Waargebeurd liefdesverhaal, mijn jaar met Lewis

leven met een male-stripper

  • GRATIS 40 pagina's kennismaken met Lola en Lewis
  • ISBN 978-94-93226-66-1
Gratis 40 pagina's proeflezenBoek of e-book bestellen

Waargebeurd liefdesverhaal, mijn jaar met Lewis

Waargebeurd liefdesverhaal over een Nederlands meisje dat op wonderbaarlijke wijze een relatie krijgt met een Schotse male stripper.

De geschiedenis speelt zich af in de roerige jaren 90, deels in het gemoedelijke Zaanstad, deels in het keiharde Glasgow. Het verhaal wordt verteld door Lola die de lezer van begin tot eind uit de doeken doet wat ze tijdens het meest turbulente jaar uit haar leven met Lewis heeft meegemaakt.

waargebeurd liefdesverhaal gratis e-book

Lola is 26 jaar als ze kennis maakt met Lewis, een knappe maar eigenzinnig Schotse danser. Ondanks zijn ietwat norse karakter heeft hij naast een goddelijk lichaam ook een geweldig gevoel voor humor waar Lola direct voor valt.

Lewis laat haar vrij snel weten haar ook wel te zien zitten maar het is toch lastig om een relatie met hem op te bouwen. Keer op keer trekt hij haar aan om haar vervolgens weer af te stoten.

Hoewel haar omgeving haar afraadt de verhuizing naar Schotland door te zetten lapt ze alle adviezen aan haar laars en besluit het avontuur met haar geliefde aan te gaan met alle gevolgen van dien. Het leven in de Schotse hoofdstad is allesbehalve rooskleurig. Drank en drugs spelen een grote rol en van romantiek blijkt weinig sprake.

Om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen zijn alle namen en woonplaatsen gefingeerd en wordt niet vermeld om welke dansgroep het gaat.

Alle overeenkomsten tussen bestaande personen en personages in dit boek berusten op louter toeval.

 

De auteur

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Nathalie Kriek, oftewel ‘Lola’.

Waarom Lola?

Wel…

Het is alweer 21 jaar geleden dat ik via een vriend de Schotse male stripper Lewis leerde kennen. Zijn echte naam luidt anders maar om herkenning te voorkomen heb ik in verband met de privacywet de namen van alle hoofdpersonen in dit boek gewijzigd.

Ook de uiterlijke kenmerken, woonplaatsen en situaties omtrent hotels, clubs, bars, T.V. programma’s en andere zaken die eventueel zouden kunnen leiden tot herkenning of onthulling van de identiteit van de echte betrokkenen heb ik om deze reden aangepast.

En omdat ik toen toch bezig was heb ik mijn eigen naam ook maar veranderd in Lola, een willekeurige naam die door mijn dochter is bedacht omdat deze toevallig goed paste bij de naam Lewis. Dit om de simpele reden dat het voor mij persoonlijk niet goed voelde om in een verhaal vol gefingeerde en geanonimiseerde personages stug mijn eigen naam te blijven gebruiken.

En wat ik voel is voor mij heel belangrijk, zoals u gaandeweg tijdens het lezen zelf zult ontdekken.

Als het even kan volg ik mijn intuïtie, zo ook met het oog op mijn beslissing om dit verhaal wereldkundig te maken.Mijn jaar met Lewis auteur

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelance auteur en tekstschrijver voor diverse media. Enkele van mijn vaste opdrachtgevers zijn o.a.: VROUW, Telegraaf, &C,  Cosmopolitan, VOL Magazine.

Daarnaast run ik mijn eigen VIP Tarot Salon in Krommenie.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van het boek ‘Waargebeurd liefdesverhaal, mijn jaar met Lewis’?

Op de Facebook pagina vindt u de laatste updates.

 

 

ISBN/EAN:                        978-94-93226-66-1

ISBN E-book:                    978-94-64431-31-5

Titel:                                   Waargebeurd liefdesverhaal, mijn jaar met Lewis

Ondertitel:                         Leven met een male-stripper

Auteur:                               Kriek, Nathalie

Uitgever:                            Open Kaart Producties/Probook B.V.

NUR-code:                         402

NUR-omschrijving:         Waargebeurde verhalen

Druk:                                     1

Illustraties:                         Nee

Aantal pagina’s:                268

Taal:                                    Nederlands

Verschijningsvorm:          Paperback / softback / e-book

Verschijningsdatum:        15-11-2021

Prijs paperback:               € 20,00

Prijs e-book:                     € 14, 00

 

Reviews van de proeflezers

 

“Een indrukwekkend en meeslepend waargebeurd verhaal over een bijzonder liefdeskoppel, het neemt je mee door een ondeugende, spannende en ontroerende tijd!”

 

“In dit waargebeurde liefdesverhaal komen alle aspecten aan bod, van mooie hartverwarmende gebeurtenissen tot aan de meest spannende en ontroerende momenten aan toe!”

 

“Vanaf het eerste moment werd ik nieuwsgierig en meegesleept, in dit prachtige indrukwekkende boek.”

 

“Je blijft lezen omdat je telkens weer benieuwd bent hoe het verder gaat. Ook zit er veel humor in en uiteraard ook romantiek.”

 

“Ik heb genoten van het verhaal. En het hield mijn aandacht vast. De schrijfstijl is toegankelijk en met veel liefde en humor geschreven. Een aanrader.”

 

“Echt een leuk, spannend verhaal. Humor, liefde en verdriet. Houd je aandacht vast en is steeds spannend wat er meer volgt, vandaar dan in een keer gelezen wel tot midden in de nacht.”

 

“Gepakt door het verhaal vanaf de eerste woorden. Ik werd helemaal meegezogen in die tijd. Als je leest wil je niet stoppen.”

 

“Lola & Lewis, heerlijk vlot verteld en geschreven met romantiek, spanning, verdriet. Een verhaal dat je pakt en niet meer loslaat.”

Interview Noordhollands Dagblad