VIP Tarot Salon

De VIP Tarot Salon is sinds maart 2023 permanent gesloten. Na lang twijfelen heb ik ervoor gekozen om definitief te stoppen met de praktijk en me meer te gaan richten op mijn werk voor de media.

Ter aanvulling van deze online portfolio leg ik u graag uit waar de VIP Tarot Salon voor stond, wat het concept was en wat ik hier zoal heb gedaan.

De VIP Tarot Salon dankte haar naam aan het feit dat iedereen hier VIP was.

Omdat iedereen belangrijk is en elke cliënt, niemand uitgezonderd, er de aandacht kreeg die hij/zij verdiende.

Tevens dankte de VIP Tarot Salon haar naam aan het feit dat werkelijk alles op het gebied van tarot hier mogelijk was. Naast consulten in de praktijk bood ik (ook in het Engels) consulten aan via WhatsApp (videobellen en chat) en Zoom met als gevolg dat ik ook mensen uit o.a. België, Spanje, Marokko, Portugal, Aruba, Curaçao, Suriname, Zuid Afrika, Brazilië en Amerika tot mijn klantenkring mocht rekenen.

Indien nodig/gewenst kon een tarotreading worden aangevuld met een astro consult.

Verder organiseerde ik in de salon regelmatig tarotcursussen (beginners en gevorderden) en thema workshops.

Als welkome afwisseling op mijn serieuze werkzaamheden in de praktijk was het ook mogelijk om mij als waarzegster te huren voor feesten en partijen. De party’s waar ik het entertainment heb mogen verzorgen varieerden van knusse huiskameravonden tot grootschalige evenementen en alles daartussenin.

Spiritueel entertainment

Hoewel ik mijn schrijfwerk en het runnen van de VIP Tarot Salon lange tijd heb kunnen combineren, merkte ik gaandeweg dat het me toch steeds meer moeite kostte om afspraken met mijn cliënten in te boeken en iedereen op korte termijn te kunnen blijven helpen. 

Aangezien ik tot tweemaal toe problemen kreeg met mijn gezondheid wegens oververmoeidheid en om deze reden al tweemaal de stekker uit de praktijk had getrokken, heb ik nu definitief besloten om er geen derde keer aan te beginnen.

Na vijfentwintig jaar consulten te hebben gedaan vind ik dit een mooi moment om me vanaf nu 100% op het schrijven en spiritueel entertainment te gaan richten. Soms hoort hier ook het coachen van kandidaten en/of BN-ers achter de schermen van TV programma’s bij.

Hierbij zal de ervaring die ik de afgelopen vijfentwintig jaar in de praktijk heb opgedaan zeker goed van pas komen.

Coaching

Als coach/alternatief therapeut was ik aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten).

Omdat ik het leuk vind om als ‘gelegenheidscoach’ te blijven fungeren heb ik besloten deze registratie ondanks het sluiten van de praktijk te verlengen en mijn licentie te behouden. 

Bij deze wil ik al mijn cliënten danken voor alle jaren vertrouwen in mij.

Ook wil ik jullie laten weten dat elk consult mijzelf ook op een bepaalde manier heeft geïnspireerd, dus ook hiervoor dank jullie wel.

Oh ja. Wegens tijdverspilling en lichte verslavingsgevoeligheid ben ik niet meer actief op social media. Voor wie het toch leuk vindt om mij te blijven volgen, post ik regelmatig nieuwe updates op mijn blog.

 

Alle goeds en lieve groet,

Nathalie

 

Open Kaart Producties >HOME.