Tarot relatiekaart

tarot relatiekaart

Pagina onder constructie

 

Onderstaande tekst is eerder verschenen in het boek: Numerologie en Tarot in een handomdraai.

Het boek is inmiddels uitverkocht maar tweedehands nog te bestellen via onderstaande link.

Numerologie en Tarot in een handomdraai

 

Voor meer interessante artikelen over tarot, zie het Tarot Blog.

Copyrights van de Rider Waite Tarot op deze pagina: U.S. Games Systems.

Rider Waite Tarotkaarten bestellen?>KLIK

Copyrights van de Rider Waite Tarot op deze pagina: U.S. Games Systems.

 

Berekening van de relatiegetal-kaart (reduceren)

U telt uw eigen geboortedatum bij die van uw partner (of iemand anders) op.

Bijvoorbeeld:

 

20-03-1960 + 14-04-1972 =

2 + 0 + 0 + 3 + 1 + 9 + 6 + 0 + 1 + 4 + 0 + 4 + 1 + 9 + 7 + 2 = 49 >

4 + 9 = 13 (let op: 1 + 3 = 4!)

 

De relatiegetal-kaart van deze twee personen is dus 13, de Dood, met als achterliggende kaart (extra advies) kaart 4, de Keizer. In deze relatie is het belangrijk om het verleden te laten rusten en niet telkens naar nieuwe uitdagingen te zoeken. Dit kan bewerkstelligd worden met de kwaliteiten van de Keizer: orde, regel(maat) en elkaar vertrouwen, maar niet controleren!

 

Het is wonderlijk om te zien hoe mensen kunnen veranderen wanneer er een wijziging in hun naam plaatsvindt. Neem bijvoorbeeld een huwelijk. Twee mensen kunnen het al drie jaar geweldig goed met elkaar vinden en besluiten te trouwen. Op het moment dat de vrouw de achternaam van de man aanneemt, blijkt plotseling dat de relatie toch minder goed is dan men aanvankelijk dacht! Langzamerhand verschijnen de eerste scheurtjes in het huwelijk en het gaat naarmate de jaren verstrijken steeds verder bergafwaarts. Niemand houdt eigenlijk rekening met het feit dat de naamsverandering wel eens invloed op de verslechtering van de relatie zou kunnen hebben.

Ze scheiden, maar… na de scheiding blijken ze het steeds weer beter met elkaar te kunnen vinden en is de wederzijdse aantrekkingskracht weergekeerd!

Toeval? Of toch numerologie? In ieder geval zijn dergelijke gevallen opvallend te noemen! Deze informatie staat echter los van de relatiegetal-kaartberekening, omdat deze is gebaseerd op uw geboortedata en niet op uw namen. Toch wilde ik u deze opvallende wetenswaardigheid niet onthouden.

 

11.a Berekening van de eerste ontmoetingsgetal-kaart (reduceren)

De allereerste aantrekkingskracht tussen twee mensen, dus hoe men op elkaar overkomt tijdens de eerste ontmoeting(en), berekent u door de eerste getallen van uw geboortedatum bij elkaar op te tellen.

 

 

 

Bent u geboren op 20-03-1960, en is uw partner geboren op 14-04-1972, dan is het aantrekkingsgetal voor u beiden 20 + 14 = 34 > 7, de Zegewagen. Zoek in dit geval in de relatiegetal-kaarten kaart 7, de Zegewagen op. Deze geeft de situatie weer van de eerste ontmoeting(en). In dit geval geeft deze kaart aan dat de relatie zich in een razendsnel tempo ontwikkelt, ‘een flinke sprong vooruit’. Dat er al snel serieuze plannen ontstaan.

Tellen we de beide complete geboortedata bij elkaar op, dan komen we op het onderstaande uit:

 

2 + 0 + 0 + 3 + 1 + 9 + 6 + 0 + 1 + 4 + 0 + 4 + 1 + 9 + 7 + 2 = 49 > 13

 

Dat wil zeggen dat, na de eerste snelle, goede ontwikkelingen binnen deze relatie, er kans bestaat dat er grote veranderingen op het pad van dit koppel zullen komen, waardoor de relatie mogelijk noodgedwongen beëindigd zal worden. Ténzij beide partners het verleden achter zich kunnen laten en beiden openstaan voor een nieuw begin!

