Geesten verjagen, een stappenplan

Geesten verjagen doet u vooral met behulp van gedachtekracht. Net als bij zwarte magie het geval is, speelt ook bij geesten oproepen en geesten verjagen de eigen verwachting een enorm grote rol. Als u zeker weet dat zich negatieve energieën in uw huis bevinden, zult u deze ook daadwerkelijk voelen of zelfs waarnemen. Suggestie kan ervoor zorgen dat we onze eigen gedachten ook echt zien.

Voor u nu denkt: Hoezo suggestie? Er zijn écht geesten in mijn huis!

Leest u dan toch nog even verder. Ik heb door de jaren heen al veel mensen gratis en voor niets kunnen verlossen van negatieve entiteiten in hun huis met behulp van een praktisch stappenplan dat iedereen thuis zelf kan uitvoeren.

Eén van mijn cliënten vertelde me zelfs dat ze na het uitvoeren van mijn stappenplan haar huisgeest via het rookkanaal van de open haard had zien vertrekken!

Suggestie

Toch komt het regelmatig voor dat bepaalde gebeurtenissen worden afgedaan als het werk van geesten terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Gedachtekracht, suggestie of angst kunnen hierbij een grote rol spelen.

Hoewel we onszelf werkelijk gek van angst kunnen maken met onze eigen gedachten, werkt suggestie andersom ook prima; we zijn ook heel goed in staat onszelf gerust te stellen door te geloven dat alles (weer) in orde is.

Niet zelden doen mensen een beroep op een paragnost, priester of ghosthunter om hun woning te laten zuiveren van negatieve energieën.

Of er door middel van de handelingen van deze energetische hulpverleners nu wel of niet ‘iets’ weggestuurd, schoongemaakt of gezuiverd wordt, hun diensten kunnen wel degelijk een gunstige invloed kan hebben op angstige bewoners.

De werkzaamheden van een geestenjager of energetisch woningreiniger zijn vooral gebaseerd op het vertrouwen en het geloof van de mensen die hem inhuren.

En als de mensen na zijn vertrek ervaren dat alles weer vredig is in huis waardoor zij weer rustig kunnen slapen, is dat natuurlijk helemaal prima.

Uiteraard kunt u zelf ook uw woning zuiveren van negativiteit en/of eventueel aanwezige geesten verjagen. Of dit voor iemand anders doen die hier wellicht gevoelig voor is.

Met dit stappenplan heb ik al veel mensen kunnen verlossen van spookverschijnselen, daarbij is het geheel gratis en kunt u het zelf (alleen of met de kinderen) doen. Wellicht werkt het voor u ook?

 • Zet alle ramen open
 • Maak uw huis van onder tot boven schoon met reguliere schoonmiddelen met een geur die u zelf aangenaam vindt. Ik doel hier echt op de reguliere schoonmaakmiddelen uit de supermarkt.
 • Stofzuig de hele boel, haal de plumeau over uw spullen en hanteer de stofdoek. Met een frisse dweil maakt u de schoonmaaksessie af.
 • Nu alles letterlijk schoon is, kunt u beginnen met de energetische reiniging. Dit doet u om te beginnen door een reinigende wierook aan te steken (mirre, salie).
 • Met het brandende wierookstokje loopt u door de kamers die u wilt reinigen (het hele huis kan ook als u dit prettig vindt). Ga met de wierook langs de muren waarbij u duidelijk zegt: ‘Bij deze verwijder ik alle vormen van negativiteit uit mijn huis!’
 • Het kristal Seleniet staat erom bekend dat het geesten weert, dus als u zich hier prettig bij voelt kunt u een Selenietstaaf in uw woning neerleggen. Ook kleine heldere bergkristallen schijnen negativiteit te absorberen. Deze legt u in groepjes van drie tot vijf steentjes in de hoeken van uw woning.
 • Laat alle ramen nog even lekker tegen elkaar open staan zodat de negativiteit eruit kan en de frisse lucht (positiviteit) erin.
 • Aan de buitenkant van uw huis kunt u eventueel een spiegeltje bevestigen om het Kwaad te weerkaatsen naar waar het vandaan kwam.
 • Tot slot kunt u bij wijze van ‘een schone lei’ nog het een en ander veranderen in uw interieur. Denk hierbij aan een andere indeling van uw meubilair of het her en der neerzetten van planten en sfeervolle waxine brandertjes. Een bosje verse bloemen op tafel doet ook vaak wonderen.
 • Wanneer u helemaal klaar bent, strooi dan in alle hoeken wat (gewoon keuken) zout. Zout staat erom bekend dat het bescherming biedt en een reinigende werking heeft. Ook zou het negativiteit en entiteiten (geesten) verdrijven en deze vervolgens ook buiten de deur houden.
 • Sommige mensen vinden het fijn om ook rondom hun woning zout te strooien, zodat deze in een beschermende cirkel staat.
 • Na een paar weken begraaft u de gebruikte kleine bergkristallen in de grond of gooit u deze in de zee terwijl u hen bedankt voor hun zuiverende werking. Zij hebben hun werk gedaan waarop u ze nu weer teruggeeft aan de natuur. Het staafje Seleniet mag in huis blijven ter preventie!

Bestel hier uw complete huisreinigingsset

Bestel hier uw seleniet

Bestel hier uw bergkristallen

 

Lees meer over glaasje draaien, geesten oproepen en geesten verjagen in het boek:

Glaasje draaien is niet (on)gevaarlijk.Voor online bestellen klik >HIER

Rechtstreeks bestellen via de drukker kan >HIER

 

Paranormaal blog >HOME