Alternatief voor het Ouijabord

Wat is een goed alternatief voor het Ouijabord? Wanneer u graag  met uw eigen onderbewustzijn in gesprek zou gaan, maar nog steeds geen goed gevoel hebt over het Ouijabord, luister dan naar dit gevoel en laat het Ouijabord gewoon voor wat het is. Misschien bent u er ooit klaar voor, misschien wel nooit.

Indien u toch nieuwsgierig blijft naar de antwoorden die zich in uw onderbewustzijn bevinden met betrekking tot vragen waar u mee rondloopt, is het misschien een idee om u eens te verdiepen in een voor u geschikt alternatief voor het Ouijabord.

Een gesprek hebben met uzelf, het uzelf beter leren kennen, valt absoluut onder creatieve psychologie en heeft niets te maken met paranormale praktijken in welke zin dan ook. Onderstaande borden zijn prima geschikt om een kijkje te nemen in wat zich allemaal in uw onderbewustzijn bevindt en om hier – middels interessante vragensessies – bruikbare antwoorden uit op te diepen.

Angel Guidance Board:

Dit mooie glanzende bord komt opgevouwen in vieren in een doos met daarbij twee kristallen dobbelstenen, vier gekleurde engel-pionnen om te bewegen langs de paden op het bord en een 49-pagina tellend instructieboekje. Er zijn twaalf ‘spaken’ aan het circulaire wiel in het midden van het bord. Elke spaak vertegenwoordigt een levenspad. Deze twaalf paden zijn: thuis, romantiek, geld, carrière, levensdoel, kinderen, familie en vrienden, gezondheid, spirituele pad, psychische ontwikkeling, ja of nee, wanneer zal het gebeuren?

De vraagsteller richt zich op de vraag en maakt een keuze welk van de twaalf paden hij wil gaan bewandelen met zijn pion om hierover meer inzicht te verkrijgen.

Stel; u bent toe aan een verandering met betrekking tot werk. En u wilt weten wat u nu het beste kunt gaan doen om zowel plezier in uw werk te houden, meer geld te verdienen op een manier waarmee u ook uw gezin gelukkig maakt. Dan zou u kunnen kiezen om met uw pion de wegen werk, geld en kinderen te bewandelen. Als u daarnaast ook graag zou willen weten hoe deze carrière switch uw huwelijk zou kunnen beïnvloeden, zou u hier ook nog het pad ‘romantiek’ aan kunnen toevoegen.

Kies ervoor één pad tegelijk te bewandelen. Zet maximaal vier pionnen uit voor de paden die u wilt gaan bewandelen en werp dan per pion de dobbelstenen. Indien u vier paden wilt bewandelen, werpt u dus vier maal de dobbelstenen. Het spreekt vanzelf dat u iedere pion het aantal stappen laat zetten op het pad van uw keuze dat u met de dobbelstenen hebt gegooid.

Wanneer uw pion op het pad van uw keuze op een woord is stil komen te staan, kunt u in het boekje dit woord opzoeken  om te ontdekken wat dit voor u betekent. Wat het antwoord is of hoe het inzicht luidt met betrekking tot uw vraag. Indien u vragen wilt stellen in verband met meerdere onderwerpen, kunnen de gecombineerde berichten die u via het bord ontvangt u veel nieuwe en wijze inzichten bieden.

Het Angel Guidance Board is gemaakt door Doreen Virtue. Het bord wordt niet meer gemaakt maar is soms op tweedehands websites of veiling sites nog wel te vinden. Voor de liefhebbers van de inzichtkaarten van Doreen Virtue; deze zijn ook heel goed samen te gebruiken met dit bord!

Hier vindt u het zeldzame Angel Guidance bord

Doreen Virtue engelenkaarten. Welke kiest u?

Psychic Circle (Magical Message Board):

De Psychic Circle is een prachtig bord dat enorm veel nieuwe inzichten biedt en zelfs een tipje van de sluier van de toekomst kan oplichten en fungeert prima als alternatief voor het Ouijabord. Op het bord bevinden zich cirkels die maar liefst 20 sleutelwoorden, 40 universele symbolen, 26 letters en cijfers bevatten. In de vier hoeken van het bord staan de vier fundamentele elementen afgebeeld: aarde, wind, vuur en lucht.

Het bord is vooral bedoeld om een kijkje te nemen in de eigen psyche en ontworpen om hiermee meer zelfinzicht te verkrijgen.

Dit schitterende, kleurrijke bord wordt geleverd met een speciaal ontworpen en gegraveerde Psychic Circle indicator in de vorm van een plat rond ‘glaasje’, dat is gemaakt van een doorzichtig materiaal met een licht groene tint.

Dit bord is alleen of samen te gebruiken en biedt gegarandeerd uren lang plezier. In het bijgeleverde 30 pagina’s tellende instructieboek vindt u de uitleg van alle betekenissen van alle symbolen die op dat moment op uw situatie van toepassing zijn. The Psychic Circle is gemaakt door Amy Zerner en Monte Farber.

Interesse in de Psychic Circle?

