Bedrijfs jaarhoroscoop

Als u een bedrijfs jaarhoroscoop wilt laten maken kunt u bij VIP Astro kiezen tussen een astrologisch advies op maat of een volledig uitgewerkte bedrijfshoroscoop.

Astrologisch advies

Wat kunt u verwachten van een astrologisch advies op basis van uw bedrijfs jaarhoroscoop? Ik leg het u graag uit.

Heeft u een vraag over slechts één onderwerp, dan kijk ik middels een astro consult alleen naar het (zakelijke) gebied dat voor u van belang is.  Ik maak dus wel uw horoscooptekening, maar werk alleen schriftelijk de gebieden uit waar u een vraag over heeft. Minder werk voor mij, voordeliger voor uw portemonnee. En niet onbelangrijk: een duidelijk, helder antwoord op uw vraag.

Een astrologisch advies op basis van uw bedrijfs jaarhoroscoop is geschikt voor bijna alle vragen over uw onderneming.

De kosten voor een astro consult op basis van uw bedrijfs jaarhoroscoop bedragen per vraag € 78,65 incl. BTW.

Bedrijfshoroscoop laten maken

Wilt u liever uw hele horoscoop laten uitwerken, dan is dit ook mogelijk.  Voor summiere informatie of kant en klare computeruitdraaien bent u bij VIP Astro aan het verkeerde adres. Om vergissingen te voorkomen wordt met de computer uw horoscooptekening gemaakt. De interpretatie wordt volledig met de hand uitgewerkt. Een complete bedrijfshoroscoop telt +/- 30 pagina’s in A4.

Middels de bedrijfs jaarhoroscoop is het mogelijk om te ontdekken welke thema’s dit jaar meer aandacht verdienen, wat de hoogte -en dieptepunten zijn van uw onderneming en hoe kunt u hier het beste mee kunt dealen?

De kosten voor een complete bedrijfs jaarhoroscoop bedragen € 907,50 incl. BTW. U ontvangt de horoscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs in een gebonden boekje (ringband, lijmrug of geniet).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de bedrijfs jaarhoroscoop vindt u onder de afbeelding.

bedrijfshoroscoop

Uitleg bedrijfs jaarhoroscoop

Zowel de zon als de maan als elke planeet heeft zo zijn eigen energie. Omdat de kosmos voortdurend in beweging is, staan de planeten inmiddels anders aan de hemel dan hoe zij stonden op het moment dat u uw onderneming startte.

Deze bewegingen noemt men ‘transities’.

Wanneer de zon, de maan en de planeten andere tekens en andere Huizen ingaan ten opzichte van de geboortehoroscoop, staan u belangrijke veranderingen te wachten. Niet alleen met het oog op externe invloeden, maar ook met betrekking tot uw eigen houding en interesses.

Met behulp van een bedrijfs jaarhoroscoop kunt u naast enkele voorspellingen vooral in kaart brengen hoe uw bedrijf zich dit jaar zal ontwikkelen.

 

Zon

Het levensgebied/thema van het Huis waar de zon zich bevindt zal een belangrijke rol spelen dit jaar.

Ascendant

De ascendant in uw bedrijfssolaar bepaalt voor een groot deel de aard van dit jaar en de houding die u dit jaar op zakelijk gebied zult aannemen.

Maan

Het levensgebied/thema van het Huis waar de maan zich bevindt zal emoties, onrust of veranderingen met zich meebrengen.

Mercurius

Het levensgebied/thema van het Huis waar Mercurius zich bevindt zal u veel stof tot nadenken geven en veranderingen met zich meebrengen op zakelijk of financieel gebied.

Venus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Venus zich bevindt laat zien welke relaties of sociale contacten dit jaar belangrijk voor u zullen worden en of u positieve financiële ontwikkelingen kunt verwachten.

Mars

Het levensgebied/thema van het Huis waar Mars zich bevindt laat zien waar nieuwe initiatieven genomen kunnen worden en waar u zelf actie kunt ondernemen maar ook waar onenigheid te verwachten is.

Jupiter

Het levensgebied/thema van het Huis waar Jupiter zich in uw bedrijfs jaarhoroscoop bevindt laat zien waar u geluk kunt verwachten of hulp zult krijgen. Daarbij laat Jupiter zien waarover u meer zult willen leren dit jaar.

Saturnus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Saturnus zich bevindt laat zien waar u meer verantwoordelijkheid voor zult moeten nemen, wat u dient te verwerken en waar u enigszins vertraging kunt verwachten.

Uranus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Uranus zich bevindt laat zien waar zich wat stress, onrust, maar ook nieuwe inzichten kunnen voordoen.

Neptunus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Neptunus zich bevindt, waarschuwt u voor de dingen waarvoor u uw roze bril dient af te zetten en onthult waar chaos of verborgen gebreken zijn te verwachten. Ook geeft het aan waar u wel wat meer spiritueel inzicht kunt gebruiken.

Pluto

Het levensgebied/thema van het Huis waar Pluto zich bevindt wijst u op ingrijpende veranderingen, niet zelden ten gevolge van crisis of andere externe factoren. Of… voor stilte voor de storm! Handig om op voorbereid te zijn…

Aspecten van de horoscoop: De manier waarop de planeten met elkaar in verbinding staan geeft veel extra informatie over de manier waarop u het beste met de komende invloeden kunt omgaan.

 

VIP Astro >HOME.

 

bedrijfsjaarhoroscoop