VIP Tarot Salon

Het aanvragen van een online of persoonlijk tarotconsult is helaas niet meer mogelijk. Ook de ‘waarzegster op locatie’ is niet meer te boeken.

Gesloten

De VIP Tarot Salon is helaas voor onbepaalde tijd gesloten. Dit geldt ook voor de online astro-praktijk VIP Astro. In verband met mijn andere werkzaamheden werd het steeds moeilijker om de tarotconsulten en persoonlijke horoscopen op korte termijn te kunnen inplannen. Wachtlijsten van een paar maanden werken niet als de cliënt NU hulp nodig heeft, dus werd het tijd om een keuze te maken.

Na dertig jaar tarotreadings en tien jaar gepersonaliseerde horoscoopboeken en astrologische consulten te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me de komende tijd alleen nog te richten op het schrijven.

Voor wie het interessant vindt om te lezen leg ik ter aanvulling van deze online portfolio graag nog even uit waar de VIP Tarot Salon voor stond, wat het concept was en wat ik hier zoal heb gedaan.

De VIP Tarot Salon dankte haar naam aan het feit dat iedereen hier VIP was. Niet alleen de BN-ers die hier kwamen, maar iedereen!

Omdat iedereen belangrijk is en elke cliënt, niemand uitgezonderd, er de aandacht kreeg die hij/zij verdiende.

Alles mogelijk

Tevens dankte de VIP Tarot Salon haar naam aan het feit dat werkelijk alles op het gebied van tarot hier mogelijk was. Naast consulten in de praktijk bood ik (ook in het Engels) consulten aan via e-mail, WhatsApp (videobellen en chat) en Zoom met als gevolg dat ik ook mensen uit o.a. België, Spanje, Marokko, Portugal, Aruba, Curaçao, Suriname, Zuid Afrika, Brazilië en Amerika tot mijn klantenkring mocht rekenen.

Indien gewenst kon hier een astrologisch consult aan worden toegevoegd.

Wie een e-mail consult bestelde ontving een uitgebreid PDF bestand met hierin alle foto’s van de readings die ik had gedaan (en/of de horoscoopberekeningen), inclusief de uitgebreide en gedetailleerde antwoorden op de vragen.

Verder organiseerde ik in de salon regelmatig tarotcursussen (beginners en gevorderden) en thema workshops.

Als welkome afwisseling op mijn serieuze werkzaamheden in de praktijk was het ook mogelijk om mij als waarzegster te huren voor feesten en partijen. De party’s waar ik het entertainment heb mogen verzorgen varieerden van knusse huiskameravonden tot grootschalige evenementen en alles daartussenin.

Social media

Inmiddels ben ik niet meer actief op social media. Voor wie het toch leuk vindt om mij te blijven volgen, post ik zo nu en dan nieuwe updates op mijn blog.

Dank voor uw vertrouwen in mij al die jaren, zonder u was de VIP tarot Salon nooit geworden wat deze is geweest.

Weet ook dat veel consulten mij zelf ook hebben geïnspireerd of iets hebben geleerd, dus ook daarvoor dank.

Alle goeds, lieve groet,

Nathalie

 

Open Kaart Producties >HOME.