Afslanken zonder dieet maand 9: Positieve veranderingen!

afslanken positieve veranderingen

Met het afslanken komen ook positieve veranderingen. Het feit dat je je nu zo goed voelt, zorgt ervoor dat het je ook minder moeite kost je nieuwe levensstijl voort te zetten. Hoe beter je je voelt, hoe meer je bent gemotiveerd om dit vol te houden en hoe beter je het volhoudt, hoe lekkerder je in je vel zit.

Dit is de positieve cirkel waar je in wilt (blijven) zitten, hier heb je het allemaal voor gedaan!

Je voelt je beter dan ooit. Je hoofd is vrij van stress, je voelt je zeker en blij. Misschien zorgt dit er zelfs voor dat je ook nieuwe plannen gaat maken op andere gebieden.

Dat je nu je je levensstijl hebt veranderd en het roer helemaal hebt omgegooid zorgt er wellicht ook voor dat je deze positieve veranderingen in je leven ook op andere vlakken durft door te voeren.

Misschien durf je nu eindelijk te doen wat je in je hart altijd graag wilde, maar waarvan je bang was dat je er nog niet aan toe was of dat het je niet zou gaan lukken.

Misschien durf je eindelijk de kleding te dragen die je altijd al mooi vond maar die je vooral bij anderen goed vond staan. 

Zeer waarschijnlijk durf je jezelf überhaupt wat meer te laten zien en ben je ook werkelijk trots wanneer men naar je kijkt.

Nu je zo goed in je vel zit, kun je alles aan en dat heb je in de eerste plaats vooral aan jezelf te danken. Proficiat!

 

Bovenstaande tekst is eerder verschenen in het Balansboek. Het boek is inmiddels uitverkocht, maar mogelijk nog tweedehands te bestellen via onderstaande link.

Het Balansboek

 

Afslank blog >HOME