Transit horoscoop laten maken

Als u een transit of transitie horoscoop wilt laten maken kunt u bij VIP Astro kiezen tussen een astrologisch advies op maat of een volledig uitgewerkte transithoroscoop.

Astrologisch advies

Wat kunt u verwachten van een astrologisch advies op basis van uw transithoroscoop? Ik leg het u graag uit.

Heeft u een vraag over slechts één onderwerp (liefde, vriendschap, werk, wonen, geld, gezondheid, gezin, studie, reizen, etc.), dan kijk ik middels een astro consult alleen naar het levensgebied dat voor u van belang is.  Ik maak dus wel uw horoscooptekening, maar werk alleen schriftelijk de gebieden uit waar u een vraag over heeft. Minder werk voor mij, voordeliger voor uw portemonnee. En niet onbelangrijk: een duidelijk, helder antwoord op uw vraag.

Een astrologisch advies op basis van uw transithoroscoop is geschikt voor als u wilt weten hoe u in een bepaald jaartal in het leven staat.

De kosten voor een astro consult op basis van uw transithoroscoop bedragen per vraag € 78,65 incl. BTW.

Transit horoscoop laten maken

Wilt u liever uw hele horoscoop laten uitwerken, dan is dit ook mogelijk.  Voor summiere informatie of kant en klare computeruitdraaien bent u bij VIP Astro aan het verkeerde adres. Om vergissingen te voorkomen wordt met de computer uw horoscooptekening gemaakt. De interpretatie wordt volledig met de hand uitgewerkt. Een complete geboortehoroscoop telt +/- 30 pagina’s in A4.

Middels de transithoroscoop is het mogelijk om te bekijken hoe u in een bepaald jaartal in het leven staat.

De kosten voor een complete transithoroscoop bedragen € 907,50 incl. BTW. U ontvangt de horoscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs in een gebonden boekje (ringband, lijmrug of geniet).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de transit horoscoop vindt u onder de afbeelding.

Uitleg transitie horoscoop

Zowel de zon als de maan als elke planeet heeft zo zijn eigen energie. Omdat de kosmos voortdurend in beweging is, staan de planeten inmiddels anders aan de hemel dan hoe zij stonden op het moment van uw geboorte.

Deze bewegingen noemt men ’transities’.

Wanneer de zon, de maan en de planeten andere tekens (sterrenbeelden) en andere Huizen ingaan ten opzichte van uw geboortehoroscoop, staan u belangrijke veranderingen te wachten. Niet alleen met het oog op externe invloeden, maar ook met betrekking tot uw eigen houding en interesses.

Transitie zon

Het levensgebied/thema van het Huis waar de zon zich bevindt zal een belangrijke rol spelen dit jaar.

Transitie ascendant

De locatie van de ascendant in uw transithoroscoop bepaalt voor een groot deel de aard van uw jaar en de houding die u dit jaar zult aannemen.

Transitie maan

Het levensgebied/thema van het Huis waar de maan zich bevindt zal emoties, onrust of veranderingen met zich meebrengen.

Transitie Mercurius

Het levensgebied/thema van het Huis waar Mercurius zich bevindt zal u veel stof tot nadenken geven en veranderingen met zich meebrengen op zakelijk of financieel gebied.

Transitie Venus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Venus zich bevindt laat zien welke relaties of sociale contacten dit jaar belangrijk voor u zullen worden en of u positieve financiële ontwikkelingen kunt verwachten.

Transitie Mars

Het levensgebied/thema van het Huis waar Mars zich bevindt laat zien waar nieuwe initiatieven genomen kunnen worden en waar u zelf actie kunt ondernemen maar ook waar onenigheid te verwachten is.

Transitie Jupiter

Het levensgebied/thema van het Huis waar Jupiter zich bevindt laat zien waar u geluk kunt verwachten of hulp zult krijgen. Daarbij laat Jupiter zien waarover u meer zult willen leren dit jaar.

Transitie Saturnus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Saturnus zich bevindt laat zien waar u meer verantwoordelijkheid voor zult moeten nemen, wat u dient te verwerken en waar u enigszins vertraging kunt verwachten.

Transitie Uranus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Uranus zich bevindt laat zien waar zich wat stress, onrust, maar ook nieuwe inzichten kunnen voordoen.

Transitie Neptunus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Neptunus zich bevindt, waarschuwt u voor de dingen waarvoor u uw roze bril dient af te zetten en onthult waar chaos of verborgen gebreken zijn te verwachten. Ook geeft het aan waar u wel wat meer spiritueel inzicht kunt gebruiken.

Transitie Pluto

Het levensgebied/thema van het Huis waar Pluto zich bevindt wijst u op ingrijpende veranderingen, niet zelden ten gevolge van crisis of andere externe factoren. Of… voor stilte voor de storm! Handig om op voorbereid te zijn…

Ook belangrijk

Aspecten van de horoscoop: De manier waarop de planeten van uw transithoroscoop in verbinding staan met uw geboortehoroscoop geeft veel extra informatie over de manier waarop u het beste met de komende invloeden kunt omgaan.

Transitie Zwarte Maan

Geeft de meest duistere, verborgen kant van uzelf bloot dit jaar en laat u zien welke spirituele les u dient te leren om hiermee om te gaan.

Transitie Cheiron

Onthult welk deel van uw persoonlijkheid dit jaar heling nodig heeft en waarom.

Transitie MC en IC

Laten zien waarom u dit jaar geschikt bent voor welke loopbaan en wat daarentegen uw behoefte ten opzichte van de thuissituatie is.

Transitie van de maanknopen (Drakenkop en Drakenstaart):

De noordelijke knoop (kop) toont uw persoonlijke groei en laat zien wat u dit jaar probeert te bereiken. De zuidelijke knoop (staart) toont overblijfselen uit het verleden die dit jaar nog steeds van invloed op u zijn.

 

VIP Astro >HOME