Media tekstschrijver

Als u op zoek bent naar een allround, veelzijdig media tekstschrijver voor creatieve content over uiteenlopende onderwerpen, is de kans groot dat u hier vindt wat u nodig heeft.

Doorgaans schrijf ik onder mijn eigen naam, maar ook als ghostwriter verzorg ik regelmatig met veel plezier de content voor diverse interessante en uitdagende projecten.

Heeft u originele webteksten nodig om uw concurrent de loef mee af te steken? Of bent u misschien op zoek naar een ingetogen, creatieve, zakelijke, spirituele, grappige, kritische of knettergekke columnist?

U bepaalt zelf welke pet ik opzet achter mijn toetsenbord!

Of… welk masker!

Doelgroep

Tevens ben ik gespecialiseerd in het schrijven van astrologische content, artikelen over spirituele en paranormale zaken , het ontwikkelen van online tarot kaartleggingen en heb ik drie jaar ervaring met het bedenken, uitwerken en pitchen van TV formats

Als ervaren tekstschrijver voor diverse media houd ik te allen tijde rekening met uw doelgroep; ik pas de schrijfstijl én de inhoud van de tekst hierop aan.

Hierbij verdiep ik me niet alleen in de zaken waar uw lezer zich mogelijk voor interesseert, maar kijk ik ook naar de dingen die hem of haar wellicht niet zullen boeien. Op deze manier scheid ik het schriftelijke kaf van het tekstuele koren met als gevolg dat er meer ruimte over blijft voor wél interessante content.

Enkele voorbeelden:

Fijn Fout Zomerverhaal (&C Boeketreeks)

Voor het leven getekend (Panorama)

ADHD versus HSP (Brainquest)

Opiniestuk over tattoos (VROUW)

Crimineel met arendsogen (Blog)

Case Covered (Tattoo Planet Magazine)

 

OKP >HOME