Bedrijfshoroscoop

Als u een bedrijfshoroscoop wilt laten maken kunt u bij VIP Astro kiezen tussen een astrologisch advies op maat of een volledig uitgewerkte bedrijfshoroscoop.

Astrologisch advies

Wat kunt u verwachten van een astrologisch advies op basis van uw bedrijfshoroscoop? Ik leg het u graag uit.

Heeft u een vraag over slechts één onderwerp, dan kijk ik middels een astro consult alleen naar het (zakelijke) gebied dat voor u van belang is.  Ik maak dus wel uw horoscooptekening, maar werk alleen schriftelijk de gebieden uit waar u een vraag over heeft. Minder werk voor mij, voordeliger voor uw portemonnee. En niet onbelangrijk: een duidelijk, helder antwoord op uw vraag.

Een astrologisch advies op basis van uw bedrijfshoroscoop is geschikt voor bijna alle vragen over uw onderneming.

De kosten voor een astro consult op basis van uw bedrijfshoroscoop bedragen per vraag € 78,65 incl. BTW.

Bedrijfshoroscoop laten maken

Wilt u liever uw hele horoscoop laten uitwerken, dan is dit ook mogelijk.  Voor summiere informatie of kant en klare computeruitdraaien bent u bij VIP Astro aan het verkeerde adres. Om vergissingen te voorkomen wordt met de computer uw horoscooptekening gemaakt. De interpretatie wordt volledig met de hand uitgewerkt. Een complete bedrijfshoroscoop telt +/- 30 pagina’s in A4.

Middels de bedrijfshoroscoop is het mogelijk om te ontdekken wat de sterke en minder sterke punten van uw onderneming zijn, of uw bedrijf de potentie heeft om succesvol te worden en zo ja, hoe u dit het beste kunt bewerkstelligen.

De kosten voor een complete bedrijfshoroscoop bedragen € 907,50 incl. BTW. U ontvangt de horoscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs in een gebonden boekje (ringband, lijmrug of geniet).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de bedrijfshoroscoop vindt u onder de afbeelding.

Uitleg bedrijfshoroscoop

Als geboortedatum neem ik de dag en het tijdstip van inschrijving bij de Kamer van Koophandel of de dag dat u officieel uw deuren opende. Indien er sprake is van een fusie of overname gaat u uit van de datum en het tijdstip dat dit gebeurde.

Huis 1

Het Eerste Huis laat zien wat belangrijk is om naar buiten uit te dragen. Waar staat uw bedrijf voor? Wat is uw motto? Waar wilt u bekend om staan?

Huis 2

Het Tweede Huis onthult de financiële situatie met het oog op de inkomsten en de uitgaven. Is alles in balans? Waar is tegenslag te verwachten en waar voorspoed? En… wat kunt u zelf doen om alles (weer) in goede banen te leiden?

Huis 3

Het Derde Huis laat zien wat meer organisatie nodig heeft en waar u meer informatie over dient in te winnen. Wat kunt u zelf leren en welke informatie kunt u uitdragen naar anderen? Waar dient aandacht aan te worden besteed met betrekking tot de communicatie?

Huis 4

Het Vierde Huis staat voor het bedrijf zelf. Het kantoor, uw praktijk, werkkamer of het bezoekadres waar u vaak verblijft. Wat is hier de sfeer en wat verdient eventueel wat extra aandacht?

Huis 5

Het Vijfde Huis staat voor sport, spel, ontspanning en entertainment. Wat is de specialiteit van uw bedrijf op dit gebied en hoe kunt u uw doelgroep plezieren, waarmee verdient u respect, aanzien en… de niet onbelangrijke gun factor?

Huis 6

Het Zesde Huis geeft de gezondheid van uw bedrijf weer. Wat heeft uw onderneming nodig om ‘fit’ te blijven? Wat heeft u hiervoor nodig, waar kunt u prima zonder en waar moet u per direct vanaf? Zijn de werkomstandigheden oké, is het er schoon en fris en werkt alles naar behoren? Zijn er defecten te verwachten?

Huis 7

Het Zevende Huis staat voor samenwerkingsverbanden. Hoe is het gesteld met uw zakelijke netwerk, hoe verloopt de samenwerking tussen u en uw eventuele werknemers, tussen u en uw opdrachtgevers en tussen de werknemers onderling? Wat gaat goed en wat heeft verbetering nodig?

Huis 8

Het Achtste Huis onthult waar nader onderzoek nodig is binnen het bedrijf. Wat is er gaande binnen uw onderneming wat het daglicht niet kan verdragen of waar bevindt zich een nog onzichtbare dreiging van buitenaf? Wat verdient een diepgaand onderzoek en wat heeft baat bij een algehele transformatie?

Huis 9

Het Negende Huis bevat informatie over eventuele internationale contacten, reizen of studie die u verder kan brengen. Bent u de hooggeleerde professional of heeft u er één nodig? Ook vinden we hier niet zelden informatie over advocatuur of rechtspraak. Waar kunt u met betrekking tot ethische zaken letterlijk of figuurlijk uw horizon mee verbreden? Wat is moreel?

Huis 10

Het Tiende Huis toont de positie van uw bedrijf in de maatschappij. Wat is hier belangrijk om uzelf op te focussen of naar buiten toe de nadruk op te leggen. Wat heeft u al bereikt en wat kunt u nog gaan bereiken? Waar staat u of uw bedrijf om bekend en is dit helemaal top of is dit juist iets wat u niét moet willen?

Huis 11

Het Elfde Huis in de bedrijfshoroscoop staat voor groepen mensen, bijvoorbeeld uw sociale netwerk, compagnons, de ondernemingsraad, kortom: alles dat gekenmerkt wordt door een onderlinge gelijkwaardigheid. Wie heeft u nodig, bij voelt u zich goed, wie kunt u vertrouwen en met wie zou u graag nieuwe ideeën willen uitwisselen?

Huis 12

Het Twaalfde Huis is het Huis van terugtrekking, stilte, stilstand en zelfreflectie, maar ook van geheimen. Wat wordt voor u verborgen gehouden en waar mag u zelf niet over praten? Waar dient u als ondernemer goed over na te denken en wat heeft rijping nodig? Wat is beter om achter de schermen of onder de pet te houden?

Planeten en Huisheren:

Zowel de plaatsing van de planeten in de Huizen als de locatie van de heersende planeten van de Huizen geven duidelijke aanwijzingen over wat er gaande is binnen uw bedrijf of wat er te verwachten is.

Aspecten van de horoscoop:

De manier waarop de planeten met elkaar in verbinding staan geeft veel extra informatie over uw bedrijf.

Uiteraard is het ook mogelijk om een bedrijfs jaarhoroscoop te maken die in één oogopslag duidelijk maakt wat u het komende jaar op zakelijk gebied kunt verwachten.

Met behulp van een jaarhoroscoop kunt u naast enkele voorspellingen vooral in kaart brengen hoe uw bedrijf zich van binnenuit zal ontwikkelen. Welke thema’s verdienen dit jaar meer aandacht, hoe zal een en ander van invloed zijn op de zaak, wat zijn de hoogte -en dieptepunten en hoe zullen deze uw onderneming beïnvloeden?

 

VIP Astro >HOME.