Gezichtslezing, zo stuurt u uw foto’s in

Hoe stuurt u de foto’s in voor een gezichtslezing? Als u een gezichtsanalyse of gezichtsdiagnose heeft aangevraagd, is het voor mij heel belangrijk om het gezicht van alle kanten goed te kunnen bekijken. Een consult aanvragen voor particulieren is helaas niet meer mogelijk. Gezichtsanalyses doe ik alleen nog voor zakelijke aangelegenheden, excuses voor het ongemak.

Wilt u slechts een snelle analyse, is het niet nodig om overal foto’s van te (laten) maken maar bij een zeer uitgebreide analyse heb ik voor een goede lezing nodig:

  • een close-up van het hele gezicht (vooraanzicht)
  • een close-up van het hele gezicht met uw haar uit het gezicht zodat de haargrens goed zichtbaar is (vooraanzicht)
  • een close-up van het gezicht  (zijaanzicht rechterkant)
  • een close-up van het gezicht (zijaanzicht linkerkant)
  • een close-up van het gezicht, met de mond ontspannen gesloten (vooraanzicht)
  • een close-up van het gezicht, lachend met de tanden zichtbaar (vooraanzicht)
  • een close-up van het linkeroor
  • een close-up van het rechteroor
  • een close-up van de ogen
  • in het geval van een gezichtsdiagnose ontvang ik ook graag een close-up van de tong

Ik geef de voorkeur aan werken met foto’s waarop men GEEN make-up draagt. Met foto’s die voorzien zijn van een filter kan ik helemaal niets. Het gaat mij er uiteraard niet om hoe mooi de persoon in kwestie erop staat, maar om hoeveel karakteristieke kenmerken ik in het  gezicht kan ontdekken. En ja, daar horen juist ook vlekjes en rimpels bij.

Heeft de persoon in kwestie iets aan het uiterlijk laten veranderen in de vorm van botox, fillers of (plastische) chirurgische ingrepen, laat u mij dit dan alstublieft weten, dan kan ik hier rekening mee houden tijdens de analyse. Mogelijk vraag ik u dan ook om een foto van voor de  behandeling(en) bij te voegen.

 

Open Kaart Producties >HOME.