Chippendales naar Nederland

Het is een vraag die velen bezighoudt: Wanneer komen de Chippendales weer naar Nederland? 2022? 2023? Inmiddels is wel bekend dat zij tijdens hun Get Naughty! wereldtour Gent en Antwerpen zullen aandoen, maar als u dit net iets te ver is, wat dan?

Dan heeft u nog een kans om de begeerlijke heren in Drenthe te bezoeken! Jawel, op vrijdag 9 december 2022 zullen zij optreden in Assen!

Heel begrijpelijk als u dit niet wilt missen want de reden waarom the Chippendales zo mega populair zijn onder de vrouwen is niet zo moeilijk te bedenken. Ik bedoel, werp één blik op de heren en u weet genoeg.

Voor de meeste dames is een Chippendale de vleesgeworden (natte) droom. Totaal onbereikbaar wat ervoor zorgt dat je hem alleen nog maar meer begeert, want eerlijk is eerlijk, we willen allemaal juist datgene wat we niet kunnen krijgen.

Toch hebben veel Chippendales ook gewoon een partner thuis. Een dame (of heer) voor wie deze man dus kennelijk niet onbereikbaar is. En bij wie de adonis met het goddelijke lichaam waarschijnlijk ook maar een gewone vent is die thuis op de bank boeren en scheten laat, zo nu en dan onhebbelijk gedrag vertoont en chagrijnige buien heeft.

Misschien denkt u nu: nou, als een man er zo uit ziet neem ik dit soort dingen graag op de koop toe. Maar is dat wel zo?

Als dit een vraag is die u wel eens bezighoudt, kunt u het antwoord lezen in de waargebeurde, autobiografische roman ‘Mijn jaar met Lewis’, het complete relaas van het leven met een male-stripper van A tot Z verteld door Lola, een Nederlandse jonge vrouw die in de roerige jaren 90 een jaar lang een serieuze relatie had met de Schotse danser Lewis.

 

De roman is >HIER  als e-book of als gezellig old school papieren exemplaar verkrijgbaar.

Liever eerst even proeflezen? >HIER kunt u 40 pagina’s gratis kennismaken met Lola die alvast een tipje van de sluier oplicht.

Chippendales backstage

Wilt u daarnaast graag nog meer weten over de keiharde wereld achter het grote podium van pracht en praal, kan ik u de documentaire The Chippendales Murder  van harte aanbevelen.

Hoewel deze geschiedenis zich in het tijdperk afspeelt vóór de periode van ‘Mijn jaar met Lewis’, geeft het een zeer realistische inkijk in de wereld van de male-strippers die een stuk minder glitter & glamour blijkt dan veel mensen denken. 

Artikel: Noordhollands Dagblad

Magic Mike

Wilt u gewoon al dan niet samen met uw vriendinnen lekker achterover leunen en geëntertaind worden, zijn de films van Magic Mike natuurlijk een absolute aanrader. Een prima alternatief als u de shows in Nederland en België in 2022 niet kunt bijwonen, al is de sfeer van een live show natuurlijk niet te evenaren.

Want eerlijk is eerlijk, wat zich ook achter de schermen afspeelt, een show geven, dát kunnen ze!Films en series

 

Spiriblogger >HOME.

Chippendales naar Nederland 2022