 

 1. De Magiër als relatiegetal-kaart

De Magiër wijst op een zeer sterke aantrekkingskracht. Maar niet alleen de aantrekkingskracht is groot, ook de kracht van de relatie zelf mag er wezen! Met wilskracht van de beide partijen kan deze relatie zeer stabiel worden en blijven, en zult u beiden uw dromen waar kunnen maken. De Magiër staat voor ‘tovenarij’ en er is ook sprake van magie tussen u beiden. U bent als het ware voor elkaar geschapen, zoveel overeenkomsten zijn er.

Communiceren is belangrijk voor u en doorgaans bent u hier allebei ook goed in. Obstakels worden uit de weg geruimd, omdat u in staat bent elkaar duidelijk te maken wat u wel en juist niet wilt. Gelijkwaardigheid is van groot belang binnen deze relatie. Ook fysiek is er een grote aantrekkingskracht. De partners die de Magiër als relatiegetal-kaart hebben, kunnen zeker zijn van elkaar; een perfecte basis om samen gelukkig te worden en te blijven!

 

 1. De Hogepriesteres als relatiegetal-kaart

Is de Hogepriesteres de uitkomst van uw relatiegetal-kaartberekening, dan kunt u rekenen op wederzijds begrip en vertrouwen. Er is sprake van genegenheid en intimiteit. Ook op geestelijk gebied bent u met elkaar verbonden, waardoor de band tussen u beiden zeer sterk genoemd mag worden. Toch kan er soms sprake zijn van enige afstandelijkheid en terughoudendheid. Er wordt weleens niet bijzonder veel met elkaar gecommuniceerd en dat is soms jammer. Desondanks is er een goed wederzijds vertrouwen en respect.

 

 

 

Uw ontwikkelde intuïtie zorgt er misschien ook wel voor dat er weinig woorden nodig zijn. Misschien begrijpt u elkaar ook wel zonder al te veel woorden vuil te maken aan allerlei onderwerpen en situaties. Uw relatie staat in het teken van vooral vreugdevolle momenten en ontwikkelingen, en dat straalt u beiden ook uit! Hoogstwaarschijnlijk komen er ook meerdere kinderen. Deze relatie biedt zekerheid, warmte, inzicht en geborgenheid. U stimuleert en steunt elkaar zowel in een carrière als in creativiteit. Misschien is er zelfs sprake van een wederzijdse interesse in het occulte, het spirituele en het paranormale…

 

 1. De Keizerin als relatiegetal-kaart

De Keizerin laat zien dat er binnen uw relatie sprake is van een verandering ten goede. De Keizerin duidt op groei en bloei; alles wordt leuker, beter en mooier. Er is werkelijke geborgenheid, warmte en zekerheid. Eerdere moeilijke perioden heeft u samen overwonnen en nu kunt u de vruchten plukken van uw inzet en geduld. (Of dit komt binnenkort. In dat geval: blijf hoop houden, betere tijden volgen!)

De Keizerin staat vaak voor een langdurige relatie en niet zelden wordt er door het paar dat de Keizerin als relatiegetal-kaart heeft een gezin gesticht. Huiselijkheid en gezelligheid spelen ook een grote rol binnen deze relatie. Op erotisch gebied komt men niets tekort.

 

 1. De Keizer als relatiegetal-kaart

De Keizer denkt met zijn verstand in plaats van met zijn gevoel en dat is ook te merken binnen uw relatie. Zekerheid, bestendigheid en betrouwbaarheid zijn voor (één van?) u zeer belangrijk, waardoor de ander zich soms wat beperkt in zijn of haar vrijheid kan gaan voelen. Waak ertegen dat de een de ander te veel probeert te controleren of te domineren, want dit werkt op den duur alleen maar averechts. Toekomstplannen maken is goed, orde en regelmaat kunnen heel prettig werken voor u en misschien zelfs nodig zijn, maar je kunt het ook overdrijven.

