Secundaire progressiehoroscoop

Als u een secundaire progressiehoroscoop wilt laten maken kunt u bij VIP Astro kiezen tussen een astrologisch advies op maat of een volledig uitgewerkte horoscoop.

Astrologisch advies

Wat kunt u verwachten van een astrologisch advies op basis van uw secundaire progressie horoscoop? Ik leg het u graag uit.

Heeft u een vraag over slechts één onderwerp (liefde, vriendschap, werk, wonen, geld, gezondheid, gezin, studie, reizen, etc.), dan kijk ik middels een astro consult alleen naar het levensgebied dat voor u van belang is.  Ik maak dus wel uw horoscooptekening, maar werk alleen schriftelijk de gebieden uit waar u een vraag over heeft. Minder werk voor mij, voordeliger voor uw portemonnee. En niet onbelangrijk: een duidelijk, helder antwoord op uw vraag.

Een astrologisch advies op basis van uw secundaire progressiehoroscoop is geschikt voor als u wilt weten hoe u op een bepaalde leeftijd op een bepaald levensgebied in het leven staat.

De kosten voor een astro consult op basis van uw secundaire progressiehoroscoop bedragen per vraag € 78,65 incl. BTW.

Secundaire progressiehoroscoop laten maken

Wilt u liever uw hele horoscoop laten uitwerken, dan is dit ook mogelijk.  Voor summiere informatie of kant en klare computeruitdraaien bent u bij VIP Astro aan het verkeerde adres. Om vergissingen te voorkomen wordt met de computer uw horoscooptekening gemaakt. De interpretatie wordt volledig met de hand uitgewerkt. Een complete secundaire progressiehoroscoop telt +/- 30 pagina’s in A4.

Middels de secundaire progressiehoroscoop is het mogelijk om te bekijken hoe u zich heeft ontwikkeld op een bepaalde leeftijd. Bent u wel eens benieuwd naar wat het leven u brengt wanneer u 60 jaar bent? Of 72? Of wilt u graag weten hoe uw kind zich zal ontwikkelen als volwassene en hoe hij of zij als pakweg 30 jarige in het leven zal staan? Voor dit soort vraagstukken wenden we ons tot de secundaire progressiehoroscoop.

De kosten voor een complete secundaire progressiehoroscoop bedragen € 907,50 incl. BTW. U ontvangt de horoscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs in een gebonden boekje (ringband, lijmrug of geniet).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de transit horoscoop vindt u onder de afbeelding.

Uitleg secundaire progressiehoroscoop

Om een secundaire progressiehoroscoop te maken waarbij u zichzelf of iemand anders op een bepaalde leeftijd onder de loep kunt nemen, creëer ik voor u een nieuwe geboortehoroscoop met een ‘fictieve’ nieuwe geboortedatum.

Hierbij reken ik één graad voor één jaar.

Bent u (bijvoorbeeld) geboren op 1 september 1992 om 09:12 te Zaandam en wilt u graag weten hoe u als 30 jarig persoon in het leven zal staan? Welke ontwikkelingen u op psychologisch, financieel en zakelijk vlak u op dat moment hebt doorlopen?

Dan maak ik een nieuwe geboortehoroscoop waarbij ik 30 graden (‘dagen’) optelt bij uw oorspronkelijke geboortedatum. In dit geval wordt 1 september 1992 dan 1 oktober 1992.

Uw secundaire progressiehoroscoop wordt dan gemaakt op basis van de gegevens: 1 oktober 1992 om 09:12 te Zaandam. De geboortetekening die hieruit voortvloeit biedt u een inkijkje in uw leven wanneer u 30 jaar bent.

Zon

Toont uw meest zichtbare karaktertrekken van dat moment. Interessant om te zien hoe u zich door de jaren heen hebt ontwikkeld.

Ascendant

Geeft inzicht in uw gedrag naar de buitenwereld toe en hoe u op dat moment op anderen overkomt.

Maan

Laat uw voornaamste behoeften op emotioneel gebied zien (die kunnen leiden tot bepaalde gewoonten waar u telkens weer in vervalt).

Mercurius

Toont de manier waarop u dan leert en communiceert.

Venus

Laat zien waar u op dat moment blij van wordt, wat belangrijk voor u is.

Mars

Onthult uw activiteit en assertiviteit. Leuk om te vergelijken met uw huidige manier van doen.

Jupiter

Laat zien waar uw geluk en kansen zullen liggen.

Saturnus

Toont waar uw verantwoordelijkheid ligt en waar uw geduld soms op de proef zal worden gesteld.

Uranus

Toont waar u behoefte zult hebben aan nieuwe inzichten maar ook aan originaliteit en vrijheid.

Neptunus

Laat zien waar u alert dient te zijn op bedrog, maar ook waar t.z.t. uw creativiteit en/of spiritualiteit ligt.

Pluto

Wijst u op grote ingrijpende veranderingen kunt rekenen, vaak gepaard gaand met chaos of ten gevolge van crisis.

Ook belangrijk

De manier waarop de planeten met elkaar in verbinding staan (aspecten) geeft veel extra informatie over uw toekomstige houding en persoonlijkheid, dus hier kijk ik ook naar voor u.

Planeten en Huisheren

Zowel de plaatsing van de planeten in de Huizen als de locatie van de heersende planeten van de Huizen geven duidelijke aanwijzingen over u als persoon en wat er extra aandacht verdient.

Zwarte Maan

Geeft de meest duistere, verborgen kant van uzelf bloot en u laat zien welke spirituele les u dient te leren om hiermee om te gaan.

Cheiron

Onthult welk deel van uw persoonlijkheid heling nodig zal hebben en waarom.

MC en IC

Laten zien waarom u geschikt zult zijn voor welke loopbaan en hoe daarentegen wat uw behoefte ten opzichte van de thuissituatie zal zijn.

De maanknopen (Drakenkop en Drakenstaart):

De noordelijke knoop (kop) toont uw persoonlijke groei en laat zien wat u op dat moment probeert te bereiken. De zuidelijke knoop (staart) toont overblijfselen uit het verleden die in het heden nog steeds van invloed op u zullen zijn.

 

VIP Astro >HOME.