Nathaliekriek.nl

Counseling met kaarten

Counseling met kaarten, wat moet u zich hierbij voorstellen? De VIP Tarot Salonstaat bij de KvK ingeschreven als paramedische praktijk voor overige alternatieve geneeswijzen. Para betekent hier niet ‘paranormaal’ maar ‘naast’. Dit betekent dat u mij kunt raadplegen naast  – dus niét in plaats van! – eventuele medische behandelingen die u ondergaat en altijd in overleg met uw behandelend arts.

Ik ben geen arts en geen gediplomeerd psycholoog. Ik zal dan ook nooit een diagnose stellen of anderszins medisch advies geven.

Wel kan ik iets voor u betekenen op het gebied van counseling.

Counseling is een laagdrempelige vorm van emotionele hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij o.a.:

  • het achterhalen van de oorzaak van het probleem
  • het helpen bij het verkrijgen van inzicht in het probleem
  • het meedenken naar de oplossing voor het probleem
  • het vinden van antwoorden op vragen
  • het ontwikkelen van de eigen kwaliteiten en talenten

Wanneer u bij mij komt met vragen omtrent emotionele aangelegenheden zal ik een passende kaartensessie met u doen waardoor u meer inzicht krijgt in de situatie en duidelijk voor u wordt hoe nu verder.

ADHD en HSP

Naast diverse problemen van emotionele aard is counseling met kaarten ook zeer geschikt voor mensen met ADHD problematiek en hooggevoeligheid (HSP).

In 2010 won mijn boek ‘Hoezo ADHD’ de award voor meest inspirerende boek in de categorie nationaal. Het boek beschrijft diverse methoden om zonder medicatie te leren omgaan met ADHD gedrag en legt uit waarom ADHD medicatie in de meeste gevallen niet de oplossing zijn en vaak zelfs averechts werken.

In de VIP Tarot Salon zijn o.a ADHD coachkaarten aanwezig en associatiekaarten waardoor we dieper op de problematiek kunnen ingaan en wellicht een manier kunnen vinden waardoor u beter geconcentreerd en minder gejaagd door het leven kunt gaan

ADHD en hooggevoeligheid vertonen veel overeenkomsten.

De toegang tot de VIP Tarot Salon is 18+.  Indien onder begeleiding van een ouder of verzorger: 13+ . Bij emotionele problemen bij kinderen jonger dan 13 jaar afspraak mogelijk in overleg. Het consult is per uur of per half uur te boeken.

De kosten voor een consult bedragen € 75,00 per uur of € 37,50 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

Houd u ook vooral de Tarot Salon actiepagina in de gaten waar u regelmatig mooie aanbiedingen vindt.

 

De VIP Tarot Salon bevindt zich in Krommenie (Zaanstad), omgeving

Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

 

Afspraak maken mogelijk via:

e-mail: info@nathalie-kriek.nl

What’s App: 06 25201845

online middels onderstaande button:


Maak een afspraak knop

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

VIP Tarot >HOME