Deze producten helpen bij het afvallen

Deze producten helpen bij het afvallen

Ook al zou je er niet direct aan denken; deze producten helpen bij het afvallen. Je zou een klein fortuin kunnen uitgeven aan producten die zogenaamd je magische ticket naar gewichtsverlies zullen zijn. Helaas zijn ze meestal niet zo effectief als ze lijken. Niet alle supplementen zijn slecht, maar ze zijn slecht gereguleerd, wat kan betekenen dat hun kwaliteit en veiligheid variëren.

In plaats van een afslanksupplement, zullen deze hulpmiddelen je daadwerkelijk helpen gewicht te verliezen en je gezonder en energieker te voelen. Je hebt niet eens een pil nodig! Wel kan het slim zijn om na het kopen van de onderstaande producten je inboedelverzekering te bekijken, je zult immers nu meer waardevolle spullen in je huis hebben staan.

Yogamat

Krijg overal een goede stretch in met een yogamat. Het wordt geleverd met een riem zodat je het overal mee naartoe kunt nemen, maar het werkt ook geweldig in het comfort van je eigen huis. Het is ook perfect voor andere thuistrainingen, omdat het je in elke kamer een vloer van sportschoolkwaliteit geeft. Om nog maar te zwijgen van het feit dat yoga een hele reeks gezondheidsvoordelen heeft, variërend van natuurlijke pijnverlichting tot het bevorderen van een gezond hart.

Kruidengereedschap

Gebruik kruiden om de smaak van je eten op een gezonde manier een boost te geven. Door kruiden en specerijen te gebruiken, kun je het toegevoegde zout, vet en suiker in je eten verminderen. Dit bespaart je calorieën, wat kan leiden tot gewichtsverlies op de lange termijn, en het geeft je ook een antioxidant-boost. Hulpmiddelen zoals deze kruidenstripper van Chef’n maken het gemakkelijk om verse kruiden te gebruiken, wat vooral in de zomer levensreddend is.

Keukenweegschaal

Met een keukenweegschaal kun je eenvoudig en gemakkelijk portiecontrole oefenen. Ze zijn eenvoudiger en nauwkeuriger dan typische meetbenodigdheden en nemen alle giswerk weg. De favoriet van velen is de AQwzh digitale keukenweegschaal, omdat hij met een druk op de knop van eenheid verandert, zodat je hem voor alles kan gebruiken, van cocktails tot zuurdesembrood.

Weerstandsbanden

Pas je training aan en haal de sportschool in huis met een set weerstandsbanden. Vooral als je weinig tijd hebt, kun je met deze banden een geweldige full-body workout doen in het comfort van je eigen huis. Plus, als het gaat om gewichtsverlies, kan krachttraining net zo belangrijk zijn als cardio.

Maatbekers, lepels, enzovoorts

Hoewel je vaak mijn keukenweegschaal gaat gebruiken, zijn maatbekers en lepels perfect voor als je snel probeert te koken of een individuele portie opzij wilt zetten. Gebruik maatbekers om rijst klaar te maken voor roerbakken of bessen voor een yoghurtparfait. Maatlepels zijn ook perfect voor het scheppen van kruiden en zout. De roestvrijstalen set van OXO Good Grips is duurzamer dan een plastic set en de gegraveerde cijfers vervagen niet na verloop van tijd.

Herbruikbare waterfles

Tegenwoordig lijkt het alsof er eindeloze opties zijn voor herbruikbare waterflessen, maar je kunt het simpel houden zonder enige voordelen op te offeren. De handige fles van een merk genaamd Pogo is betaalbaar, is verkrijgbaar in drie maten en heeft meer dan 8 duizend vijfsterrenrecensies op Amazon.