Boek ‘Mijn jaar met Lewis’ bestellen

Het boek: Waargebeurd liefdesverhaal ‘Mijn jaar met Lewis’ is inmiddels verkrijgbaar en te bestellen als softcover of als e-book. Middels deze pagina kunt u het boek rechtstreeks bestellen via BOL.com

Liever bestellen via uw eigen boekwinkel?

ISBN 978-94-93226-66-1

Waargebeurd liefdesverhaal

‘Mijn jaar met Lewis’ is een waargebeurd liefdesverhaal over een Nederlands meisje dat op wonderbaarlijke wijze een relatie krijgt met een Schotse male stripper.

De geschiedenis speelt zich af in de roerige jaren 90, deels in het gemoedelijke Zaanstad, deels in het keiharde Glasgow. Het verhaal wordt verteld door Lola die de lezer van begin tot eind uit de doeken doet wat ze tijdens het meest turbulente jaar uit haar leven met Lewis heeft meegemaakt.

Lola is 26 jaar als ze kennis maakt met Lewis, een knappe maar eigenzinnig Schotse danser. Ondanks zijn ietwat norse karakter heeft hij naast een goddelijk lichaam ook een geweldig gevoel voor humor waar Lola direct voor valt.

Lewis laat haar vrij snel weten haar ook wel te zien zitten maar het is toch lastig om een relatie met hem op te bouwen. Keer op keer trekt hij haar aan om haar vervolgens weer af te stoten.

Hoewel haar omgeving haar afraadt de verhuizing naar Schotland door te zetten lapt ze alle adviezen aan haar laars en besluit het avontuur met haar geliefde aan te gaan met alle gevolgen van dien. Het leven in de Schotse hoofdstad is allesbehalve rooskleurig. Drank en drugs spelen een grote rol en van romantiek blijkt weinig sprake.

Om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen zijn alle namen en woonplaatsen gefingeerd en wordt niet vermeld om welke dansgroep het gaat.

Alle overeenkomsten tussen bestaande personen en personages in dit boek berusten op louter toeval.

 

Liever eerst even proeflezen?

40 pagina’s giveaway vindt u hier:

www.mijnjaarmetlewis.nl

Mijn jaar met Lewis bestellen