Astrocoach, astrocoaching op maat

astrocoach

Wat doet een astrocoach en hoe ontvangt u astrocoaching op maat? Ik geef astrocoaching op basis van astrologie in combinatie met creatieve psychologie en psychosociale hulpverlening. Op deze pagina leg ik u uit hoe astrocoaching bij mij in zijn werk gaat.

Wanneer u niet lekker in uw vel zit, angstig of onzeker bent of telkens tegen bepaalde problemen aanloopt waar u maar geen oplossing voor lijkt te kunnen vinden, is het mogelijk om middels uw horoscoop te achterhalen welke planeten er op dat moment op u van invloed zijn en op welke levensgebieden zij u dwarsbomen.

Op basis van uw geboortehoroscoop maak ik een solaar (jaarhoroscoop), een transit horoscoop en een secundaire progressiehoroscoop om te zien wat juist op dit moment belangrijk voor u is om op te letten en aan te werken met betrekking tot de problemen die u ervaart.

De solaar en de transit horoscoop leg ik op uw geboortehoroscoop om te bekijken welke aspecten de planeten in hun huidige positie maken met de planeten in uw geboortehoroscoop. De secundaire progressiehoroscoop is een voorspellende horoscoop op zich.

Als astrocoach luister ik dus heel goed naar uw klachten zodat ik vervolgens heel gericht kan kijken of en hoe deze worden veroorzaakt door onregelmatigheden of blokkades in de voor u relevante horoscopen.

Op basis hiervan typ ik een volledig rapport (incl. adviezen) dat u via e-mail ontvangt in PDF bestand.

astrocoaching

Astrocoaching tarief

  • Om en nabij 50 pagina’s in A5 of 25 pagina’s in A4
  • Volledig rapport gericht op uw huidige, persoonlijke problematiek
  • Inclusief de volledige geboortetekening
  • Inclusief de volledige solaartekening
  • Inclusief de volledige transithoroscooptekening
  • Inclusief de volledige secundaire progressiehoroscooptekening
  • PDF bestand
  • Binden als softcover of hardcover boekje (kleur of zwart wit) in overleg tegen meerprijs

Prijs: € 500,00 incl. 21% BTW.

 

De horoscoop aanvragen is mogelijk via:

 

VIP Astro >HOME.