Persbericht Zaanstad: Krommenie krijgt VIP Tarot Salon!

Nathalie Kriek

Persbericht: VIP Tarot Salon opent haar deuren in Krommenie (Zaanstad). Hoe hot is tarot? De VIP Tarot Salon ‘heet’ u hartelijk welkom!

 

Nathalie Kriek, werkzaam als tarotist/astroloog voor de Telegraaf, VROUW, &C en diverse andere media (en BN-ers), opent op zaterdag 16 mei 2020 de deuren van haar bescheiden VIP Tarot Salon in Krommenie (Zaanstad).

Iedereen is van harte welkom op de open dag van 12:00 t/m 16:00.

Wie nieuwsgierig genoeg is om een kijkje te komen nemen zal onder het genot van een lekker hapje en drankje  – indien gewenst –  getrakteerd worden op een gratis tarot consult.

Waar de VIP Tarot Salon zich van andere tarotpraktijken onderscheidt is de (door Kriek zelf ontwikkelde) creatief psychologische methode om antwoorden op vragen over heden, verleden én toekomst op te diepen uit het onderbewustzijn van de cliënten.

Er komt geen paranormale gave of helderziendheid aan te pas.

Wat er wel aan te pas komt is een flinke portie creatieve psychologie en een op elke cliënt speciaal afgestemd consult waarmee men als het ware een spiegel wordt voorgehouden. Een spiegel die soms behoorlijk confronterend kan zijn.

Wat de VIP Tarot Salon ook onderscheidt zijn de gezellige tarot cursussen, tarot workshops, tarot home party’s en tarot spelletjesavonden voor volwassenen.

Toegang VIP Tarot Salon: 18+ of onder begeleiding van een ouder of verzorger: 13+.

Is VIP Tarot echt alleen voor VIPS?

Jazeker, en hier valt u ook onder!

Immers, iedereen is uniek en op zijn eigen manier belangrijk. En dus een VIP!

Iedereen krijgt hier de speciale aandacht die hij of zij verdient.

 

VIP Tarot Salon

Heiligeweg 160

1561 DM Krommenie

 

www.viptarotsalon.nl

info@nathalie-kriek.nl

06-25201845

 

VIP Tarot Salon >HOME