Halloween tarot legging

De Halloween tarot legging kan worden uitgevoerd met de traditionele tarotkaarten maar voor de sfeer is het misschien nog wel leuker om hier een speciaal Halloween tarot deck voor te gebruiken.

Enkele zeer geschikte Halloween tarot decks zijn o.a.:

Jack o Lantern Tarot

Tha Halloween Tarot

Middels onderstaande kaartlegging zal duidelijk worden waarop u de komende 13 weken getrakteerd wordt en hoe u door anderen of door uzelf in de maling wordt genomen.

Trick or treat, what is sour, what is sweet?

Wat is fijn om de komende tijd in ontvangst te kunnen nemen en door wie of wat moet u zich niet laten foppen?

Naast een griezelig goede tarotreading kunt u ook een Halloween orakel kaart trekken die u een passende aanvullende boodschap geeft voor de komende 13 weken.

Halloween oracle cards

Werkwijze Halloween tarot legging

  1. Om te beginnen schudt u de kaarten zoals u dit gewend bent dit te doen.
  2. Vervolgens spreidt u de kaarten met de afbeeldingen naar beneden (‘blind’) uit op tafel.
  3. Intuïtief kiest u vier kaarten.
  4. Deze vier kaarten legt u van links naar rechts op volgorde op tafel, een tarotkleed of een (zelfgemaakt) tarot spread board.
  5. De kaarten vertellen u het volgende:

Kaart 1: Trick. Deze kaart vertelt u waar u de komende dertien weken voor op dient te passen. Wie probeert u in de maling te nemen of… hoe neemt u zichzelf in de maling?

Kaart 2: Treat. Deze kaart laat zien wat een traktatie voor u gaat zien de komende dertien weken. Wat wordt leuk, waar wordt u blij van?

Kaart 3: What’s sour. Deze kaart waarschuwt u voor een minder leuke gebeurtenis de komende dertien weken. Niet om u bang te maken maar zodat u zich hier zo goed mogelijk op kunt voorbereiden of… het wellicht kunt voorkomen.

Kaart 4: What’s sweet. Deze kaart laat nogmaals een fijne gebeurtenis zien waar u zich de komende dertien weken op kunt verheugen.

Uitbreiding Halloween tarot legging

Om uw Halloween tarot legging nog completer te maken is het fijn om de kwintessens uit te rekenen. Dit doet u door alle getallen van de tarotkaarten die u heeft getrokken bij elkaar op te tellen.  Op de foto van de Halloween tarot legging op deze pagina ziet u als voorbeeld: Page Swords (geen getal), Ace Cups (1), 4 cups (4), World (21). De kwintessens van deze tarotlegging is dus: 0 + 1 + 4 + 21= 26. Omdat er geen Grote Arcana tarotkaart is met getal 26 reduceert u de uitkomst. 2 + 6 = 8 . De kwintessens van deze Halloween Tarotlegging is 8. (Strength).

Tarotkaart 8 biedt in dit geval net dat beetje meer inzicht in uw legging en maakt uw reading compleet.

Ter aanvulling kunt u eventueel nog een Halloween orakel kaart trekken, maar dit is uiteraard niet noodzakelijk. Toch is het leuk om te zien hoe de orakelkaart vaak overeenkomsten vertoont met de boodschap van de tarot legging of hier zelfs een mooie aanvullign op is.

De interpretatie van de hele tarotlegging doet u op uw eigen manier. Intuïtief of met behulp van een boekje. Wellicht kunt u ook uit de voeten met de betekenissen die staan beschreven in het tarot blog op deze website.

 

Tarot blog >HOME.

 

Het wekelijkse ‘Spiriblog’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties en incidentele giften via Back Me.