Stop met zeiken horoscoop

Waar gaat zeuren over in zaniken en waar kun jij echt over door zagen? En ligt het allemaal echt wel aan jou, of maakt je omgeving dat je je soms genoodzaakt ziet om bepaalde dingen nog even extra aan te stippen?

Eerder verschenen in VROUW Glossy april 2018.

Ram

Het zou fijn zijn als de rest van het gezin ook wat meer hun steentje zou bijdragen in huis. Aangezien dit niet zonder slag of stoot gaat, zie je je genoodzaakt het meer dan eens te vragen. En nee, dat is geen zeuren. Waarschijnlijk zijn man en kinderen gewoon een beetje hardleers.

 

Stier

Door een onverwachte situatie op je werk, ben je genoodzaakt je vaste patroon te doorbreken. Hier ben je het niet mee eens, en dit laat je jouw leidinggevende ook luid en duidelijk weten. Dit is geen zaniken, ze zou best iemand anders kunnen vragen om even in te springen! Toch?

 

Tweelingen

Op het laatste moment zeg je een afspraak met je vriendin af. Ze is behoorlijk gepikeerd en zegt dat je niet zo moet zemelen. Zemelen? Ze mag blij zijn dat je eerlijk bent en niet met tegenzin met haar meegaat. Wat heeft ze eraan als je de hele avond rondloopt met een gezicht als een oorworm!

 

Kreeft

Tijdens een woordenwisseling met een familielid kun je het niet laten om hem/haar er nog even haarfijn aan te herinneren wat er op 6 januari 1983 tussen jullie was voorgevallen. En wel om 15:23h! Wanneer de ander je verwijt te blijven hangen in het verleden, ben je het daar volstrekt mee oneens. Je hebt gewoon een goed geheugen.

 

Leeuw

Je hebt iets goeds gedaan, maar…niemand die het opvalt of er iets van zegt. Verdorie! Om toch een complimentje in ontvangst te kunnen nemen, besluit je er gewoon maar een beetje naar te vissen. Hoezo zeuren om positieve aandacht? Iedereen heeft toch wel eens behoefte aan een beetje waardering!

 

Maagd

Je hebt grootse plannen omtrent de nieuwe inrichting van je huis of de aanschaf van een nieuw artikel. Hoe dan ook ben je er vol van, maar helaas werkt jou enthousiasme niet zo aanstekelijk op je omgeving als je hoopte. Kunnen we het weer even ergens anders over hebben, Maagd? Eh…Nee!

 

Weegschaal

Eigenlijk voel je je al een poosje onjuist behandeld door iemand in je naaste omgeving. Hoewel je er soms over klaagt, kost het je moeite om diegene daadwerkelijk los te laten. En nee, je bent niet aan het meieren. Je wilt gewoon af en toe even je ei kwijt. Als dat ook al niet meer mag?

 

Schorpioen

Eerlijk gezegd valt het wel mee met het zeuren en zeiken wat jij doet. Meestal houd jij de dingen vooral voor jezelf. Toch zit je deze periode regelmatig op je praatstoel. Vooral met het oog op gezondheid, politiek en de maatschappij heb je een uitgesproken mening. Tja. Dan moet men maar niet vragen hoe jij erover denkt.

 

Boogschutter

Je bent in een spirituele bui en mag graag vertellen over jouw behoefte aan balans, orde, rust en het je jezelf op een positieve manier blijven ontwikkelen. Hartstikke fijn natuurlijk, al blijft het jammer dat sommige mensen in je omgeving nog steeds niet begrijpen dat je geesten waarneemt, aura’s ziet of energieën voelt.

 

Steenbok

Je krijgt steeds meer de behoefte om lekker op jezelf te zijn. Hierbij kun je je soms ietwat negatief over bepaalde mensen uit te laten. Dat is geen gemekker, sommige personen zijn ook gewoon niet leuk! Het selecte groepje dat je wel toelaat in je leven is overigens wel heel blij met je.

 

Waterman

Je hebt deze periode de behoefte om eens lekker gek te doen. Dat je anderen zelf graag en uitvoerig vertelt hoe zeer je met jou kunt lachen, valt absoluut niet onder ‘veren in je kont steken’. Je bent gewoon enthousiast en blij dat je iemand een leuke dag of avond kunt bezorgen. En vooral dat maakt jou zo’n leuke vriendin.

 

Vissen

Of iemand het al dan niet met je eens is; lekker belangrijk. Maar als de ander dan toch de discussie met je aan gaat…Prima! Ook wanneer de ander het voor gezien houdt, ga je toch nog heel even door. Niet om je punt te maken, maar gewoon om er zeker van te zijn dat de ander jou begrijpt. Geen misverstanden!

 

Online horoscopen >HOME.