Jaarhoroscoop, maak uw eigen solaar

Solaar jaarhoroscoop: Op het moment dat de zon dezelfde positie inneemt als tijdens het moment van uw geboorte wordt een nieuwe horoscoop gemaakt die de tendensen laat zien voor het komend jaar.

Met behulp van een jaarhoroscoop kunt u vooral in kaart brengen hoe u zich dit jaar op psychologisch niveau zult ontwikkelen. Welke levensthema’s verdienen dit jaar meer aandacht, hoe zult u zich hierbij voelen, wat zijn de hoogte -en dieptepunten en hoe gaat u hier emotioneel gezien mee om?

Een solaar jaarhoroscoop is niet alleen interessant om voor uzelf te maken maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven voor een verjaardag of als kerstcadeau, bijvoorbeeld als gebonden boekje met een persoonlijke boodschap en een leuke foto op de frontpage.

Om een goede solaar te maken is enige basiskennis van de astrologie nodig. De solaar wordt namelijk gemaakt op basis van de geboortehoroscoop. Als u weet hoe u met behulp van een astro programma een geboortehoroscoop kunt berekenen en weet hoe deze te interpreteren, zal het maken van een solaar zeker geen problemen opleveren.

Heel handig hierbij is de gratis software van Planet Dance, waarmee u op basis van uw geboortehorocoop binnen enkele seconden uw solaar kunt laten berekenen.

Solaar jaarhoroscoop maken: stap voor stap werkwijze

  1. Voer de geboortegegevens in van degene voor wie u een solaar wilt maken
  2. Sla uw geboortehoroscoop op
  3. Open uw geboortehoroscoop
  4. Klik op ‘Horoscoop’ in het menu
  5. Ga naar ‘Terugkeer’
  6. Klik op solaar

Wanneer Planet Dance de Solaar voor u heeft berekend, kunt u deze eenvoudig met onderstaande boeken interpreteren.

De Solaar

Solaren werkboek

 

Het wekelijkse ‘Spiriblog’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties en incidentele giften via Back Me.

 

Astrologie blog >HOME