Over het algemeen kunnen partners die als relatiegetal-kaart de Keizer hebben, samen veel bereiken en is er meestal sprake van een zeer stabiele relatie waarin verantwoordelijkheid, orde en regel een belangrijke rol spelen, maar bedenk dat het ook best leuk kan zijn eens iets aan het toeval over te laten.

 

 1. De Hogepriester als relatiegetal-kaart

De Hogepriester staat voor traditioneel gedrag, handelen ‘volgens de norm’. Uw liefde voor elkaar wordt sterker en sterker en u hoopt definitief voor elkaar te kunnen gaan kiezen. Samenwonen, trouwen en dan samen oud worden… en dit dan ook daadwerkelijk doen.

De Hogepriester als relatiegetal-kaart staat voor een traditioneel huwelijk in voor- en tegenspoed, een solide basis, zelfs als het even wat minder goed gaat. Ook spiritualiteit kan een belangrijke rol spelen binnen deze relatie en het feit dat men van elkaar kan leren. Normen en waarden (en dus ook trouw) staan in deze relatie hoog in het vaandel.

 

 

 

 1. De Geliefden als relatiegetal-kaart

Het gaat hier om een grote liefde. Misschien zelfs wel de grote liefde! U zult echter in deze relatie voor vele keuzes komen te staan. Toch is de liefde zo sterk dat u overal samen wel uit zult komen, mits u maar goed over alles blijft nadenken en niet impulsief handelt waar het gaat om het nemen van belangrijke beslissingen.

Heb vertrouwen in uw intuïtie en in elkaar. Is er nog een geliefde in het spel, luister dan naar uw hart en maak uw keuze met uw gevoel; het gaat tenslotte om uw toekomst! Toch is de band tussen de twee partners die als relatiegetal-kaart de Geliefden hebben over het algemeen zeer hecht en is er sprake van een wel zeer bijzondere verbintenis.

 

 1. De Zegewagen als relatiegetal-kaart

De Zegewagen staat meestal voor een flinke stap vooruit. De relatie verbetert en de Zegewagen is dan ook meestal de voorbode voor het stichten van een gezin. Toch is het wel heel belangrijk dat u naast uw partner ook uzelf goed kent, dus probeer er voor uzelf achter te komen wat u werkelijk wilt en laat u niet ‘sturen’ door anderen.

De Zegewagen staat ook voor een sterker wordende band tussen twee mensen, een vooruitgang en vaak ook een vernieuwend element binnen de relatie. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan samenwonen of een huwelijk. Er is een bepaald punt bereikt binnen de relatie waarop u verder kunt met plannen maken voor de toekomst. Er breekt een goede tijd aan en problemen kunt u nu achter u laten; met volle kracht vooruit!

 

 1. De Kracht als relatiegetal-kaart

Met de Kracht als relatiegetal-kaart is er meestal sprake van een enorme seksuele aantrekkingskracht tussen twee geliefden. Het seksleven zal dan ook bevredigend zijn binnen deze relatie. Er is wel sprake van wederzijds vertrouwen, maar blijf alert op onuitgesproken signalen. Wanneer onenigheden op een rustige manier uitgesproken kunnen worden, zullen beide partijen steeds dichter naar elkaar toe groeien. De Kracht staat meestal voor een relatie die blijvend is en met de jaren sterker wordt.

 

 1. De Kluizenaar als relatiegetalkaart

De Kluizenaar als relatiegetal-kaart staat voor afstand en voorzichtigheid. Soms is het heel belangrijk om even wat afstand te nemen van elkaar en even goed na te denken wat u wilt en of u verder wilt met deze partner. Wanneer u constant op elkaars lip zit, is het moeilijk om erachter te komen wat er nu precies mankeert aan deze relatie. Vaak krijgt u een beter inzicht wanneer u wat afstand van elkaar neemt: misschien mist u uw partner meer dan u had verwacht, maar… misschien ook niet? Geef deze relatie toch nog een kans als u twijfelt. Een korte adempauze doet soms wonderen! Tijd voor jezelf nemen is ook heel belangrijk binnen deze relatie. Partners die samen als relatiegetal-kaart ‘de Kluizenaar’ hebben, wordt geadviseerd niet aldoor op elkaars lip te zitten, maar ook vooral eigen bezigheden uit te blijven oefenen.

