Voorspellingen verkiezingen maart 2021

voorspelling verkiezingen 2021
Hoe luiden de voorspellingen voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 17 maart 2021? Let wel, een algemene tarot voorspelling is niet te vergelijken met een persoonlijk tarot consult en dient dan ook niet al te serieus te worden genomen. Toch is het leuk om even te bekijken wat de kaarten erover te zeggen hebben.

Politieke voorspellingen 17 maart 2021

Voorspellingen met het oog op de verkiezingen morgen. Ik heb vandaag gekozen voor het LOA tarotdeck, omdat ik houd van de zakelijke uitstraling ervan, en wat ik zeer geschikt vind voor vragen over de politiek.

Laten we snel gaan kijken wat we kunnen verwachten!

VVD: Staven Koning. De heer in het duister. Wantrouwen. Duidelijk, Rutte raakt het vertrouwen van zijn kiezers kwijt. De VVD kan rekenen op een fors verlies.

PVV: Bokalen Ridder. De handdruk. Een zeer goed voorteken voor Geert Wilders. Hij straalt uit dat hij tegen alle hindernissen is opgewassen. Men gelooft erin dat hij met oplossingen zal komen. PVV zal zetels winnen.

CDA: De Zon en de dolfijnen. Wopke Hoekstra doet het niet verkeerd. Hij straalt uit naar het volk dat hij bereid is veel te geven. Men denkt zowel financieel als maatschappelijk wijzer te worden van deze partij. CDA gaat er in zetels op vooruit.

D66: De Dood. De vlinder die staat voor verandering. Vaak gaat de Dood gepaard met het afsluiten van het oude en het begin van iets nieuws. Voor velen is Sigrid Kaag een frisse wind, anderen zien haar liever gaan. Met de Dood kan het vriezen of dooien, óf er is sprake van een goede nieuwe start, of het is einde verhaal. Ik gok op het eerste, Kaag harkt extra zetels binnen.

GL: De Keizer. De heer op een sokkel met zijn horloge in de hand. Jesse klaver stelt zich weinig flexibel op. Het klokje staat voor stiptheid, soms zelfs op een wat overdreven manier. Hoewel het goed is om op je strepen te staan, maakt de manier waarop Klaver dit doet hem kennelijk toch minder populair. Groen Links verliest zetels.

SP: Staven Ridder. De vrijgezel aan de bar. Lilian Marijnissen komt weliswaar enthousiast over, maar desondanks wordt er kennelijk niet geloofd dat ze haar plannen waar kan maken. Het blijft vooral ‘wishfull thinking’ volgens het volk. Daarbij is ze volgens velen niet opgewassen tegen onverwachte veranderingen wat haar minder populair maakt bij de kiezer. De SP verliest zetels.

PvdA: De Dwaas. De nar. Lianne Ploumen maakt wel duidelijk wat ze wil, maar komt desondanks niet heel sterk of zeker over bij de kiezer. Het kan nog alle kanten op met haar, denkt men. Veel mensen staan er wel voor open om haar het voordeel van de twijfel te geven, dus voor de PvdA: een kleine winst.

FvD: De Hiërofant. De jurist. Thierry Baudet komt op het volk over als iemand die weet wat hij wil en doet wat hij zegt. Daarbij staat de Hiërofant voor een traditioneel leven, wat ik hier in verband breng met de vrijheid die we gewend zijn en waar FvD voor staat. Thierry haalt met deze houding absoluut extra zetels binnen. Ook Hiddema straalt groot vertrouwen uit omdat hij als ‘mentor’ wordt gezien die Thierry van alles bijbrengt.

Op basis van deze kaartlegging staan PVV en FvD er met het oog op de winst aan zetels het beste voor. de kiezer kiest dus overwegend rechts.

Maar… dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat deze partijen ook zullen gaan regeren. VVD zal wel zetels verliezen, maar waarschijnlijk niet voldoende om van de troon gestoten te worden.

Ik denk dat we ons moeten voorbereiden op kabinet Rutte 4. In dat geval zullen ook CDA en D66 weer betrokken worden bij de regering.

Maar… Omdat ik voor de PVV de handdruk heb getrokken en de Hiërofant voor FvD die normaliter ook staat voor nieuwe samenwerkingsverbanden, vermoed ik dat ook zij meer te vertellen zullen krijgen.

Het wordt spannend, laten we het daarop houden. Al is het alleen al om de enorme hoeveelheid ongeldig verklaarde stembiljetten. Wat gaat daarmee gebeuren?

 

Zelf ook readings of voorspellingen doen voor zakelijke of politieke aangelegenheden?

Het LOA Tarot vindt u >HIER

 

Tarot Blog >HOME