Gepersonaliseerd horoscoopboek

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd horoscoopboek, dan is VIP Astro the place to be om het meest unieke naslagwerk te (laten) maken dat u wenst. Met een beetje van VIP Astro en een beetje van uzelf maakt u het meest complete horoscoopboek dat er online te koop is (volgens de ervaringen van cliënten.)

Ik zal u uitleggen hoe het werkt.

Voorheen was het mogelijk om bij VIP Astro een compleet gepersonaliseerd horoscoopboek te laten maken. In dit geval ontving de cliënt een prachtig hardcover boek met een zelfgekozen cover (foto, tekst, lettertype) en in het binnenwerk uiteraard de horoscooptekening(en), het aspectenoverzicht en de volledige duiding van de betreffende horoscoop.

Ook was het mogelijk uw eigen foto’s aan de inhoud toe te voegen en een persoonlijke welkomstboodschap zowel in het boek als of de achterflap te verwerken.

Wegens de vele uren die in een met de hand uitgewerkte horoscoop alleen al gaan zitten, ben ik met het maken van gepersonaliseerde horoscoopboeken gestopt. Toch kunt u op basis van een door mij gemaakte horoscoop nog steeds één of meerdere boeken laten drukken. 

Gepersonaliseerd horoscoopboek (laten) maken

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit de vele horoscopen die VIP Astro aanbiedt, ga ik voor u aan de slag en werk deze helemaal voor u uit.

Wanneer u hier een boek van wenst te maken, stuur ik u het bestand zowel in PDF op, als in Word.

In Word kunt u namelijk zelf gemakkelijk alle extra teksten en foto’s toevoegen die u wenst. Vervolgens maakt u er zelf alsnog een PDF bestand van en kunt u dit sturen naar een bedrijf dat boeken vervaardigt.

Persoonlijk heb ik goede ervaringen met Probook  waar ik zelf destijds al mijn boeken liet printen.

Op deze manier is het toch nog mogelijk om middels wat teamwork alsnog het ultieme cadeau te (laten) maken, voor uzelf of iemand anders.

 

VIP Astro >HOME.