 

 

 

 1. Het Rad van Fortuin als relatiegetal-kaart

Het Rad van Fortuin als relatiegetal-kaart is een gunstig teken. Deze relatie heeft een grote kans van slagen en deze twee geliefden blijven bij elkaar in voor- en tegenspoed. Groot geluk en plezierige tijden; u wilt elkaar nooit meer missen! Het Rad gaat in de liefde hand in hand met een groot vertrouwen en met grote belangrijke veranderingen. This is meant to be! Het enige risico is te afwachtend zijn.

Geluk krijg je niet, je moet het zelf maken, zeker ook in de liefde! Hoed u ook voor het zich tweemaal stoten aan dezelfde steen, met andere woorden: maak niet telkens dezelfde fouten, waardoor u in een kringetje blijft ronddolen; dat zou jammer zijn. Wanneer deze partners beiden over voldoende vrijheid blijven beschikken, zal er weinig sprake zijn van jaloezie en/of achterdocht.

 

 1. De Gerechtigheid als relatiegetal-kaart

In deze relatie is het van groot belang dat geven en nemen met elkaar in evenwicht zijn. Is dit het geval, dan kan deze relatie zeker lang standhouden. Meestal staat deze kaart ook voor een belangrijke keuze in de liefde, dus bedenk waar u voor wilt gaan, voor wie u wilt gaan, hoe u uw relatie graag zou zien, maar ook hoe u het níét wilt hebben. Hoe zijn eventuele moeilijkheden ontstaan binnen deze relatie en wat was hier uw eigen aandeel in? Neem vooral ook verantwoordelijkheid voor uw eigen daden en schuif niet alles op de ander. U was er zelf tenslotte ook bij!

Toch is de Gerechtigheid een kaart van duurzaamheid. De relatie die in het teken staat van de Gerechtigheid is vaak blijvend en vooral op geestelijk gebied heeft u elkaar helemaal gevonden. Een goed gesprek wordt door deze partners doorgaans erg gewaardeerd en dit is binnen deze relatie dan ook goed mogelijk.

 

 1. De Gehangene als relatiegetal-kaart

Vaak is dit geen eenvoudige relatie. Er is wel het gevoel van zielsverwantschap, maar doorgaans is deze relatie uiteindelijk niet blijvend…In deze relatie is de een soms wat onderworpen aan de ander. Er is sprake van volledige overgave en afwachting. Probeer allebei evenveel inspraak te hebben binnen de relatie, want anders is uw relatie niet echt gelijkwaardig. De ene partner schiet snel in een slachtofferrol en dit is niet bevorderlijk voor de relatie. Accepteer dat iedereen soms problemen heeft en niet alles van een leien dakje gaat, maar ga niet proberen geforceerd naar oplossingen te zoeken, want dit werkt geheid averechts.

Blijf rustig en bekijk uw relatie eens van een andere kant. Is er nog kans dat het goed komt? Blijf dan rustig en wacht af, maar schuif de dingen ook niet bewust voor u uit. Wat kunt u zelf doen om de relatie te verbeteren? En wat is een goed moment voor de volgende stap? Geef het wat tijd, maar wacht niet al te lang.

De Gehangene dient vaak iets op te offeren om er uiteindelijk beter van te worden; dat kan in deze relatie ook wel eens het geval zijn. Gaat u net als de Gehangene eens ‘op uw kop’ staan. Misschien zien uw relatie en uw partner er dan toch heel anders uit dan u had verwacht?

