Huisdieren horoscoop

Als u een huisdieren horoscoop wilt laten maken kunt u bij VIP Astro kiezen tussen een astrologisch advies op maat of een volledig uitgewerkte geboortehoroscoop.

Astrologisch advies

Wat kunt u verwachten van een astrologisch advies op basis van een huisdieren horoscoop? Ik leg het u graag uit.

Heeft u een vraag over slechts één onderwerp (karakter, gezondheid, behoeften, communicatie, etc.), dan kijk ik middels een astro consult alleen naar het gebied dat voor u van belang is.  Ik maak dus wel uw horoscooptekening, maar werk alleen schriftelijk de gebieden uit waar u een vraag over heeft. Minder werk voor mij, voordeliger voor uw portemonnee. En niet onbelangrijk: een duidelijk, helder antwoord op uw vraag.

Een astrologisch advies op basis van de huisdieren horoscoop is geschikt voor bijna alle vragen over uw huisdier.

De kosten voor een astro consult op basis van uw geboortehoroscoop bedragen per vraag € 78,65 incl. BTW.

Huisdieren horoscoop laten maken

Wilt u liever de hele horoscoop laten uitwerken, dan is dit ook mogelijk.  Voor summiere informatie of kant en klare computeruitdraaien bent u bij VIP Astro aan het verkeerde adres. Om vergissingen te voorkomen wordt met de computer uw horoscooptekening gemaakt. De interpretatie wordt volledig met de hand uitgewerkt. Een complete geboortehoroscoop telt +/- 30 pagina’s in A4.

Middels de huisdieren horoscoop is het mogelijk om uw huisdier beter te leren kennen, wat natuurlijk zeer nuttig kan zijn bij de opvoeding en de verzorging.

De kosten voor een complete geboortehoroscoop bedragen € 907,50 incl. BTW. U ontvangt de horoscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs in een gebonden boekje (ringband, lijmrug of geniet).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de huisdieren horoscoop vindt u onder de afbeelding.

Uitleg huisdieren horoscoop

Zon

Wat is de basis van het karakter? Welke eigenschappen zijn aanwezig en kunnen optimaal ontwikkeld worden.

Ascendant

Hoe maakt het dier contact met de buitenwereld, hoe komt het over en hoe reageert het op anderen.

Maan

Wat zijn de belangrijkste behoeften van het dier en wat heeft het nodig om zich veilig te voelen.

Mercurius

Hoe leert het dier en op welke manier communiceert het.

Venus

Waar gaan de voorkeuren van het dier naar uit, wat vindt het dier mooi, leuk of fijn.

Mars

Hoe daadkrachtig is het dier en hoe weerbaar is het.

Planeet aspecten van de horoscoop

Wat zijn de talenten van het dier en waar bevinden zich de valkuilen (zowel voor baasje als dier).

Meer informatie over de gezondheid van uw huisdier vindt u onder de afbeelding.

Huisdieren horoscoop gezondheid

Medische astrologie mag nooit als wetenschap worden gezien en al helemaal niet als zodanig worden ingezet. Niet voor mensen en ook niet voor dieren. Een gezondheidshoroscoop laat zien waar een persoon of dier astrologisch gezien eventueel vatbaar voor is en mag nooit als diagnose worden opgevat.

Toch kan een gezondheidshoroscoop nuttig zijn om eens extra stil te staan bij de vraag of er misschien dingen zijn waar u extra aandacht aan kunt besteden.

Ook kan het u extra alert maken bij bepaalde klachten of symptomen waardoor u misschien eerder een dierenarts zult bezoeken.

Bij een gezondheidshoroscoop op basis van klassieke medische astrologie kijkt u naar de planeten, de Huizen, de tekens, de aspecten en de kruizen. Waar staat dit allemaal voor?

Zon

De zon staat in de medische astrologie voor de wil, de levenskracht.

Ascendant

Elke planeet in de ascendant  is belangrijk. Dit geldt ook voor elk aspect die de ascendant maakt én elk aspect die de huisheer van de ascendant maakt.

Maan

Het onderbewustzijn, het zenuwstelsel, het achterhoofd, het linkeroog, de klieren en lymfklieren, de voortplantingsorganen en het spijsverteringsstelsel.

Mercurius

Het centrale zenuwstelsel, de hersenen, de ademhaling, de bloedcirculatie, alle bewegingen van de ledematen tot de ingewanden.

Venus

De klieren, de huid, slijmvliezen, de nieren, de bloedsomloop, de ogen, de hormonen, gevoelskwesties.

Mars

De spieren, rode bloedlichamen, ijzergehalte, de mannelijke geslachtsklieren, de gal, het linkeroor, koorts, ontstekingen.

Jupiter

Overgewicht, vervetting, woekering, groei en toename in alle opzichten, diabetes, goed -en kwaadaardige gezwellen, trombose, spier -en bindweefsel van longen, hart, darmen, milt, lever en blaas. Een goed ge-aspekteerde Jupiter kan ook belangrijke informatie geven over een eventuele genezing. Ook is hierbij van belang of de planeet wel of niet retrograde is.

Saturnus

Verstijving, vertraging, verharding, ver- en uitdroging, verkalking, verstopping, verstening, verschraling, slijtage, tekorten, bederf, afzetting van afvalstoffen.

Uranus

Het zenuwstelsel, de hersenen, de haren, de reflexen, de hypofyse, spasmen, plotselinge pijn, epilepsie, ongelukken, zenuwpijnen, scheuren en beschadigingen.

Neptunus

Aftakeling, wegtering, atrofie, dystrofie, besmetting, verslaving, , verlamming, coma, flauwtes, lethargie, depressie, verleiding, vernedering, vergiftiging, verborgen ziekten.

Pluto

Begin en einde van de levensloop, doelloze ophoping van weefsels (wratten, vleesbomen, cystes, poliepen, sarcoom, carnicoom, gezwellen), prothesen, bloedtransfusies, orgaantransplantatie. Pluto vergroot en versterkt.

Met name de harde aspecten die deze planeten maken in de Huizen van de horoscoop houden een  waarschuwing of advies voor uw dier in. Hierbij is het vooral belangrijk om te kijken in welke sterrentekens deze Huizen staan.

De sterrentekens in de huisdieren horoscoop

Ram

Hoofd, voorhoofd.

Stier

Keel, nek, schouders, stembanden.

Tweelingen

Luchtwegen, longen, sleutelbeenderen, boven-en onderarmen, handen, vingers.

Kreeft

Borsten, borstkas, maag, spijsverteringsstelsel.

Leeuw

Het hart, de wervelkolom.

Maagd

Maag, darmen.

Weegschaal

Nieren, onderrug.

Schorpioen

Blaas, anus, geslachtsdelen.

Boogschutter

Heupen en bovenbenen.

Steenbok

Gewrichten, knieën, botten, gebit.

Waterman

Onderbenen, kuiten, enkels.

Vissen

Voeten.

De zwakke plek in Het Zesde Huis

De planeet in het Zesde Huis en/of de heersende planeet van dit Huis (Huisheer) geven een extra waarschuwing wanneer er sprake is van een hard aspect waar de maan bij betrokken is! Wat is de meest zwakke plek en hoe groot is de kans dat deze werkelijk uitmondt in ziekte?

Het Kruis waarin bepaalde planeten zich ophouden zegt iets over de mogelijke aard van de ziekte

Hoofdkruis

Plotselinge, korte, hevige ziekte.

Vaste Kruis

Ingrijpende, langdurige, soms chronische ziekte.

Beweeglijke Kruis

Regelmatige maar over het algemeen lichte klachten.

 

VIP Astro >HOME.