Waargebeurd liefdesverhaal, mijn jaar met Lewis

leven met een male-stripper

Waargebeurd liefdesverhaal

Mijn jaar met Lewis

Waargebeurd liefdesverhaal

Mijn jaar met Lewis

Leven met een male-stripper

Waargebeurd liefdesverhaal over een Nederlands meisje dat op wonderbaarlijke wijze een relatie krijgt met een Schotse male stripper. De geschiedenis speelt zich af in de roerige jaren 90 in het gemoedelijke Zaanstad en het keiharde Glasgow.

Het verhaal wordt verteld door Lola die van begin tot eind uitgebreid en gedetailleerd beschrijft wat ze tijdens het meest turbulente jaar uit haar leven met Lewis heeft meegemaakt.

ISBN 978-94-93226-66-1

Lola is 26 jaar als ze kennis maakt met Lewis, een knappe maar eigenzinnig Schotse danser. Ondanks zijn ietwat norse karakter heeft hij naast een goddelijk lichaam ook een geweldig gevoel voor humor waar Lola direct voor valt.

Lewis laat haar vrij snel weten haar ook wel te zien zitten maar het is toch lastig om een relatie met hem op te bouwen. Keer op keer trekt hij haar aan om haar vervolgens weer af te stoten.

Hoewel haar omgeving haar afraadt de verhuizing naar Schotland door te zetten lapt ze alle adviezen aan haar laars en besluit het avontuur met haar geliefde aan te gaan met alle gevolgen van dien.

Het leven in de Schotse hoofdstad is allesbehalve rooskleurig. Drank en drugs  spelen een grote rol en van romantiek blijkt weinig sprake.

Om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen zijn alle namen en woonplaatsen gefingeerd en wordt niet vermeld om welke dansgroep het gaat.

Alle overeenkomsten tussen bestaande personen en personages in dit boek berusten op louter toeval.

Gratis proeflezen? De eerste 40 pagina’s van het boek vindt u >HIER.

 

 

Bookshop

Mijn jaar met Lewis

Mijn jaar met Lewis

Een verhaal dat je nooit meer vergeet. Wat voor Lola in 1997 als een sprookje begint eindigt in haar grootste nachtmerrie. Spirituele, nostalgische non fictie met een rauw randje.

Klik hier voor meer info en bestellen