 

 

 

 1. De Dood als relatiegetal-kaart

Deze relatie krijgt te maken met een wel zeer grote verandering. Verdriet en teleurstelling zullen het gevolg zijn en de verandering zal niet gemakkelijk opgevat worden, maar uiteindelijk zal het een gevoel van vrijheid opleveren. Om deze relatie te laten werken is het van groot belang dat u zich het volgende realiseert: niets blijft hetzelfde! Blijf niet hangen in het verleden en haal geen oude koeien uit de sloot. Ga samen verder of verbreek de relatie, maar blijf niet bij elkaar als het verleden keer op keer blijft opspelen, want dan is de uiteindelijke kans van slagen nihil.

Besluiten deze partners ondanks een moeilijk, gezamenlijk(?) verleden toch bij elkaar te blijven, dan zullen beide partners een ware transformatie ondergaan. De relatie zal zeer hecht worden en niets zal ooit nog vanzelfsprekend zijn. In dat geval zal het huwelijk of het samenleven zijn zoals het bedoeld is: een samenzijn in voor- en tegenspoed, tot de dood u scheidt.

 

 1. De Gematigdheid als relatiegetal-kaart

Deze relatie is totaal gelijkwaardig; u lijkt perfect bij elkaar te passen. Soms raakt de relatie iets uit balans en dan is het goed om in de gaten te houden dat u weer een beetje water bij de wijn doet om de relatie terug in evenwicht te brengen. U lijkt perfect bij elkaar te passen, alsof u elkaar perfect kunt aanvullen. U weet altijd weer de juiste balans te vinden en de rust weer te laten keren. Vaak staat deze kaart ook in verband met verzoening, dus het is mogelijk dat u zich verzoend heeft met elkaar na onenigheid in het verleden, of met het feit dat u elkaar al eerder heeft ontmoet, maar dat er in het verleden nog geen sprake was of kon zijn van een liefdesrelatie. Paren met de Gematigdheid als relatiegetal-kaart lijken elkaar perfect te kunnen aanvoelen en deze relatie kan dan ook zeker tegen een stootje.

 

 

 

 1. De Duivel als relatiegetal-kaart

Deze relatie is niet gelijkwaardig. Er is sprake van jaloezie en bezitterigheid. De een lijkt de ander te willen domineren en/of controleren, maar… misschien vindt de ander dit niet eens onprettig?! Pas op voor vreemdgaan en blijf vooral eerlijk tegen elkaar, want de Duivel neigt tot liegen… Met de Duivel als relatiegetal-kaart is er moeite om de relatie te verbreken. Men heeft vaak het gevoel niet zonder de ander te kunnen of men weet niet hoe de relatie te beëindigen. Men kan niet met, maar ook niet zonder elkaar leven. Maar realiseert u zich: iedereen wordt behandeld zoals hij zich laat behandelen!

Indien u een gezamenlijk huishouden voert, let u er dan op dat uw geld goed besteed wordt. Misschien wordt er veel geld uitgegeven aan genotsmiddelen, zijn er schulden of andere financiële problemen. Ook dit kan een vervelende invloed hebben op uw relatie. Het is geen gemakkelijke relatie. Indien u eraan denkt deze relatie te verbreken, maar u weet niet hoe, bedenk dan dat er altijd een mogelijkheid is! Laat u onder geen beding ‘gevangen’houden, niet fysiek,maar ook niet mentaal.

 

 1. De Toren als relatiegetal-kaart

Dit is geen positieve kaart in verband met relaties. Grenzen worden overschreden en er is geregeld sprake van opschudding. Vaak betreft het een relatie waarbij sprake is van liefde op het eerste gezicht (waarbij soms een derde partij in de steek wordt gelaten), maar daarna volgt meestal de beruchte flits van inzicht die bij deze kaart, de Toren, hoort. Vertrouwen is meestal ver te zoeken wanneer twee mensen samen de Toren als relatiegetal-kaart hebben. Men wordt gekwetst of komt op een vervelende manier achter de waarheid.

