Waargebeurd liefdesverhaal: Don’t dream it’s over

Waargebeurd liefdesverhaal

Waargebeurd liefdesverhaal over een Nederlands meisje dat op wonderbaarlijke wijze een relatie krijgt met een Schotse male stripper. De gebeurtenissen spelen zich voornamelijk af in het Zaanse Wormerveer en in het harde Clydebank, een grauwe havenplaats onder de rook van Glasgow.

Hoewel haar omgeving haar afraadt om de verhuizing naar Schotland door te zetten lapt ze alle adviezen aan haar laars en besluit het avontuur met haar geliefde aan te gaan met alle gevolgen van dien.

Het leven in Clydebank is allesbehalve rooskleurig. Drank en drugs  spelen een belangrijke rol en van romantiek blijkt weinig sprake.

Omdat ze niet met én niet zonder elkaar kunnen besluiten ze er toch voor te gaan. Tot het bittere eind.

 

In dit verhaal worden alleen de voornamen van de hoofdpersonen genoemd en zijn de namen van (de meeste) overige betrokkenen gefingeerd. Om de privacy van alle personen te waarborgen wordt niet vermeld om welke dansgroep het gaat en worden er uit respect voor hen ook geen (herkenbare) foto’s van hen geplaatst.

Wel is dit verhaal als echt non-fictie autobiografisch relaas in de ik-vorm geschreven en vindt u er dagboek-achtig beeldmateriaal in terug zoals foto’s van de auteur, briefpassages en songteksten van liedjes die in deze geschiedenis een speciale betekenis hebben.

Het boek van dit verhaal verschijnt in augustus 2021.

Waargebeurd liefdesverhaal

Inhoud

 

Waargebeurd liefdesverhaal deel 1. I’ll keep you posted.

Het is eind 1996 als ik als 25 jarige jongedame op TV voor het eerst een groep male-strippers voorbij zie komen. Als iemand me op dat moment had verteld dat deze uitzending het begin zou zijn van het meest ingrijpende jaar van mijn leven had ik hem finaal voor gek verklaard.

Waargebeurd liefdesverhaal deel 2. I’m a lot like Eeyore.

Na ruim een jaar met elkaar geschreven te hebben is er voor het eerst persoonlijk contact maar de eerste kennismaking met Steve verloopt zeer moeizaam. Is het verlegenheid of is er gewoon echt geen klik?

Waargebeurd liefdesverhaal (3). You don’t need my permission.

Zodra Stewart de ruimte binnen komt valt iedereen bij hem in het niet. En is hij nu aan het flirten of lijkt dat maar zo? Hoe dan ook, de show is geweldig. Een onvergetelijke avond op meerdere fronten.

 

OKP >HOME