Nathaliekriek.nl

Horoscopen en andere astrologische content

Horoscopen en andere astrologische content

Horoscopen of andere astrologische content nodig? Zoekt u een tekstschrijver horoscopen? Open Kaart Producties levert voor diverse media doeleinden diverse dag, week, maand -en jaarhoroscopen en andere teksten van astrologische aard. Heeft uw magazine een speciaal thema, is het wellicht een leuk idee om hier de horoscopen op aan te passen. Zijn uw lezers jong, van middelbare leeftijd of juist iets ouder? Ook hier wordt uiteraard rekening mee gehouden in de tekst. Anders-dan-anders horoscopen? Arabische, Keltische of Chinese astrologie? Een interessante astro column of een artikel over je ascendant of maanteken? De keuze is reuze!

“Ware woorden zijn niet mooi, mooie woorden zijn niet waar. Ik ben soms wel wat streng, maar altijd met de bedoeling dat je er werkelijk iets aan hebt.”

 

 

Mediabedrijven voor wie ik al diverse horoscopen heb mogen maken zijn oa:

Enkele voorbeelden van Chinese horoscopen:

Chinese astrologie en het jaar van de Os. (ParaVisie interview).

Een voorbeeld van een mobiele dienst:

Dit informatienummer kost 1 euro per minuut plus uw gebruikelijke belkosten.

“Van harte welkom op de nieuwe maandhoroscooplijn van Dit Is Mijn Toekomst. Onze huisastrologe Nathalie heeft al meer dan 30 jaar ervaring en werkt voor veel bekende Nederlanders. Zij zal vanaf nu maandelijks voor jou in de sterren kijken en geeft graag aan jou door wat zij ziet. Wat staat jou te wachten op het gebied van de liefde, werk en andere zaken? Je hoort het over enkele seconden. Nieuwsgierig geworden? Toets dan jouw geboortedatum in. Belangrijk om te weten: Op het einde geeft astrologe Nathalie ook nog een zeer handige tip waar je extra op moet letten de komende maand. Toets nu jouw geboortedatum in voor jouw persoonlijke horoscoop….”

Enkele voorbeelden van thema horoscopen:

Een voorbeeld van (reacties op) een social media post over sterrenbeeld Waterman:

Naast astrologische content voor de media, is het ook mogelijk om een persoonlijke horoscoop aan te vragen. Voor het &C Trendboek 2019 maakte ik bijvoorbeeld voor Chantal Janzen een persoonlijke jaarhoroscoop die voor haar diverse voorspellingen bevatte.  

Voor VROUW journaliste Marjolein Hurkmans vergeleek ik haar geboortehoroscoop met die van haar astrologische tweelingzus.