Vaak staat deze kaart in relaties voor plotselinge gebeurtenissen of veranderingen, en hoewel de fundering van de Toren blijft staan na een instorting, is het toch een heel onzekere kaart. Soms is er zelfs sprake van obsessief gedrag of een plotselinge, hevige verliefdheid die vreemdgaan tot gevolg kan hebben. Natuurlijk hoeft dit niet altijd het einde van de relatie te betekenen en plotselinge veranderingen kunnen ook van positieve aard zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan een onverwachte promotie of een onverwachte verhuizing. Of denk aan het inzicht dat wordt verkregen na een slippertje dat achteraf de moeite niet waard bleek te zijn. Toch zal dit altijd een relatie zijn van opschudding en onverwachte gebeurtenissen die beide partners geen rust geven, maar sommige relaties varen hier wel bij, afhankelijk van de aard van de beide partners.

 

 

 

 1. De Ster als relatiegetal-kaart

Met de Ster als relatiegetal-kaart zit u goed. Er is, soms na een moeilijkere periode of een minder leuke ervaring in het verleden, sprake van een grote liefde, zachtmoedigheid en hoop voor de toekomst. U bent duidelijk tegen elkaar en een betere basis voor een relatie is er haast niet: eerlijkheid, onzelfzuchtigheid, openheid en u bent in staat elkaar troost te bieden in moeilijkere tijden. Heel belangrijk met de Ster als relatiegetal-kaart is dat u geeft zonder er bij voorbaat iets voor terug te verlangen. Op deze manier blijft de liefde spontaan en zoals deze is bedoeld: zuiver! Er is goede hoop voor de toekomst, een relatie die tot ver in de toekomst kan voortduren. Ook is er sprake van wederzijds respect en wederzijdse aantrekkingskracht. Binnen deze relatie zullen er perioden zijn van opnieuw verliefd worden op elkaar of elkaar na jaren op een andere manier leren kennen. Plotseling leert u weer iets van uw partner of ziet u iets in hem of haar dat u nog niet eerder op die manier gezien had.

 

 1. De Maan als relatiegetal-kaart

In deze relatie is er iets niet helemaal in orde. Er is sprake van halve waarheden, illusies, jaloezie en angst voor een gezamenlijke toekomst. Blijf op uw gevoel afgaan en als er iets is wat u niet helemaal vertrouwt of wat u niet aanstaat, zelfs als u niet goed weet waarom u deze gevoelens heeft, praat er dan over of beëindig de relatie.

Partners die samen de Maan als relatiegetal-kaart hebben, zijn soms niet in staat hun gevoelens met elkaar te bespreken en dat is jammer. De Maan brengt veel onzekerheid met zich mee en helaas maar weinig stabiliteit.

Misschien leeft u in een droomwereld of in uw eigen wereld en begrijpt u maar weinig van uw partner, ondanks het feit dat u van hem of haar houdt of denkt te houden. Omdat er weinig met elkaar gecommuniceerd wordt, kan het zijn dat er veel geheimen zijn in deze relatie, geheimen voor elkaar of voor de buitenwereld. Problemen uit het verleden kunnen maar moeilijk opgelost worden, omdat men er voor wegloopt.

Heeft u de Maan als relatiegetal-kaart, probeert u dan zo open en eerlijk mogelijk met elkaar om te gaan en loop niet weg voor oude angsten of problemen, maar ga de confrontatie aan en pak het probleem bij de wortel aan. Vaak is het meer de angst voor de angst dan voor het werkelijke probleem. Doet u dit niet, dan zal deze relatie waarschijnlijk niet blijvend zijn en uiteindelijk stuklopen op illusies en/of leugens.

 

 1. De Zon als relatiegetal-kaart

De Zon is wel een héél positieve relatiegetal-kaart. Deze kaart staat voor: warmte, liefde, vereniging (vaak zelfs een huwelijk met kinderen!), vreugde en groei. Hier is sprake van een succesvolle relatie waar beide partijen hard aan hebben gewerkt. Liefde heeft hier overwonnen en zal blijven overwinnen. Dit koppel weet hoe ze het fijn kunnen hebben samen en plezier kunnen maken. Misschien is er soms sprake geweest van enige twijfel, maar dat is eigenlijk normaal; die periode maakt iedereen soms door. Toch passen deze mensen heel erg goed bij elkaar en is er dikwijls de intentie samen een gezin te stichten. Lichamelijk contact is belangrijk, zowel met elkaar als met de kinderen: knuffelen, kussen en elkaar genegenheid tonen. Een liefdevol geheel met een mooie toekomst in het verschiet!

