Tarot en Gene Zijde

Communiceren met onze overleden dierbaren… bijna iedereen wil het kunnen. Iedereen kán het in principe ook maar vaak vertrouwen we de antwoorden die we in ons hoofd te horen krijgen niet. We zijn bang dat het hier om onze eigen gedachten gaat en zijn dus sceptisch. Toch is het mogelijk om direct, telepathisch, contact te leggen met overledenen.

Dit boek is geschreven vanuit het spiritistische geloof dat ik tijdens het schrijven van dit boek aanhing en is verdeeld in twee delen. 

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik persoonlijk op dit moment anders over de inhoud denk dan destijds. Dit is ook de reden dat het boek niet herdrukt is en er op deze website niets over de inhoud te vinden is.

Een gratis online orakel dat op de inhoud van het boek is gebaseerd vindt u >HIER.

 

‘Tarot & Gene Zijde’ bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt uitgelegd wat er nu precies aan Gene Zijde gebeurt wanneer we overlijden. In het tweede deel van het boek wordt uitgelegd hoe u met behulp van de tarot rechtstreeks vragen kunt stellen aan uw overleden dierbare.

Via een speciaal hiertoe ontworpen legpatroon ‘De Hemelpoort’, is het mogelijk antwoord te krijgen op vragen die u uw overleden dierbare nog had willen stellen.

 

Het boek is inmiddels uitverkocht, maar wellicht tweedehands nog te bestellen via onderstaande link.

 

Tarot en Gene Zijde

 

Boekenpagina >HOME

Nathalie Kriek >HOME