Seksparty?

tarot consult aan huis

Ook al had één van de dames gehoopt op een seksparty, vannacht toen iedereen lekker op één oor lag reisde ik af naar een geheime locatie om een vriendinnengroep te verrassen met een avondje tarotreadings.

Mijn lieve zoon fungeerde geduldig als chauffeur en zette me netjes af bij het hek om me enkele uren later ’s morgens vroeg weer op te halen.

Twee dames waren op de hoogte van mijn komst, de anderen hadden geen flauw idee wat hen te wachten stond.

De dame die deze avond samen met een andere vriendin had georganiseerd had me gevraagd mijzelf bij binnenkomst te introduceren.

Geen probleem.

Om iedereen lekker te laten schrikken bonste ik hardhandig op de deur die de grote hal van de woonkamer scheidde. Daarna stapte ik direct naar binnen.

Verbaasde gezichten aan de lange tafel waar eerder nog een vers bereide pasta aan werd gegeten.

‘Goedenavond. Wíe wil er een tattoo?’

Gelach

‘ Nee, grapje. Ik ben het entertainment vanavond.’

Nieuwsgierig keken de dames elkaar aan om zich vervolgens weer tot mij te richten.

‘Wat gaan we dan doen?’

‘Wat dénk je wat we gaan doen?’ voerde ik de spanning nog iets op.

‘Seksparty!’ lachte één van de dames verlekkerd.

Ik moest lachen.

‘Dus jij denkt dat ik een koffer vol vibrators bij me heb?’

Helaas moest ik haar teleurstellen.

‘Tarotkaarten!’ riep een andere dame hoopvol vanachter haar halfvolle wijnglas.

‘Hoe weet je dat?’

‘Geen idee, dat denk ik, je ziet er magisch uit!’

Ik knikte.

‘Dat gaan we inderdaad doen dames.  Vanavond geen seksparty voor jullie, maar jullie mogen mij wél alles vragen vanavond. Zélfs over seks’

Diverse vriendinnen stonden op om ietwat zenuwachtig lachend heen en weer te lopen.

‘ Oh My God, ik krijg het warm’, hoorde ik één van hen zeggen.

Een ander vroeg me wat ze dan allemaal mochten vragen en weer een ander stiefelde druk heen en weer naar de keuken om de tafel met lekkere hapjes te vullen.

Drie rondes en vier keer het klokje rond vloeiden er diverse tranen, zowel van het lachen als van verdriet, ontroering en medeleven. Elke emotie kwam meerdere keren voorbij. Een avond waarbij een achttal dames wegens alle persoonlijke informatie die met elkaar werd gedeeld nóg dichter naar elkaar toe groeide en nóg meer van elkaar ging houden. Een avond om nooit te vergeten, zowel voor hen als voor mijzelf.

Na afloop kreeg iedereen nog een goodiebag cadeau en ging ik volledig uitgeput zonder nog maar een greintje energie maar mét een ultiem tevreden gevoel weer op huis aan.

Na uitgebreid afscheid te hebben genomen van de enthousiaste groep liepen twee van de dames met me mee naar buiten, naar het hek waar Shane me eerder die avond had afgezet en me nu weer zou komen ophalen.

‘Ben jij haar zoon?’ vroeg één van hen aan Shane die na aankomst het raampje aan de bestuurderskant omlaag draaide en het  tweetal vriendelijk begroette.

‘Ja!’ lachte hij.

‘Leuke moeder heb jij. We hebben een geweldige avond gehad!’

 

 

Toch liever een seksspeeltje? Klik dan >HIER

 

Tarot blog >HOME