Enchanted Spellboard (Magical Messages from the Spirit World):

Krijg direct antwoord op al uw belangrijke vragen met het Enchanted Spellboard dat u zal helpen verbinding te maken met uw eigen innerlijke wijsheid, dromen, wensen en dat u inzichten zal bieden met betrekking tot heden, verleden en toekomst. Ook dit bord is een prima alternatief voor het Ouijabord.

The Enchanted Spellboard is vooral gericht op affirmaties en spreuken die u in alle mogelijke situaties kunt toepassen.

De antwoorden die u ontvangt kunnen zo eenvoudig of complex zijn als u zelf wilt of verwacht. Plaats de vingertoppen op de doorzichtig ronde indicator en stel uw vraag. Vervolgens zal de indicator in beweging – en tot stilstand komen op één van de prachtig geïllustreerde symbolen op het bord.

Op het bord vindt u: een grot van heilige bomen, een cirkel van betoverende danseressen, het wiel van sleutelwoorden, sterrenbeelden, kleuren, getallen en letters van het alfabet. Maar ook de genezende edelstenen en de vier windrichtingen zullen u helpen om uw weg te vinden.

Dit bord is alleen of samen te gebruiken. In het bijgeleverde 30 pagina’s tellende instructieboek vindt u de uitleg van alle betekenissen van de symboliek. The Enchanted Spellboard is gemaakt door Amy Zerner en Monte Farber.

Bekijk hier het Enchanted Spellboard

Pathfinder (Psychic Talking Board):

Ook een goed alternatief voor het Ouijabord is the Pathfinder. De Pathfinder is ontworpen om u de weg te laten vinden naar uw eigen innerlijke wijsheid. Het rijk geïllustreerde bord bevat 36 trefwoorden, 12 Power dieren, 11 Heilige stenen, 12 planten en 12 droomsymbolen, plus uiteraard de cijfers 0-9 en de letters van het alfabet. Pathfinder komt met een speciaal gegraveerde ronde, doorzichtige indicator.

Pathfinder is vooral gericht op het Sjamanisme, op de wijsheid van Moeder Natuur.

Het biedt intrigerende, zinvolle en inzichtelijke antwoorden op al uw vragen en heeft een bevorderend effect op de verbetering van uw eigen creativiteit en intuïtie.

Het bijgeleverde 32 pagina’s tellende instructieboekje bevat duidelijke uitleg over hoe de Pathfinder te gebruiken en een uitgebreide beschrijving van alle symbolen die u op het bord tegenkomt. Pathfinder is gemaakt door Amy Zerner en Monte Farber.

Extra tip: Wanneer u een op maat gemaakt stuk plexiglas op het bord legt tijdens het gebruik, bevordert dit het glijden van de indicator en voorkomt dit eventuele beschadigingen aan het bord.

Kennismaking

Om voorzichtig kennis te maken met (een van) de drie spiritborden van Amy Zerner en Monte Farber die hierboven staan beschreven, is het volgende misschien een aardige methode als u nog niet met de indicator (wijzer) durft te werken.

  • Neem plaats achter het bord van uw keuze en neem een zakje edelstenen, runen of dobbelstenen, al naar gelang uw persoonlijke voorkeur naar uitgaat. Edelstenen hebben hun eigen betekenis, evenals runenstenen en de numerologie van de dobbelstenen.
  • Neem nu intuïtief het aantal stenen, runen of dobbelstenen uit het zakje waarmee u wilt gaan werpen.
  • Sluit uw ogen, werp de stenen uit op het bord en bekijk welke steen er op welk symbool is gevallen. Neem tijdens het interpreteren van de boodschappen telkens de combinatie van de betekenis van de steen en het symbool waarop deze is gevallen op het bord.

Op deze manier krijgt u prachtige boodschappen zonder dat u bang hoeft te zijn dat u iets verkeerd doet.

Hier vindt u mooie runen of
edelstenen met edelstenenboek

Angel board:

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Ouijabord zonder teveel te moeten inleveren op het oorspronkelijke idee c.q. uitgangspunt van het bord? Dan is het Engelenbord voor u een goede keuze. Eigenlijk is dit ook een Ouijabord, maar dan uitgevoerd met louter positieve illustraties als liefdevolle engelen, ingekleurd met hemelse pasteltinten en de letters, woorden en getallen gedrukt in een vriendelijk en uitnodigend lettertype.

Een bord dat u positief stemt, geruststelt en gevoelsmatige bescherming biedt is al het halve werk van een positieve Ouija (Angel) sessie.

Bij gebruik van alle bovenstaande is het wel heel belangrijk dat u een tijdstip en een setting kiest waarbij u echt 100% op je gemak bent. Handig is om gebruik te maken van het veilige stappenplan en hierbij de do’s en don’ts in acht te nemen.

Hier vindt u het fijne engelenbord

Een interessant boek over glaasje draaien vindt u >HIER.

Ik wens u mooie sessies en veel plezier en wijsheid!

 

Psyche blog >HOME

Paranormaal blog >HOME