Artikelen paranormale en spirituele onderwerpen

Bent u op zoek naar een tekstschrijver die artikelen kan schrijven over paranormale en spirituele onderwerpen? Onderwerpen als bijvoorbeeld: mindfulness, meditatie, hooggevoeligheid, aura’s en chakra’s? Of gaat uw interesse juist uit naar de meer ‘spannende’ dingen als klopgeesten, spoken, glaasje draaien, uittredingen, voorspellende dromen, visioenen en/of andere zaken waar de meeste mensen spontaan de koude rillingen van krijgen? Ik kan u er alles over vertellen!

Of u de stukken nu op gelovige wijze wilt laten schrijven of deze juist meer vanuit een sceptische, psychologische of wetenschappelijke hoek wilt belichten; ik ga graag voor u aan de slag!

Doorgaans vinden artikelen over paranormale en spirituele onderwerpen gretig aftrek. Juist omdat veel mensen behoefte hebben aan sturing, handvatten of andere vormen van steun, vinden zij het fijn om hier meer over te lezen.

Wellicht hebben ze de behoefte gerustgesteld te worden nadat ze zelf iets engs hebben meegemaakt of zijn ze gewoon op zoek naar meer uitleg. Daarbij is voor velen een ‘lekker potje griezelen’ natuurlijk ook nooit weg!

Graag spring ik op deze behoefte in door voor u een uniek stuk te schrijven dat boeiende informatie bevat en nog niet eerder elders is gepubliceerd.

Enkele voorbeelden:

Glaasje draaien is gevaarlijk…alleen niet om de reden die je misschien zou verwachten. (Para Astro)

Paragnost valt van haar geloof (VROUW)

Marjolein Hurkmans ontmoette haar astrologische tweelingzus (VROUW) Klik >HIER voor mijn antwoord op haar vraag of een astrologische tweeling überhaupt bestaat.

ADHD versus HSP (Brainquest)

www.spiriblogger.nl

Het receptenboek van de paragnost

Tevens maakte ik voor VROUW, naar aanleiding van mijn artikel ‘Paragnost valt van haar geloof’,  de zesdelige serie ‘Het receptenboek van de paragnost’, die later gepubliceerd is als de videorubriek Paragnosten ontmaskerd.

Klikt u op de links voor de artikelen:

 

OKP >HOME