Horoscopen en andere astrologische content

Horoscopen of andere astrologische content nodig? Zoekt u een tekstschrijver horoscopen? Open Kaart Producties levert voor diverse media doeleinden diverse dag, week, maand -en jaarhoroscopen en andere teksten van astrologische aard. Heeft uw magazine een speciaal thema, is het wellicht een leuk idee om hier de horoscopen op aan te passen.

Zijn uw lezers jong, van middelbare leeftijd of juist iets ouder? Ook hier wordt uiteraard rekening mee gehouden in de tekst. Anders-dan-anders horoscopen? Arabische, Keltische of Chinese astrologie? Een interessante astro column of een artikel over de ascendant of het maanteken? De keuze is reuze!

Hoewel astrologie nog steeds niet wetenschappelijk bewezen is, blijft het frappant dat veel mensen zich herkennen in de beschrijving van hun sterrenbeeld. Vooral wanneer er een persoonlijke horoscoop wordt berekend op basis van iemands geboortedatum, tijd en plaats zijn de resultaten doorgaans verbluffend.

Hebben de planeten werkelijk invloed op ons of is hier vooral sprake van het Forer-effect? Hoe zit het met voorspellingen die met behulp van de astrologie gedaan worden en vervolgens ook nog uitkomen? Toeval?

De meningen zijn er nog steeds over verdeeld. Desondanks is het natuurlijk vooral leuk om uw eigen horoscoop te lezen of te bekijken wat de sterren kunnen onthullen over de toekomst. En of u zich erin herkent!

Nathalie Kriek“Ware woorden zijn niet altijd mooi, mooie woorden zijn niet altijd waar. Ik ben soms wel wat streng, maar altijd met de bedoeling dat je er werkelijk iets aan hebt.”

 

~ Nathalie Kriek~

 

 

Horoscopen

Iedereen kent de dag, week, maand, seizoens en -jaarhoroscopen wel. Maar wist u dat astrologie ook heel goed te betrekken is op speciale thema’s? Eigenlijk is niets onmogelijk en kan er overal wel een originele horoscoop van gemaakt worden. Enkele voorbeelden van leuke thema horoscopen zijn:

Bloemenhoroscoop

Groene horoscoop

Bemoeihoroscoop

Moeder en kind horoscoop

Vriendinnenhoroscoop

Hebberige horoscoop

Eeuwig jong horoscoop

Kookhoroscoop

Non diet horoscoop

Hormonenhoroscoop

 

Lentehoroscoop

Kersthoroscoop

 

Chinese astrologie

De Chinese astrologie is gebaseerd op de stand van de maan, dit in tegenstelling tot de westerse astrologie die is gebaseerd op de stand van de zon. Voor Catharinaweb maakte ik de online Chinese liefdeshoroscoop waarmee je kunt berekenen met wie je goed matcht en met wie niet.

Chinese liefdeshoroscoop

Voor De Telegraaf maak ik sinds 2013 de Chinese jaarhoroscoop.

Naast jaarhoroscopen en match horoscopen zijn er nog veel meer onderwerpen mogelijk om met behulp van Chinese astrologie te bekijken en uit te werken.

Overige astrologische content

Naast dag, week, maand, seizoens, jaar en Chinese horoscopen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld voor een artikel in een magazine of een TV-item een persoonlijke horoscoop aan te vragen.

Voor atelier Fumée maakte ik voor de klanten een speciale maangids voor de cliënten die in deze periode een item kochten.

Voor het &C Trendboek 2019 maakte ik voor Chantal Janzen een persoonlijke jaarhoroscoop die voor haar diverse voorspellingen bevatte.

Voor VROUW journaliste Marjolein Hurkmans vergeleek ik haar geboortehoroscoop met die van haar astrologische tweelingzus.

Voor &C item ‘Geraldines grote verhuizing’ maakte ik voor Geraldine een woonhoroscoop.

Voor Telegraaf schreef ik een artikel over de volle maan.

 

Mediabedrijven

Mediabedrijven voor wie ik al diverse horoscopen heb mogen maken zijn oa:

 

OKP >HOME

Foto: Telegraaf

 

Foto: Porterenee.

Foto: &C.

Foto: Andcgram.