De beste tips voor de tarot beginner

De beste tips voor de tarot beginner

De beste tips voor de Tarot-beginner! Wil je Tarot leren lezen? Het is dan een goed idee om de onderstaande tips toe te passen!

Ga voor een 1-3 kaartspreiding in plaats van het Keltische Kruis

Bijna elk Tarot-beginnersboek bevat de Keltische Kruis Tarot-spread. Het is een mooie spreiding, maar met 10 kaarten is het geen geweldige plek om te beginnen voor de Tarot-beginner. Gebruik in plaats daarvan eenvoudige Tarot-spreads van 1-3 kaarten. Je zult aangenaam verrast zijn hoeveel inzicht je kunt krijgen door zelfs maar één kaart te lezen.

 

Lees de afbeelding op de kaart

Een van de gemakkelijkste manieren om te begrijpen wat een Tarotkaart betekent, is door naar de afbeelding te kijken. Wat gebeurt er? Waarom gebeurt het? Wat is de moraal van het verhaal? Breng het dan in verband met wat je ervaart. Wat kan het verhaal op de kaart je vertellen over je leven op dit moment? Welke nieuwe lessen kun je leren? Het beste van deze techniek is dat je geen betekenissen hoeft te onthouden! Je kunt gewoon elke keer gaan met wat je op de foto van de kaart ziet.

 

Creëer een persoonlijke connectie met de Tarot

Veel mensen beginnen de Tarotkaarten te leren door eerst Tarotboeken te lezen en te proberen de betekenissen onthouden. Dit is niet handig! Hierdoor vergeet je vaak de betekenissen, terwijl je ook nog eens geen persoonlijke of intuïtieve connectie hebt met de kaarten. Je moet juist op persoonlijk niveau relateren aan de Tarotkaarten. Deze tip zou elke beginner toe moeten passen!

 

Trek elke dag een Tarotkaart

De beste manier om Tarot te leren en een persoonlijke band met de Tarot te creëren, is door elke dag een kaart te trekken. Vraag de Tarot elke dag: “Op welke energie moet ik me vandaag concentreren?” en manifesteer die energie proactief gedurende de dag. Of vraag de Tarot: “Wat zou ik vandaag kunnen ervaren?” Breng aan het eind van de dag bij elkaar wat er gedurende de dag is gebeurd en wat je weet van de tarotkaart die je hebt getrokken. Na verloop van tijd zal je ‘bank’ van persoonlijke ervaringen met de Tarot groeien en groeien.

 

Lees Tarot voor jezelf

Negeer iedereen die zegt dat je de Tarot niet zelf kunt lezen. Tarot is zo’n krachtig hulpmiddel voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking, dus maak er gebruik van. Als je begint met het lezen van Tarot, ben je zelfs je beste klant! Maak daarom elke dag tijd vrij om een ​​korte Tarot-lezing voor jezelf te doen. Je leert meer over de Tarot en over jezelf. Bonus!

 

Houd het simpel

Het is gemakkelijk om te verdwalen in de complexe esoterische systemen waaruit de Tarot bestaat, maar als je al deze systemen tegelijk probeert te leren, zul je merken dat je snel overweldigd raakt. Maak in plaats daarvan een verbintenis met jezelf om het simpel te houden, wat ook bij een auto verzekeren handig kan zijn. Houd het bij simpele spreads, betekenissen en technieken. Je zult merken dat je zelfvertrouwen enorm groeit als je het simpel houdt.