Gezichtslezing, zo stuurt u uw foto’s in

gezichtsanalyse foto's insturen

Hoe stuurt u uw foto’s in voor een gezichtslezing? Als u een gezichtsanalyse of gezichtsdiagnose heeft aangevraagd, is het voor mij heel belangrijk om uw gezicht van alle kanten goed te kunnen bekijken.

Ik zou u dan ook willen vragen om foto’s van uw gezicht te laten maken:

  • een close-up van uw hele gezicht (vooraanzicht)
  • een close-up van uw hele gezicht met uw haar uit uw gezicht zodat de haargrens goed zichtbaar is (vooraanzicht)
  • een close-up van uw gezicht  (zijaanzicht rechterkant)
  • een close-up van uw gezicht (zijaanzicht linkerkant)
  • een close-up van uw gezicht, met de mond ontspannen gesloten (vooraanzicht)
  • een close-up van uw gezicht, lachend met de tanden zichtbaar (vooraanzicht)
  • een close-up van uw linkeroor
  • een close-up van uw rechteroor
  • een close-up van uw ogen
  • in het geval van een gezichtsdiagnose ontvang ik ook graag een close-up van uw tong

Ik geef de voorkeur aan werken met foto’s waarop u GEEN make-up draagt. Met foto’s die voorzien zijn van een filter kan ik helemaal niets. Het gaat mij er uiteraard niet om hoe mooi u erop staat, maar om hoeveel karakteristieke kenmerken ik in uw gezicht kan ontdekken. En ja, daar horen juist ook vlekjes en rimpels bij.

Heeft u iets aan uw uiterlijk laten veranderen in de vorm van botox, fillers of (plastische) chirurgische ingrepen, laat u mij dit dan alstublieft weten, dan kan ik hier rekening mee houden tijdens de analyse. Mogelijk vraag ik u dan ook om een foto van voor de  behandeling(en) bij te voegen.

 

VIP Faces >HOME