Horoscopen en andere astrologische content

Horoscopen en andere astrologische content

Horoscopen of andere astrologische content nodig? Zoekt u een tekstschrijver horoscopen? Open Kaart Producties levert voor diverse media doeleinden diverse dag, week, maand -en jaarhoroscopen en andere teksten van astrologische aard. Heeft uw magazine een speciaal thema, is het wellicht een leuk idee om hier de horoscopen op aan te passen.

Zijn uw lezers jong, van middelbare leeftijd of juist iets ouder? Ook hier wordt uiteraard rekening mee gehouden in de tekst. Anders-dan-anders horoscopen? Arabische, Keltische of Chinese astrologie? Een interessante astro column of een artikel over de ascendant of het maanteken? De keuze is reuze!

Hoewel astrologie nog steeds niet wetenschappelijk bewezen is, blijft het frappant dat veel mensen zich herkennen in de beschrijving van hun sterrenbeeld. Vooral wanneer er een persoonlijke horoscoop wordt berekend op basis van iemands geboortedatum, tijd en plaats zijn de resultaten doorgaans verbluffend.

Hebben de planeten werkelijk invloed op ons of is hier vooral sprake van het Forer-effect? Hoe zit het met voorspellingen die met behulp van de astrologie gedaan worden en vervolgens ook nog uitkomen? Toeval?

De meningen zijn er nog steeds over verdeeld. Desondanks is het natuurlijk vooral leuk om uw eigen horoscoop te lezen of te bekijken wat de sterren kunnen onthullen over de toekomst. En of u zich erin herkent!

“Ware woorden zijn niet mooi, mooie woorden zijn niet waar. Ik ben soms wel wat streng, maar altijd met de bedoeling dat je er werkelijk iets aan hebt.”

 

 

Mediabedrijven voor wie ik al diverse horoscopen heb mogen maken zijn oa:

 

Dit informatienummer kost 1 euro per minuut plus uw gebruikelijke belkosten.

“Van harte welkom op de nieuwe maandhoroscooplijn van Dit Is Mijn Toekomst. Onze huisastrologe Nathalie heeft al meer dan 30 jaar ervaring en werkt voor veel bekende Nederlanders. Zij zal vanaf nu maandelijks voor jou in de sterren kijken en geeft graag aan jou door wat zij ziet. Wat staat jou te wachten op het gebied van de liefde, werk en andere zaken? Je hoort het over enkele seconden. Nieuwsgierig geworden? Toets dan jouw geboortedatum in. Belangrijk om te weten: Op het einde geeft astrologe Nathalie ook nog een zeer handige tip waar je extra op moet letten de komende maand. Toets nu jouw geboortedatum in voor jouw persoonlijke horoscoop….”

Naast astrologische content, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld voor een artikel in een magazine of een TV-item een persoonlijke horoscoop aan te vragen.

Voor het &C Trendboek 2019 maakte ik voor Chantal Janzen een persoonlijke jaarhoroscoop die voor haar diverse voorspellingen bevatte.

Voor VROUW journaliste Marjolein Hurkmans vergeleek ik haar geboortehoroscoop met die van haar astrologische tweelingzus.

Voor &C item ‘Geraldines grote verhuizing’ maakte ik voor Geraldine een woonhoroscoop.

nb. Voor een persoonlijke geboorte – of speciale horoscoop voor particulieren verwijs ik u graag door naar: www.vipastro.nl .

 

OKP >HOMENathalie Kriek horoscopen &C