Nathaliekriek.nl

Media tekstschrijver

media tekstschrijver media

Indien u op zoek bent naar een veelzijdig media tekstschrijver, is de kans groot dat u hier vindt wat u nodig heeft. Hoewel Open Kaart Producties zich vooral heeft gespecialiseerd in media spiritainment (spiritueel entertainment in de media), kunt u hier natuurlijk ook terecht voor teksten van niet-spirituele aard.

Ook wanneer u liever met beide benen op de grond blijft, kunt u mij dus benaderen. Of het nu gaat om serieuze artikelen, cynische columns, zakelijke teksten, luchtige verhalen, fictie of non fictie; ik ga zelden een uitdaging uit de weg en sta absoluut open voor uw ideeën.

Tevens houd ik te allen tijde rekening met uw doelgroep; als ervaren media tekstschrijver pas ik probleemloos mijn schrijfstijl hierop aan.

Tijdens het schrijven verdiep ik me niet alleen in de zaken waar uw lezer zich mogelijk voor zou kunnen interesseren, maar kijk ik ook naar de dingen die hem of haar juist totaal niet zullen kunnen boeien. Op deze manier scheid ik het schriftelijke kaf van het tekstuele koren met als gevolg dat er meer ruimte over blijft voor wél interessante content.

Op deze pagina vindt u enkele links naar niet -spiritueel werk:

Fijn Fout Zomerverhaal (&C Boeketreeks)

Voor het leven getekend (Panorama column)

Case Covered (Tattoo Planet Magazine)

Registratie tattooconventie (Tattoo Planet Magazine)