Nathaliekriek.nl

Horoscopen

Horoscopen

Open Kaart Producties levert voor diverse media doeleinden: dag-; week-; maand-; seizoens-; -en jaarhoroscopen. Heeft uw magazine een speciaal thema, is het wellicht een leuk idee om hier de horoscopen op aan te passen. Zijn uw lezers jong, van middelbare leeftijd of juist iets ouder? Ook hier wordt uiteraard rekening mee gehouden in de tekst. Anders-dan-anders horoscopen? Arabische, Keltische of Chinese astrologie? De keuze is reuze!

Mediabedrijven voor wie ik al diverse horoscopen heb mogen maken zijn oa:

Een voorbeeld van een mobiele dienst:

Dit informatienummer kost 1 euro per minuut plus uw gebruikelijke belkosten.

“Van harte welkom op de nieuwe maandhoroscooplijn van Dit Is Mijn Toekomst. Onze huisastrologe Nathalie heeft al meer dan 30 jaar ervaring en werkt voor veel bekende Nederlanders. Zij zal vanaf nu maandelijks voor jou in de sterren kijken en geeft graag aan jou door wat zij ziet. Wat staat jou te wachten op het gebied van de liefde, werk en andere zaken? Je hoort het over enkele seconden. Nieuwsgierig geworden? Toets dan jouw geboortedatum in. Belangrijk om te weten: Op het einde geeft astrologe Nathalie ook nog een zeer handige tip waar je extra op moet letten de komende maand. Toets nu jouw geboortedatum in voor jouw persoonlijke horoscoop….”

(Tekst: Mobitainment)

Enkele voorbeelden van thema horscopen:

Naast astrologische content voor de media, is het ook mogelijk om een persoonlijke horoscoop aan te vragen. Voor het &C Trendboek 2019 maakte ik bijvoorbeeld voor Chantal Janzen een persoonlijke jaarhoroscoop die voor haar diverse voorspellingen bevatte.  

Heeft u ook interesse in een persoonlijke, meer uitgebreide horoscoop voor iemand die bijvoorbeeld in uw programma te gast is of over wie u een artikel schrijft? In dat geval kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Diverse horoscopen

Geboortehoroscoop: complete blauwdruk van uw persoonlijkheid, van binnen en van buiten, talenten, behoeften, verwachtingen, mogelijkheden op alle levensgebieden.

Jaarhoroscoop (solaar): jaarvoorspelling op alle levensgebieden.

Maandhoroscoop (lunaar): maandvoorspelling op alle levensgebieden.

Kinderhoroscoop: wat heeft uw kind nodig, waar heeft het behoefte aan, hoe ontwikkelt het zich.

Relatie horoscoop (synastrie): welke invloed heeft u op elkaar; geschikt voor geliefden, vrienden, familieleden, ouder en kind, collega’s, etc.

Secundaire progressiehoroscoop: hoe u zich (in vergelijking met uw geboortehoroscoop) heeft ontwikkeld in een bepaald levensjaar.

Transit horoscoop: toekomstvoorspellingen met vooruitzichten van max. 3 jaar.

Relocatie horoscoop: hoe zou het u vergaan als u zou verhuizen of emigreren.

Spiegelhoroscoop: uw verborgen kanten; uw ‘schaduwzijde’, te ontwikkelen gebieden.

(Huis)dieren horoscoop: complete blauwdruk van uw dier op fysiek, mentaal, emotioneel gebied, incl. aandachtspunten tijdens de opvoeding en verzorging.

Huwelijkshoroscoop: het verloop van uw huwelijk, wat gaat goed, wat minder, waar dient u op te letten.

Woonhoroscoop: hoe is het met uw woongenot gesteld met het oog op de woning, de buren, de wijk.

Beroepskeuze horoscoop: welke beroepen passen bij u en waarom?

Gelukshoroscoop: wat zijn dit jaar uw zeven persoonlijke geluksweken?

Electiehoroscoop: is dit een goed moment om een feest te geven, concert te plannen, evenement te organiseren, bedrijf te starten, examen te doen, etc.

Uurhoekhoroscoop: geschikt voor vragen die kunnen worden beantwoord met ‘ja’of ‘nee’.

Bedrijfshoroscoop: blauwdruk van uw bedrijf, incl. pluspunten, minpunten, aandachtspunten en mogelijkheden tot ontwikkeling.

Bedrijfsjaarhoroscoop (bedrijfssolaar): jaarvoorspelling; wat zijn de evt. nieuwe ontwikkelingen, valkuilen, meevallers, waar bevindt zich dreiging, wat is verstandig, wat niet?

Personeelsscreening: is het astrologisch verantwoord om met deze persoon in zee te gaan?