Nathaliekriek.nl

Media tekstschrijver

media tekstschrijver media

Als u op zoek bent naar een allround, veelzijdig media tekstschrijver voor creatieve content over uiteenlopende onderwerpen of iemand die de teksten van uw website kan verzorgen, is de kans groot dat u hier vindt wat u nodig heeft.

Doorgaans schrijf ik onder mijn eigen naam, maar ook als ghostwriter verzorg ik regelmatig en met veel plezier de content voor diverse interessante en uitdagende projecten.

Bent u misschien op zoek naar een ingetogen, creatieve, zakelijke, spirituele, grappige, kritische of knettergekke columnist? U bepaalt zelf welke pet ik opzet achter mijn toetsenbord!

Of…welk masker!

Ervaren tekstschrijver

Tevens ben ik gespecialiseerd in astrologische content, media spiritainment, artikelen over spirituele en paranormale zaken en heb ik drie jaar ervaring met het bedenken, uitwerken en pitchen van TV formats

Tijdens het schrijven houd ik te allen tijde rekening met uw doelgroep; ik pas de schrijfstijl én de inhoud van de tekst hierop aan.

Hierbij verdiep ik me niet alleen in de zaken waar uw lezer (of kijker) zich mogelijk voor zou kunnen interesseren, maar kijk ik ook naar de dingen die hem of haar wellicht niet zullen boeien. Op deze manier scheid ik het schriftelijke kaf van het tekstuele koren met als gevolg dat er meer ruimte over blijft voor wél interessante content.

Enkele voorbeelden:

Fijn Fout Zomerverhaal (&C Boeketreeks)

ADHD versus HSP (Brainquest)

Voor het leven getekend (Panorama)

Case Covered (Tattoo Planet Magazine)

Registratie tattooconventie (Tattoo Planet Magazine)