 

 

 

 1. Het Oordeel als relatiegetal-kaart

Deze kaart staat in de liefde voor een nieuwe kans. Waarschijnlijk heeft u samen een nieuwe kans gekregen of komt er nog een nieuwe kans. Uw huidige relatie wordt waarschijnlijk nieuw leven ingeblazen na een goed en eerlijk gesprek. Stelt u zich vergevingsgezind en begripvol op naar elkaar, dan zou deze relatie nog wel eens heel goed uit kunnen pakken! De liefde is wederzijds, ook al is er misschien sprake geweest van twijfel of zelfs een (tijdelijke?) breuk. Uw eerlijkheid ten opzichte van elkaar zal worden beloond en u krijgt meer waardering voor elkaar. Er kan meer van elkaar worden genoten en van al het moois om u heen, mede doordat de financiën er beter uit komen te zien. Een nieuwe fase breekt aan op elk gebied, en deze is voornamelijk positief! Er zal sprake zijn van meer rust en een betere communicatie, wat onlosmakelijk met elkaar in verband staat. U zult samen een mooie toekomst kunnen opbouwen. Er is veel geleerd van het verleden; dat zal deze relatie zeker goed doen.

 

 1. De Wereld als relatiegetal-kaart

De Wereld als relatiegetal-kaart staat voor succes in de liefde, vervolmaking en thuiskomst. U voelt zich werkelijk bij elkaar thuis en kunt totaal zichzelf zijn bij de ander. Misschien ligt er een moeilijke tijd achter u, maar u heeft samen uw doel bereikt en alle moeilijkheden overwonnen. Het is tijd om van elkaar en van de toekomst te genieten. Er breekt een heel nieuwe fase aan voor u beiden! Er is niet alleen sprake van een lichamelijke band, maar zeker ook van een geestelijke band. U hoort bij elkaar! Vaak vindt er een belangrijke verandering plaats binnen de relatie met als relatiegetal-kaart de Wereld. Denk hierbij aan een huwelijk, een geboorte of een andere belangrijke verandering als een verhuizing naar een grotere woning, een speciale reis die u nog dichter naar elkaar toe laat groeien of iets anders wat een grote maar goede verandering teweeg kan brengen binnen uw relatie. Deze kaart staat voor een langdurige verbintenis, en ook als deze liefde nog pril is, is er goede hoop voor de toekomst. Dit kan wel eens iets heel speciaals zijn!

 

 

 1. (0.) De Dwaas als relatiegetal-kaart

Geliefden die samen de Dwaas als relatiegetal-kaart hebben, hebben elkaar misschien op een wat ‘onvoorspelbare’ wijze ontmoet of zijn onder niet doorsnee omstandigheden bij elkaar gekomen als geliefden. Deze relatie zal aanvoelen als een uitdaging, omdat uw omgeving het misschien niet eens is met uw ‘partnerkeuze’ of met de manier waarop u bij elkaar bent gekomen. Het is een relatie die alle kanten op kan gaan; de toekomst ligt echt nog open en er kan nog van alles gebeuren. Vrijheid is wel belangrijk binnen deze relatie. Misschien is er sprake van een ‘vrije’ relatie of bestaat de mogelijkheid dat een van de partners bi-seksueel is. Het is ook mogelijk dat het een long-distance-relatie is, dat een van de partners veel in het buitenland verblijft, woont of werkt. Hoe dan ook, het is zeker geen dertien in een dozijn-relatie en er kan nog van alles gebeuren! Mogelijk is er geen sprake van een definitieve verbintenis en hoeft u niet te rekenen op eeuwige trouw.