ik maak dus wel uw horoscooptekening, maar werk alleen schriftelijk de gebieden uit waar u een vraag over heeft. Minder werk voor mij, voordeliger voor uw portemonnee. En niet onbelangrijk: een duidelijk, helder antwoord op uw vraag.

Een astrologisch advies op basis van uw relocatiehoroscoop is geschikt voor als u langere tijd op een andere locatie verblijft dan uw huidige woonplaats, daadwerkelijk gaat verhuizen of zelfs emigreren.

De kosten voor een astro consult op basis van uw relocatiehoroscoop bedragen per vraag € 78,65 incl. BTW.

Relocatiehoroscoop laten maken

Wilt u liever uw hele horoscoop laten uitwerken, dan is dit ook mogelijk.  Voor summiere informatie of kant en klare computeruitdraaien bent u bij VIP Astro aan het verkeerde adres. Om vergissingen te voorkomen wordt met de computer uw horoscooptekening gemaakt. De interpretatie wordt volledig met de hand uitgewerkt. Een complete relocatiehoroscoop telt +/- 30 pagina’s in A4.

Middels de relocatiehoroscoop is het mogelijk om te bekijken wat u op elk levensgebied te wachten staat als u de keuze maakt om elders te gaan wonen.

De kosten voor een complete relocatiehoroscoop bedragen € 907,50 incl. BTW. U ontvangt de horoscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs in een gebonden boekje (ringband, lijmrug of geniet).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de relocatiehoroscoop vindt u onder de afbeelding.

Uitleg van de relocatiehoroscoop

Huis 1

Het Eerste Huis toont hoe u zichzelf zult laten zien, hoe u op anderen zult reageren en anderen op u.

Huis 2

Het Tweede Huis laat zien hoe u een stabiele situatie voor uzelf kunt creëren op het gebied van materieel bezit en financiën.

Huis 3

Het Derde Huis onthult wat u zult leren en op welke manier u zult communiceren.

Huis 4

Het Vierde Huis toont hoe u zich thuis zult voelen in uw nieuwe woning in het andere land en hoe u zich kunt voorbereiden op uw oude dag.

Huis 5

Het Vijfde Huis laat zien waar u in de nieuwe situatie veel plezier aan zult beleven en hoe u zich optimaal kunt vermaken en ontspannen.

Huis 6

Het Zesde Huis laat zien wat u nodig zult hebben om fit en gezond te blijven, waar u extra aandacht aan dient te besteden om u lekker in uw vel te blijven voelen.

Huis 7

Het Zevende Huis laat zien wat u kunt verwachten op het gebied van liefdesrelaties, vriendschappen, compagnons of zakenrelaties. Hoe stelt u zich hierin op en is dit ook daadwerkelijk de juiste manier om goed met elkaar om te gaan? Elke vorm van partnerschap komt hier aan bod.

Huis 8

Het Achtste Huis onthult op welk gebied u behoefte zult hebben aan diepgang en aan welke (onderdrukte?) emoties u meer aandacht zult moeten besteden. Wat verdient nader onderzoek en waar zult u zelf naar willen graven?

Huis 9

Het Negende Huis laat zien op welke manier u uw horizon wilt verbreden, of u meer wilt reizen, leren en welke dromen u zult proberen te realiseren in de nieuwe situatie.

Huis 10

Het Tiende Huis onthult wat uw positie zal zijn in de maatschappij in de nieuwe situatie. Hoe presenteert u zich, hoe zult u respect en aanzien verdienen (of niet), welke reputatie bouwt u op en… zult u zichzelf zijn?

Huis 11

Het Elfde Huis laat zien of u in de nieuwe situatie behoefte zult hebben aan (veel) nieuwe vriendschappen en het tijd doorbrengen met gelijkgestemden of juist niet. Ook onthult dit Huis de manier waarop u met anderen om zult gaan of geeft u nuttig advies hieromtrent.

Huis 12

Het Twaalfde Huis laat zien of u in de nieuwe situatie behoefte zult hebben om uzelf terug te trekken en op welke manier u interesse zult hebben aan het spirituele, aan religie of op een andere  manier aandacht zult besteden aan zelfreflectie.

Planeten en Huisheren:

Zowel de plaatsing van de planeten in de Huizen als de locatie van de heersende planeten van de Huizen geven duidelijke aanwijzingen over wat er te verwachten is.

Aspecten van de horoscoop:

De manier waarop de planeten met elkaar in verbinding staan geeft veel extra informatie over uw persoonlijke ontwikkeling op uw nieuwe woonadres.

 

VIP Astro >HOME.