Uitgebreide gezichtsanalyse; face profiling

Op deze pagina leest u waar ik tijdens een uitgebreide gezichtsanalyse naar kijk en wat ik middels face profiling over iemand kan ontdekken. Een consult aanvragen voor particulieren is helaas niet meer mogelijk. Gezichtsanalyses doe ik alleen nog voor zakelijke aangelegenheden, excuses voor het ongemak.

Gezichtsvorm

De gezichtsvorm verraadt direct uw persoonlijkheid, uw interesses en behoeften.

Haargrens

De haarlijn/haargrens vertelt iets over de lessen die u in uw jeugd hebt geleerd.

Voorhoofd

Het voorhoofd bevat informatie over uw intellect, uw denkvermogen en uw intuïtie.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen onthullen informatie over uw fysieke gezondheid, de lichamelijke conditie, de persoonlijke instelling, de wilskracht en het al dan niet aanwezige doorzettingsvermogen.

Ogen

Niet alleen de blik in de ogen verraadt veel over het karakter, ook de vorm en de stand van de ogen zeggen alles over de persoonlijkheid. Tevens bevatten ogen – en de oogleden en het gebied rondom de ogen – veel informatie over de gezondheid.

Neus

De neus vertelt alles over uw financiën (heeft u een ‘neus voor geld?’) maar laat daarnaast ook zien hoe intelligent u bent, hoe fit u bent, of u van seks houdt en wat voor soort minnaar of minnares u bent!

Wangen

De wangen kunnen veel vertellen over uw loopbaan, maar ook over uw karakter en uw gezondheid. En… kunnen in sommige gevallen zelfs een tipje van de sluier van de toekomst oplichten. Zowel de jukbeenderen als de lage wangen (ook wel ‘geldzakken’ genoemd) komen aan bod.

Mond

De mond vertelt zonder dat u zelf iets zegt alles over uw diepere emoties, uw liefdesleven, de gezondheid en uw karakter.

Tanden

Het gebit bevat informatie over de gezondheid, uw lichamelijke conditie, uw sociale contacten en uw persoonlijkheid.

Kin

De kin verraadt hoe u met tegenslag omgaat, of u over voldoende wilskracht en doorzettingsvermogen  beschikt en hoe het u vergaat na het 21ste levensjaar.

Oren

De oren onthullen alles over uw intellect en of u voorbestemd bent een lang (en gelukkig) leven te leiden. Ook laten oren zien of u vaak te maken zult krijgen met financiële voorspoed of juist veel tegenslag kunt verwachten op dit gebied. De vorm van de oorschelp daarentegen toont de moeilijke periodes in uw jeugd.

Rimpels

Rimpels in het gezicht zijn het gevolg van het regelmatig gebruiken van bepaalde spieren. Op basis hiervan is goed te achterhalen welke gezichtsuitdrukkingen u vaak gebruikt, of u vaak nadenkt, geconcentreerd bent, stress hebt, regelmatig lacht of veel verdriet hebt. Ook kunnen rimpels veel vertellen over uw manier van leven en over uw fysieke gezondheid.

Moedervlekken

Moedervlekken in het gezicht onthullen uw temperament en…. uw Lot.

Let op: Tijdens het lezen van het gezicht en het maken van een volledige gezichtsanalyse laat ik de fysieke gezondheid buiten beschouwing, dit om de simpele reden dat niet iedereen op de hoogte gesteld wil worden van lichamelijke zaken.

Bent u hier wel in geïnteresseerd, is het mogelijk om een aparte gezichtsdiagnose  aan te vragen. Meer informatie over deze vorm van face-reading vindt u >HIER.

Persoonlijke gezichtsanalyse

Wanneer u een persoonlijke gezichtsanalyse per e-mail heeft aangevraagd en u mij de foto’s van het te analyseren gezicht op de juiste manier heeft toegezonden, zal ik deze uitprinten en beginnen met alle belangrijke punten en lijnen te kleuren.

Op deze manier krijgt u een duidelijke en overzichtelijke afbeelding waarop u exact kunt zien welke opvallende gezichtskenmerken de persoon in kwestie bezit en wat deze betekenen.

 

Heeft u interesse in een gezichtsanalyse per e-mail of heeft u hier vragen over? Stuurt u mij dan een berichtje via het contactformulier op deze website of een mailtje via: info@nathalie-kriek.nl

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

OKP >HOME.