Afslanken zonder dieet maand 2: De kop is eraf!

afslanken zonder dieet maand 2

Afslanken zonder dieet maand 2: de kop is eraf! De eerste vier weken zitten erop en je hebt al heel wat zelfdiscipline moeten opbrengen om jezelf een nieuwe levensstijl aan te meten

Misschien ben je zelfs al een paar kilo afgevallen? Bravo! Als je in de eerste maand bent begonnen met sporten en/of aan het doen van meer lichaamsbeweging in de vorm van wandelen  of fietsen, zul je misschien verbaasd staan van het feit dat je je in deze korte tijd al een stuk fitter bent gaan voelen. Wel zal je merken dat je ook deze tweede maand zeker inzet moet blijven tonen.

Het gaat immers niet vanzelf, maar omdat je nu al echt resultaat ziet wordt het wel steeds leuker om eraan te blijven werken en het vol te houden!

Hoewel we nog steeds aan het begin staan heb je wel al veel geleerd en deze wetenschap zal ervoor zorgen dat je steeds  minder vaak in de verleiding zult komen.

Zeker als je ook wekelijks je coach kaart trekt, geeft je dit waarschijnlijk net dat extra psychologische steuntje in de rug.

De wekelijkse junkdag helpt ook. Maak er dan ook gerust gebruik van zolang als je hier werkelijk behoefte aan hebt. Verboden vruchten smaken het best en op de junkdag is niets verboden dus zul je mettertijd zelfs op je junkdagen steeds minder behoefte voelen echt te zondigen!

 

Bovenstaande tekst is eerder verschenen in het Balansboek. Het boek is inmiddels uitverkocht, maar mogelijk nog tweedehands te bestellen via onderstaande link.

Het Balansboek

 

Afslank blog >HOME