VIP Tarot Salon

Dat de VIP Tarot Salon definitief gesloten is, betekent gelukkig niet dat ik u helemaal niet meer kan helpen, hierover verder op deze pagina meer.

Voor wie het interessant vindt om te lezen leg ik ter aanvulling van deze online portfolio graag nog even uit waar de VIP Tarot Salon voor stond, wat het concept was en wat ik hier zoal heb gedaan.

De VIP Tarot Salon dankte haar naam aan het feit dat iedereen hier VIP was. Niet alleen de BN-ers die hier kwamen, maar iedereen!

Omdat iedereen belangrijk is en elke cliënt, niemand uitgezonderd, er de aandacht kreeg die hij/zij verdiende.

Tevens dankte de VIP Tarot Salon haar naam aan het feit dat werkelijk alles op het gebied van tarot hier mogelijk was. Naast consulten in de praktijk bood ik (ook in het Engels) consulten aan via e-mail, WhatsApp (videobellen en chat) en Zoom met als gevolg dat ik ook mensen uit o.a. België, Spanje, Marokko, Portugal, Aruba, Curaçao, Suriname, Zuid Afrika, Brazilië en Amerika tot mijn klantenkring mocht rekenen.

Indien gewenst kon een tarot reading worden aangevuld met een astro consult

Wie een e-mail consult bestelde ontving een uitgebreid PDF bestand met hierin alle foto’s van de readings die ik had gedaan (en/of de horoscoopberekeningen), inclusief de uitgebreide en gedetailleerde antwoorden op de vragen.

Verder organiseerde ik in de salon regelmatig tarotcursussen (beginners en gevorderden) en thema workshops.

Als welkome afwisseling op mijn serieuze werkzaamheden in de praktijk was het ook mogelijk om mij als waarzegster te huren voor feesten en partijen. De party’s waar ik het entertainment heb mogen verzorgen varieerden van knusse huiskameravonden tot grootschalige evenementen en alles daartussenin.

Chat -en email consulten

Hoewel ik mijn schrijfwerk voor de media en het runnen van de VIP Tarot Salon inclusief alle bijkomstige activiteiten lange tijd heb kunnen combineren, merkte ik gaandeweg dat het me toch steeds meer moeite kostte om afspraken met mijn cliënten in te boeken en iedereen op korte termijn te kunnen blijven helpen.

Dit probleem is nu opgelost door de salon te sluiten en alleen nog chat -en email consulten aan te bieden.

Niet meer zoals u van mij gewend was op afspraak of via Zoom of WhatsApp, maar via een professionele chatlijn waar ik kan inloggen op de momenten dat het mij zelf schikt.

Zo hoef ik mij niet meer bezig te houden met afspraken maken of me opgejaagd te voelen door een overvolle agenda, uitlopende consulten of oplopende wachttijden. Ik ben gewoon beschikbaar wanneer ik beschikbaar ben, een methode die voor mij prima werkt en voor u hopelijk ook.

Waar de VIP Tarot Salon om bekend stond, geldt namelijk nog steeds voor de online consulten die ik geef.

Bij mij is iedereen VIP, iedereen is belangrijk en krijgt de aandacht die hij of zij verdient.

Omdat dergelijke bel/chatlijnen lange tijd een discutabel en zelfs onbetrouwbaar imago hadden, wilde ik hier nooit iets mee te maken hebben. Mediumchat is echter een ander verhaal, zij hebben als eerste spirituele chatlijn het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk gekregen.

Het Waarborg garandeert de veiligheid en privacy van consumenten op het online contactplatform. Mediumchat.nl hanteert de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org, waarbij het belang van de klant centraal staat.

Dit, plus de serieuze screening die zij hanteren, alle goede klantenreviews én het feit dat ik hier op mijn eigen intuïtieve/spirituele (niet paranormale) manier te werk kan gaan is de doorslaggevende reden geweest dat ik me bij hen heb aangesloten. 

Hoe werkt het?

Simpel.

U kijkt of ik online/beschikbaar ben.

Zo ja, u kunt de chat starten.

Zo nee, u kunt een SMS alert instellen zodat u een berichtje krijgt wanneer ik weer beschikbaar ben.

Daarnaast kunt u mij via mijn profiel te allen tijde om e-mailadvies vragen. Ik zal uw vraag binnen 48 uur beantwoorden.

 

Ook als online tarot/astro/spiritueel coach en alternatief therapeut ben ik nog steeds aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten).

Social media

Wegens tijdverspilling en lichte verslavingsgevoeligheid ben ik niet meer actief op social media. Voor wie het toch leuk vindt om mij te blijven volgen, post ik regelmatig nieuwe updates op mijn blog.

Dank voor uw vertrouwen in mij al die jaren, zonder u was de VIP tarot Salon nooit geworden wat deze is geweest.

Weet ook dat veel consulten mij zelf ook hebben geïnspireerd of iets hebben geleerd, dus ook daarvoor dank.

Alle goeds, lieve groet en wie weet spreken we elkaar nog eens op de chat?

Nathalie

 

Open Kaart Producties >HOME.